- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
bence ülke zengin ve fakirler olmak üzere ikiye ayrılıyor..birde yoksullar var onları saymadım:)zenginin çocuğu zaten en ileri eğtimi alır pahalı okullarda okur..seneliği 30 bin lira olan okullara gider..fakirin çocuğu devletin okuluna gider..yoksulunki onada zor giderDin dersinin sadece okul öncesi değil tüm öğrenim hayatı boyunca seçmeli olması gerektiğini düşünüyorum. %99 müslüman bir ülke değiliz diyanet'in anketinde öyle olabilir ama :) kaldı ki gerçek de olsa %1'in hakkını ve isteklerini de görmezden gelemeyiz.
Din dersi yaşını bu kadar düşürürken biyolojiden evrim, üreme sistemi gibi konuları çıkarmak, çocuklara eğik el yazısıyla yazdırmak, karma eğitimin her fırsatta bela olduğunu vurgulamak pek iyi niyetli ve özgürlükçü durmuyor.
insan insan olsun arkadaşım bahane bunlar..din diye kandırıyorlar milleti..Herkes sunni mi? ben degilim dinde ögrenmek zorunda degilim....
Ya üzüldüğüm nokta yıl 2014, dünya bilim ve teknoloji çağında, her gün yeni bir şeyler keşfediliyor ya da keşfedilenler geliştiriliyor biz geç kaldık ama ucundan bari yakalayalım diyeceğimize hala nelerle uğraşıyoruz...
Aynen cnm din,dil,ırk diye ayırıyorlar..insan insan olsun arkadaşım bahane bunlar..din diye kandırıyorlar milleti..
Aynen cnm din,dil,ırk diye ayırıyorlar..
Artık yetti nereye kadar yolsuzlugundan uzerını kapatmaya clsyrlar....
bizim milletimiz kus beyinli hnmn unutuyorlar....
yakında cok kotu seyler olacak...
Terbiyesizlik edecek bişey demedim..Terbiyenizi takinin, o kuş beyinli dediginiz milletin içinde siz de varsiniz!!!!
Terbiyesizlik edecek bişey demedim..
sİz niye uzerinize aliniyorsunuz.
Herseyi cok cabuk unutmuyormuyuz neler oldu sineye cekmiyor muyuz..?
O kadar olayları oldu hemen unutuldu..sineye cekıldı..Asla kimseye kuş beyinli diyemezsiniz. Içinde bulunduğunuz millete hele hele hiç diyemezsiniz, kusura bakmayin, bu saygisizliktir, bu milletin içinde ben de varim, anam da var ailem de var ve bu forumdaki herkes var.
Hakaret ederken bari usturuplu hakaret edin. ..
O kadar olayları oldu hemen unutuldu..sineye cekıldı..
Bende bu millete ahhhh yazık diyemm herhalde ...
ananıza nıye getryrsnz konuyu .. tövbe tövbe konuyu baska yere cekmeyin lütfen...
Ne bu şimdi hayyy Allahım yaa ..Evet gercekten bazi olaylar öyle çok sineye cekildi ki.....!!
Haydi selametle.........
Şu üreme haberini merak ettim, linki var mi? Nerde gördünüz? Cok sasirdim, okumak istiyorum..
Buyrun ilgili haberi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz;
http://www.radikal.com.tr/turkiye/insanlarda_ureme_ders_kitabindan_cikarildi-1227693
bu haberide paylaşmıştım
dur bulursam link atayımNe zaman paylasmistin acaba bu haberi chess? Merak ettim de..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bilgisi-dersini-leylekler-goetuerdue.768494/Ne zaman paylasmistin acaba bu haberi chess? Merak ettim de..
cumhuriyetin ne olduğunu biliyor musun. azınlığında haklarını korumaktır bir amacıda. azınlığın isteklerinede kulak vermektir.yuzde 99 unun musluman oldgu bu ulkede bunu normal karsiliyorm.bugune kadar zaten okullarda din dersi vardi ben bir hosnutszluk gormedim.okul oncesine de tasindi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?