Okul öncesine din dersi komisyondan geçti

bence ülke zengin ve fakirler olmak üzere ikiye ayrılıyor..birde yoksullar var onları saymadım:)zenginin çocuğu zaten en ileri eğtimi alır pahalı okullarda okur..seneliği 30 bin lira olan okullara gider..fakirin çocuğu devletin okuluna gider..yoksulunki onada zor gider

Şu üreme haberini merak ettim, linki var mi? Nerde gördünüz? Cok sasirdim, okumak istiyorum..

Bu konularda hep bi yanlış anlaşılma oluyor bu arada, ben kendi adıma din dersleri olmasın demiyorum kesinlikle, kesinlikle ama mutlaka olmalı, çünkü halkın buna çok ihtiyacı var, çeşitlendirilmeli hatta ki öyle oldu zaten, ama seçmeli olsun

insan insan olsun arkadaşım bahane bunlar..din diye kandırıyorlar milleti..
Aynen cnm din,dil,ırk diye ayırıyorlar..
Artık yetti nereye kadar yolsuzlugundan uzerını kapatmaya clsyrlar....
bizim milletimiz kus beyinli hnmn unutuyorlar....
yakında cok kotu seyler olacak...

Aynen cnm din,dil,ırk diye ayırıyorlar..
Artık yetti nereye kadar yolsuzlugundan uzerını kapatmaya clsyrlar....
bizim milletimiz kus beyinli hnmn unutuyorlar....
yakında cok kotu seyler olacak...

Terbiyenizi takinin, o kuş beyinli dediginiz milletin içinde siz de varsiniz!!!!

Terbiyesizlik edecek bişey demedim..
sİz niye uzerinize aliniyorsunuz.
Herseyi cok cabuk unutmuyormuyuz neler oldu sineye cekmiyor muyuz..?

Asla kimseye kuş beyinli diyemezsiniz. Içinde bulunduğunuz millete hele hele hiç diyemezsiniz, kusura bakmayin, bu saygisizliktir, bu milletin içinde ben de varim, anam da var ailem de var ve bu forumdaki herkes var.
Hakaret ederken bari usturuplu hakaret edin. ..

bütün devlet anaokullarında kadrolu ingilizce öğretmeni var mı? ingilizce zorunlu ders mi? hani küçük yaşta başlamak gerekiyor ya dil eğitimine bu eksiği hisseden velilerin talebi yok mu? bunu merak ettim ben de..

O kadar olayları oldu hemen unutuldu..sineye cekıldı..
Bende bu millete ahhhh yazık diyemm herhalde ...
ananıza nıye getryrsnz konuyu .. tövbe tövbe konuyu baska yere cekmeyin lütfen...

O kadar olayları oldu hemen unutuldu..sineye cekıldı..
Bende bu millete ahhhh yazık diyemm herhalde ...
ananıza nıye getryrsnz konuyu .. tövbe tövbe konuyu baska yere cekmeyin lütfen...

Evet gercekten bazi olaylar öyle çok sineye cekildi ki.....!!

Haydi selametle.........

yuzde 99 unun musluman oldgu bu ulkede bunu normal karsiliyorm.bugune kadar zaten okullarda din dersi vardi ben bir hosnutszluk gormedim.okul oncesine de tasindi sadece
cumhuriyetin ne olduğunu biliyor musun. azınlığında haklarını korumaktır bir amacıda. azınlığın isteklerinede kulak vermektir.
azınlık yüzde 1 değil zaten. yüzde 1 olsun uçalım hadi,onun da istememe hakkı vardır . bu demokrasinin kuralıdır .
ayrıca alevilerde var. neden sunni inancı öğretilecek peki.
12 milyondan fazla alevi neden sunni inancını zorla öğrenmek zorunda
chessin dediği gibi herkesde nüfusunda islam yazar. benimde mesela. ama bu o kişilerin islama inandığını göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…