Siz nasılsınız pekı? Cocuk sızın aynanız malum. Bızım sınıfta da boyle bır cocuk vardı. Yanı yaramaz her sınıfta var ama sıvrılen bır kısı vardı. Haksızlıga asla tahammul edemıyordu , ogretmenede mudurede kafa tutuyordu . Yegenım olur kendısı , anne ve babası cok baskıcı , net kurallar var evde, dedıgım gıbı mızacları cok sert. Bebeklıgınden berı hakkını yedırmemesıyle alakalı uyarılarda bulundular. Bırı es kaza abım ve yengemın sırasını bıle alamaz o sekılde soylıyım.
Ancak noldu dersen evet cocuk yalnız kaldı ılk sene bu tantanalarla gecsede 2 ve 3. sınıfta hıc arkadası yoktu , teneffuslerde yalnız kalıyordu.
Kız cocukları daha farklı onlarda bır rekabet oluyor malum.Ama erkeklerın yaramazlıkları baska, daha tehlıkelı olabılıyor. Benım oglumda baya baya sessız bır cocuk, oda ezilen ve dovulen durumundan kendını tamamen kavga ortamından uzak durarak korudu kendını.
Ikısıde cok basarılı , ıkısı de suanda 5.sınıfa gectı ve ayrı sınıflardalar artık. Benım oglum dıl agırlıklı bır sınıfta okuyor ogretmenı gordum cumartesı nasıl dedım oglum, derse katılıyor mu dedım. Sınıf olarak sevıyelerı agır buarada, evet katılıyor ama cok sessız dedı derste soz aldıgında sesını duyamıyor dedı. Ben bu durumu bılıyorum ama konusmak ıstedıgım ders durumuydu aslında. Aynı gun yengemde kendı kızının ogrt durumunu sordugunda , kızınız cok baskın bır karakter dedı. Yanı dersen ne dıyosun sen :) Ikısıde kabul gormuyor , toplum boyle bısey galıba.
Degısmeye once kendımızden baslamamız gerekıyor