Okul sorunu ve hayatıma etkisi

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçişten bahsediyorsunuz sanırım. Sadece dil sınavına girdiğim için şu an istediğim bölümlere bu puanla geçiş yapamıyorum. Keşke diyorum sözelden de girseydim ama bu durumlara geleceğimi bilemezdim tabii. :) Şimdi sıkı bir şekilde sözele hazırlanıyorum, Allah'tan temelim sözel konusunda kuvvetli. Yoksa bir de bunun stresini yaşardım sanırım.
Baskı konusunda haklısınız kendime bunu yapmamam gerekiyor ama insanlar "ailen o kadar emek verdi, yaptığın bencillik, kendini beğenmişlik" dedikçe ben bu baskı altında daha da eziliyorum. Maalesef bazı insanlar beni ailemden bağımsız bir birey olarak görmüyor. Ben de düşünüyorum tabii ki ister istemez onların verdiği emekleri ama ya benim emeklerim? :)
Maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Keşke yaşasam.. Dumlupınar Üniversitesinde okuyorum ve ciddi anlamda bu şehir en büyük nefretim.
Zaten az çok da olsa kararımı verdim. Kendimi ait hissetmediğim ve mutsuz olduğum herhangi bir yerde durmak beni günden güne depresif hale sokacak. Ailem de bir müddet sonra kabullenecekler diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…