Okul sorunu

bir insanın temel güveninin geliştiği dönemde anneden ayrı kalmasının hiçbir olumlu yanı yok.
siz eve döndüğünüzde bebeğiniz size yabancı gibi bakacak, hatta ağlayabilir de.
bir bebeğin anne göğsünü emerek uyuması bile onun için ne derece kıymetlidir, nelerin temelidir bir bilseniz.
umarım çocuğunuz sizi anlayışla karşılar büyüyünce, zira bu şekilde büyüyen arkadaşlarım anneleriyle temel ilişkiden yoksun büyümüşlerdi. annelerine hiç de teşekkür etmiyorlardı.

niyetim sizi üzmek değil, zaten o bebeği bunları bilerek hesaplayarak dünyaya getirmişsinizdir, size tavsiyem 0-2 yaş arası bir bebeğin annesine ihtiyacını biraz araştırmanız. çünkü daha bunun için o kadar küçük ki...

walla öyle bir yorum yaptın ki içim acıdı
ben daha şimdiden ağlıyorum nasıl ayrılcam diye

Ayrılamazsınız ,ayrılmamalısınız.Üzgünüm okumak için çocuğunuzunn vaktinden çalamazsınız.0-2 yaş aralığındaki bir bebeğin en çok ihtiyacı olan şeydir anne kokusu.Çocuğun karakter gelişimini etkiler anneden ayrı kalmak.Sabah gidip akşam dönmenin bir yolunu bulamazsanız eğer çocuğunuza haksızlık etmemek için okulunuzu dondurun.Bir sene içindede ehliyet alın ve günü birlik gidin okulunuza.

0-2 yaş aralığındaki bir bebek ancak 2 saat annesinden ayrı kalabilir, maksimum süre budur.
düşünün ki siz haftaiçi günlerden bahsediyorsunuz. bebeğinize daha iyi bir anne olabilmek için okula gidiyorsunuz, ama daha iyi bir anne olabilemek için onun ilk bebeklik çağlarında yalnız bırakıyorsunuz. anlayamıyorum, bu tip planlarınız vardıysa bebek sahibi olmayı ertelemeliydiniz. deseniz ki babamız işsiz, tek iş bulan benim, çalışmasm bebeğim aç kalacak hak verirdim fazlasıyla ama ertelenebilir bir şey için bebeğinizi yalnız bırakmayın. üstteki arkadaşın dediği gibi, en azından büyüsün biraz, bir yıl erteleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…