Okul sorunu

Öncelikle tebrik ederim.1,5 saat uzun bir saat ama bebeğinizin size ihtiyacı oldugu dönem her gün gidiş-dönüş ihtimaliniz yok mu ? Yorucu ama zor.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
Tebrikler :) ...Benim de okulum 1.5 saat uzaklıkta hem de İstanbul'dayım malum trafik de var:) ... Her gün gidip geliyorum zamanla alışıyor insan bence deneyebilirsin hemen yurtta kalayım diye düşünme bence

çok zor bir karar ama o minik bebeğe baba ne kadar bakabilir?

eşinizin evi okulunuza yakın bir yere taşıma olasılığı yok mu?

Canım benim okulumla aramdaki mesafede toplam 1bucuk 2saat. Hergün çok rahat gidip gelebiliyorum evime. Hiç sandığın kadar sorun olmuyor. Bence yurtta kalma. Bebeğinin sana ihtiyacı var.

arkadasın dediği gibi evi tasıma durumunuz yokmu?

bu arada tebrık ederim hem eş hem bebekle

1.5saat gidip geleceksınız yada yapacak bişey yok gibi fazla.

Okumak çok güzel bir şey ama 3,5 aylık bir bebeğin bu sebepten yalnız kalmasını doğru bulmuyorum.

Çocuğun an savunmasız ve size ihtiyacı olan zamanları, sonra bebeğinizle aranıza giren mesafeyi nasıl kapatacaksınız.

Taşıt saatleri uymuyor demişsiniz ama bir yol mutlaka vardır, gidip gelmeniz en doğrusu ya da taşınmak

Son düzenleme:
arkadaşlar okula gidebileceğim taşıt saatleri uymuyor malesef eşimin okula taşınma ihtimalide yok (

bebegınıze bakabılmesı için annenız yada k.valideniz gelse?

esınız ne kadar bakabılırki en fazla 1hafta dayanır sonra isyan bayragını çeker bak diyim..

yurtta kalman en mantıklısı bu durumda :26:

Annem gelemem dedi k.validede gelemez zaten 2 side 6 saat uzaklıkta annem kendi evimde bakarım diyor ayda 1 gelirsin diyor o da olcak iş değil
1 yıl kayıt dondurmayı düşünüyorum ama o zamanda1 yaşında olcak bebek anneye her zaman muhtaç ki..

canım kkda bı arkadasım vardı kpssye hazırlanıyodu.. 3 yasındaki kızını k.validesine bırakmıstı.. 3aydan berı gormuyordu.. fedakarlıgı dusunebılıyormusun..

sonucta bazı seyler için fedakarlıgın alasını yapmalıyız canım.. okulunu dondurma..bebegın henuz kucukken bence okulunu bıtırmeye bak bir an önce..

dediğim gibi eşiniz bakarım ederım dıyordur şimdi ama en fazla dayansa 3hafta dayanır sonra aranızda problem olur..

evi tasıyamıyorsunuz,,anneler gelemıyorsa..

yine en mantıklısı su zamanda annenize bırakmanız gibi geldi.. ancak emziriyormusunuz? emziriyorsanız nasıl olacak 3aylıktı sanırım bebegınız..

mutlaka ve mutlaka oku derim.Bir süre sonra herkes alışır bu duruma.hafta sonları olmanızda az şey değil.yaşında iyi.sonra mutlaka pişman olursun.büyüdüğünde çocuğunun ciddi masrafları olacak.çalışan eğitimli anne modelide çok güzel.gözünü karart cesur ol derim.risk almadan çile çekmeden olmuyor bişey.ekmek aslanın ağzında.okuyanlar bile boş avare.

evet emziriyorum sütümü sağıcam babası öyle vericek
babası görevi dolayısıyla günün çoğu saati evde zaten
bakması kolay olmucak ama annemin evinde bakmasından yana değil bende kayınvalidemin bakmasından yana değilim mecbur o bakıcak bu nedenle

valla haklısın canım bu kadar küçük olmasa yine düşünmücem ama bu fırsatı değerlendirmezsem bir daha bulamam evde oturup hayatıma devam ederim
tek isteğim ona çok daha iyi bir gelecek sağlamak

Benim bir arkadas hamileydi, okula gelmiyordu ders notlarini benden aliyordu. O sekil okulu bitirdi. Sen bir basla birseyler ya da birilerini bulursun. Zaten kim okulda dersi dinleyince anliyor ki.

Benim bir arkadas hamileydi, okula gelmiyordu ders notlarini benden aliyordu. O sekil okulu bitirdi. Sen bir basla birseyler ya da birilerini bulursun. Zaten kim okulda dersi dinleyince anliyor ki.

Şansıma bu sene rektör değişmiş devamsızlıkları takip ediyormuş gitmezsem kalırımki sınıfta ve ortalama 70 ders dinlemezdem geçemem ki

öncelikle kazandığınız için tebrik ederim..
ancak dgs sonuçları açıklandımı ki kazandım diyorsunuz.
bende dgsye girdimde o yüzden sordum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…