Okul Sorunsalı

Üni. De ilk yıl en yakın arkadaşımın sevgilisi her allahın günü onu almaya gelirdi yetmiyor bir de zırt pirt arar suradayim çıktın mi şuraya gel bekliyorum yoldayim.. ruhum daralmisti.. arkadaşım da koşa koşa stres içinde çıkardı dersten kaçardi yanimizdan.. o bizim okulda değildi siz aynı okuldasiniz.. kampüste gün içinde görüşün her çıkışta gorusmeyin.. olmaz diye birşey yok istemiyorsunuz bu kadar.. sebep kıskançlık bence.. bekçi sevgili modeli.. başını beklersem beni hiç bırakmaz sanıyor sanırım.. yoksa bu kadar ısrar sağlıklı değil..

bence kabul et ne de olsa bir süre sonra usanacaktır getirip götürmekten

Nasıl ikna edemiyorsunuz ki anlamıyorum o_O

"Çocuk muyum ben anne baba gibi okula getirip götürmek de ne ? Kusura bakma hoslanmiyorum böyle şeylerden. Guvenmiyorsan ayrilirsin..." vs ciddi bir şekilde konuşun. Illa ki gelirse binmeyin arabasına otobuse binin. Bu yüzden olay çıkaracaksa ya da ayrılacaksa da ayrılsin yani. Ayrilmiyorsa da alisacak.

Valla bazi arkadaşlar sevgiliniz iyi birsey yapıyormus gibi yorum yapmış ama bence tam tersi ayrılma sebebi bile oluyor çoğu insan icin. Evlenince dışarı birakmaz şimdiden izin verirsen.

Sen de ona kiz. Çocuk muyum ben de.
Nasil tepki verirse versin hiçte umrumda olmazdi.

Aman sanki annenin karnindan çıktığından beri sana o bakıyor.

Silip at demiyoruz ki canim. Sen aciklamani yapacaksın. Gerekli tepkileri göstereceksin. Anlamaz da ayrılmaya kalkarsa da o silip atmis olacak sen degil. Eninde sonunda kabullenmeli. Boyle ömür geçmez ki.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize. Dün akşam sevgilimle bu konuyu uzun uzadıya konuştum şimdilik ikna olmuş gibi görünüyor, sadece saatlerimizin uyduğu günler beraber gidip geleceğiz ama ne olacak zaman gösterecek artık.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize. Dün akşam sevgilimle bu konuyu uzun uzadıya konuştum şimdilik ikna olmuş gibi görünüyor, sadece saatlerimizin uyduğu günler beraber gidip geleceğiz ama ne olacak zaman gösterecek artık.

Iyi olmuş.. o da kendini torpuler sen de taviz verme.. ilişkiniz çok daha olumlu olacak..

Krese yeni baslamis cocugunu kapida bekler gibi?
Yapiskan insanlardan nefret ediyorum

burda okul araba sıkıntı değil bakkala bile zor çıkıyorum demişsiniz bir de 2 sene önce başlamış bu haraketlere neden iki senedir var neden 5 senedir değil sonradan huy edinmesi ilginç genelde sevgililer seks yaptıktan sonra erkek bu tip hareketlerde bulunabiliyor çevremden gördüğüm kadarıyla bununla mı alakalı?

burda okul araba sıkıntı değil bakkala bile zor çıkıyorum demişsiniz bir de 2 sene önce başlamış bu haraketlere neden iki senedir var neden 5 senedir değil sonradan huy edinmesi ilginç genelde sevgililer seks yaptıktan sonra erkek bu tip hareketlerde bulunabiliyor çevremden gördüğüm kadarıyla bununla mı alakalı?

Aramızda öyle birşey geçmedi. Yaklaşık 2 sene önce ehliyet aldı, altında arabası da olunca. Ehliyeti yokken karışamıyordu bu kadar şimdi imkanı olunca iyicer arttırdı bu kısıtlamalarını.

Sizin ikna edeceğiniz bir konu yok.İsteği buysa ve sizi rahatsız ediyorsa HAYIR demeniz yeterli.Sizi zorla arabaya bindirecek hali yok neticede

Back
X