- Konu Sahibi asikumrall
-
Selam kızlar şuan o kadar kararsızımki fikirlerinize ihtiyacım var
23 yaşındayım ve 3 aylık bebeğim var dgs girdim ve örgün eğitim kazanabiliyorum Ankara tercih edicem ama 1.5 saat uzaklıktayım okula bu yüzden mecbur bi yurtta kalıcam ve haftasonları gelicem eve bebeğimede babası bakıcak ama bebeğimden ayrılması o kadar zor geiyorki bi yandan bir an önce okuyup görev almam da lazım ne yapıcam bilmiyorum
arkadaşlar okula gidebileceğim taşıt saatleri uymuyor malesef eşimin okula taşınma ihtimalide yok(
arkadasın dediği gibi evi tasıma durumunuz yokmu?
bu arada tebrık ederim hem eş hem bebekle
1.5saat gidip geleceksınız yada yapacak bişey yok gibi fazla.
bebegınıze bakabılmesı için annenız yada k.valideniz gelse?
esınız ne kadar bakabılırki en fazla 1hafta dayanır sonra isyan bayragını çeker bak diyim..
yurtta kalman en mantıklısı bu durumda:26:
Annem gelemem dedi k.validede gelemez zaten 2 side 6 saat uzaklıkta annem kendi evimde bakarım diyor ayda 1 gelirsin diyor o da olcak iş değil
1 yıl kayıt dondurmayı düşünüyorum ama o zamanda1 yaşında olcak bebek anneye her zaman muhtaç ki..
canım kkda bı arkadasım vardı kpssye hazırlanıyodu.. 3 yasındaki kızını k.validesine bırakmıstı.. 3aydan berı gormuyordu.. fedakarlıgı dusunebılıyormusun..
sonucta bazı seyler için fedakarlıgın alasını yapmalıyız canım.. okulunu dondurma..bebegın henuz kucukken bence okulunu bıtırmeye bak bir an önce..
dediğim gibi eşiniz bakarım ederım dıyordur şimdi ama en fazla dayansa 3hafta dayanır sonra aranızda problem olur..
evi tasıyamıyorsunuz,,anneler gelemıyorsa..
yine en mantıklısı su zamanda annenize bırakmanız gibi geldi.. ancak emziriyormusunuz? emziriyorsanız nasıl olacak 3aylıktı sanırım bebegınız..
mutlaka ve mutlaka oku derim.Bir süre sonra herkes alışır bu duruma.hafta sonları olmanızda az şey değil.yaşında iyi.sonra mutlaka pişman olursun.büyüdüğünde çocuğunun ciddi masrafları olacak.çalışan eğitimli anne modelide çok güzel.gözünü karart cesur ol derim.risk almadan çile çekmeden olmuyor bişey.ekmek aslanın ağzında.okuyanlar bile boş avare.
Benim bir arkadas hamileydi, okula gelmiyordu ders notlarini benden aliyordu. O sekil okulu bitirdi. Sen bir basla birseyler ya da birilerini bulursun. Zaten kim okulda dersi dinleyince anliyor ki.
aileler destek olsa da küçük de olsa bi araba falan alabilseniz, gitsen gelsen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?