Okul Stresi

acemkizi_hot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
43
-3
1
25
bu sene yatay geçiş yapmak ve okulumu değiştirmek istiyorum fakat çok korkuyorum ya yapamazsam ya olmazsa napıcam diye bu gün kahve içtim falımda falanda çıkmadı bir şey çok merak ediyorum ne olacak diye tarot veya fal bakmak isteyen olursa hayır demem bu konu beni çok düşündüren bi konu kafamdan çıkmıyor ağustos ortasına kadar da çıkmayacak sonuçlarım açıklanana kadar

bu sene yatay geçiş yapmak ve okulumu değiştirmek istiyorum fakat çok korkuyorum ya yapamazsam ya olmazsa napıcam diye bu gün kahve içtim falımda falanda çıkmadı bir şey çok merak ediyorum ne olacak diye tarot veya fal bakmak isteyen olursa hayır demem bu konu beni çok düşündüren bi konu kafamdan çıkmıyor ağustos ortasına kadar da çıkmayacak sonuçlarım açıklanana kadar
Falında çıkmadıysa olmaz o iş, boşuna ümitlenme.
Bende sihirli küre var ama 10 bin bakım için servise verdim. Yağı, filtreleri değişsin yarın sorarız ona.

Baktım senin yerine torat'a.
Sana kabaran bir şeyler var,dikkatli ol :)

ay şaka gibisin ya

Üniversite eğitimi alan bir insanın geleceğini fallara bırakması ???
Aklınızı kullanarak bu karara verseniz daha yakışık alır
Ya pardon da geleceğimi niye fala bırakayım başarılı bir öğrenciyim 3.71 ortalama yaptım sadece benim için iyi mi olacak kötü mü geleceğe yönelik merak ettim sizi ne ilgilendiriyor ki bu durum sizden fal bakmanizi mi istedim sadece beni rahatlatıyor bu tarz yorumlar yani insanların her şeyinede burnunuzu sokmayin falla okul değiştirecek halim yok elbette

Bilim yuvasını nasıl bilime ters olan fal,tarot saçmalığına bağladınız? :olamaz:
Ayyyy çok komik dimi gerçekten diğer kişilere yazdiklarimi okuyun cevap vermiycem sizin gibi kötü düşüncelere sahip insanlara bilim yuvası zaten çalıştım çabaladim yatmadim ne var merak ettiysem siz hic mi merak etmiyosunuz hayatinizdaki radikal değişimlerin etkisini

ya pardon da benim merak ettiğim konu bu aklımdan çıkmıyor tarota ve fala inanıyorum belki birinin yorumu beni rahatlacak bu seni ne ilgilendiriyor bakmam dedin bakmadın bişey mi dedim yani ne amaçla yazıyosun ki senlik ne var ne demişim
Burada fikrini beyan edenleri neden tersliyorsun acaba ?
Sen konunu açarken buradaki herkese yorum hakkı tanıyorsun zaten.
Hakaret içeren bir yorum olmadığı takdirde kişi istedigini yazmakta özgürdür.
Sen bu okulu nasıl kazandin? 3'u 1 arada içerek mi :)
Zaten konun sırf milleti kışkırtmaya yönelik üzerine kullanıcılara da efelenme bence :)

Ayyyy çok komik dimi gerçekten diğer kişilere yazdiklarimi okuyun cevap vermiycem sizin gibi kötü düşüncelere sahip insanlara bilim yuvası zaten çalıştım çabaladim yatmadim ne var merak ettiysem siz hic mi merak etmiyosunuz hayatinizdaki radikal değişimlerin etkisini
valla çok komik :D burda nefes almadan konu yazıp fal mal deyip saçmalayıp sonra insanlardan ciddi yanıtlar beklemeyin.

Burada fikrini beyan edenleri neden tersliyorsun acaba ?
Sen konunu açarken buradaki herkese yorum hakkı tanıyorsun zaten.
Hakaret içeren bir yorum olmadığı takdirde kişi istedigini yazmakta özgürdür.
Sen bu okulu nasıl kazandin? 3'u 1 arada içerek mi :)
Zaten konun sırf milleti kışkırtmaya yönelik üzerine kullanıcılara da efelenme bence :)
aynen 3 ü bir arada içerek İtü kazandım ayrıca Fal tarot kimi kışkırtıyormuş inanmak suç mu ne saldırgan insanlarsiniz şurada kafama takılan bir şeyden bahsettim demediğiniz kalmamış özgürsünüz elbette ama ben de özgürüm yani düşüncemi buraya yazdım diye ters bi düşünceye sahipseniz okumayın geçin sizi ilgilendirmiyorsa dimi yani

Allah askina saka gibi konu universiteden yatay gecisten bahseden biri tarot diyor fal diyor.

1. sınıfta yatay gecis yapmiş biri olarak 1. sınıf ağırlıklı ortalamanız ne kadar yüksekse ve universiteye girdiginiz puanla yatay gecise basvurdugunuz universitenin puaniyla arasinda dağlar kadar fark yoksa kabul edilme sansiniz o kadar artar.

4 üzerinden 3.55 ortalamayla 1. siradan yatay gecis yaptım 1. sınıfın sonunda. 2. sırada giren 3.53 idi ortalamam 3.50 den dusuk olsaydı giremeyecektim.

Bu sene olmazsa seneye basvurun. tarotla falla ugrasacaginiza sınavlarınıza iyi calisip ortalamanızı yüksek tutun.

aynen 3 ü bir arada içerek İtü kazandım ayrıca Fal tarot kimi kışkırtıyormuş inanmak suç mu ne saldırgan insanlarsiniz şurada kafama takılan bir şeyden bahsettim demediğiniz kalmamış özgürsünüz elbette ama ben de özgürüm yani düşüncemi buraya yazdım diye ters bi düşünceye sahipseniz okumayın geçin sizi ilgilendirmiyorsa dimi yani
Tamam,sensin :)
Rektörünüz de Rezzan Kiraz değil mi ?

sorun ne biliyor musun? itu kazanan birinin tarota fala inanması ve boyle seylere vakit harcaması. daha 1. sınıf mısın bilmem ama inşallah itu veya yatay gecis yapacagin universite vizyonunu misyonunu gelistirirde mezun olurken tarot kahve falı demezsin.

Yani surada tutup bir ilkokul mezunu boyle seylerden bahsetse bu kadar tepki gostermezdik ama bir universite ogrencisine boyle seylerle vakit kaybetmek yakışmıyor.

Allah askina saka gibi konu universiteden yatay gecisten bahseden biri tarot diyor fal diyor.

1. sınıfta yatay gecis yapmiş biri olarak 1. sınıf ağırlıklı ortalamanız ne kadar yüksekse ve universiteye girdiginiz puanla yatay gecise basvurdugunuz universitenin puaniyla arasinda dağlar kadar fark yoksa kabul edilme sansiniz o kadar artar.

4 üzerinden 3.55 ortalamayla 1. siradan yatay gecis yaptım 1. sınıfın sonunda. 2. sırada giren 3.53 idi ortalamam 3.50 den dusuk olsaydı giremeyecektim.

Bu sene olmazsa seneye basvurun. tarotla falla ugrasacaginiza sınavlarınıza iyi calisip ortalamanızı yüksek tutun.
sağol canim ya ortalamimin 3.71 olduğunu okumadın herhalde ben elimden geleni fazlasıyla yaptım zaten tarot ve fal sadece içimi rahatlatıyor bu yani neden saldırganlaşıp 1 sayfa ortalama bla bla yazıyosun ki ben bilmiyor muyum sence bunlari iyi günler

sorun ne biliyor musun? itu kazanan birinin tarota fala inanması ve boyle seylere vakit harcaması. daha 1. sınıf mısın bilmem ama inşallah itu veya yatay gecis yapacagin universite vizyonunu misyonunu gelistirirde mezun olurken tarot kahve falı demezsin.

Yani surada tutup bir ilkokul mezunu boyle seylerden bahsetse bu kadar tepki gostermezdik ama bir universite ogrencisine boyle seylerle vakit kaybetmek yakışmıyor.
Ya pardon da üniversite öğrencisi fala inanamaz mı yasak mı konuyu nerelere çekiyosunuz yok eğitimine bak falan ben zaten elimden gelenin en iyisini yaptım notlarımı yüksek tuttum anlayışınız mı kıt sadece bu tarz şeyler ankaiyetemi kaygımı azaltıyor sanki ben tarotla falla mı okul kazandım veya okul değiştiricem aklım yok mu bunu düşünecek kadar akıl vermene ihtiyacım yok anlayın yani bu sadece benim için bir telkin gibi %100 böyle şeylere inaniyorum demiyorum zaten

Back
X