artık anasınıfı aşamalı şekilde zorunlu tutulacak ve anasınıfı öğretm. Ihtiyacı artacak. Atanma şansı hem daha fazla hemde büyüklerle uğraşmaktan kolay, zevkli,yazılı evrak derdi yok, veliler ilgili, sınıfta sana yardım eden yardımcı personel var. En rahat bölüm bence...
Artık anasınıfı aşamalı şekilde zorunlu tutulacak ve anasınıfı öğretm. ihtiyacı artacak. Atanma şansı hem daha fazla hemde büyüklerle uğraşmaktan kolay, zevkli,yazılı evrak derdi yok, veliler ilgili, sınıfta sana yardım eden yardımcı personel var. En rahat bölüm bence...
kendi deneyimlerimden cevap verecek olursam yüzde yüz sınıf öğretmenliği derim. özel bir anaokulunda ingilizce öğretmenliği yaptım oradaki öğretmenlerin ayda 900 liraya full zamanlı çalışarak ekstradan hafta sonları da nasıl koşuşturduklarını, portfolyo haftaları eve iş götürüp evde bile 2 hafta boyunca uyumadan yetiştirmeye çalıştıklarını... çocuklara lazım olabilecek materyalleri ararken karton kutucuları kapı kapı gezdiklerini, ve 'biz yılın başından topluca aldık idareli kullanın' diyen yönetime karşı kurumda biten yapıştırıcı karton gibi materyalleri kendi ceplerinden karşıladıklarına şahit oldum.. ayrıca gerçekten yarı çocuk bakıcılığı yarı eğitmen gibi oluyorsunuz. çok daha zor olması ve az kazanç getirmesi de cabası. sınıf öğretmenliği harika bir iştir... yıllarca aynı çocuklarınızla devam eder velilerle süper ilişkiler kurar eğitim alanında çocukların temelini siz atarsınız. benim tercihim yüzde yüz sınıf öğretmenliği olurdu. ama bildiğim kadarıyla puanları yüksek okul öncesine oranla.
Atamalar ile sınıf öğretmenliği okuyacaksa hiç okumasın efendim
eğer 340 kişi alacaklarsa o sıralamanın içine gireriz
eğer 50 kişi alınacaksa gene o 50 kişiden biri oluruz bu kadar basit!
oldu da atamazsak özel okulda çalışırız ne olmuş yani?
yaş grubu 3 olmuşken hala bu işi seven var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?