• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okula başlayan çocuk

susamam

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
25
35
18
Yakın bir arkadaşımın kızı 1.sınıfa başladı. Ona okula başlama hediyesi almak istiyorum. Maddi durumları iyi o yüzden ne alsam işine yaramayacakmış gibi geliyor. Eşime göreyse bu tip seyler gereksiz. İki sorum var 1.si sizce ne alabilirim? 2.si bu gercekten gereksiz mi? O bana önceden cocuğuna aldığı bir sürü şey (oyuncak, yeni kiyafet, ayakkabı vs) verdi bebegim için. Altında kalmak istemiyorum.

Yakın bir arkadaşımın kızı 1.sınıfa başladı. Ona okula başlama hediyesi almak istiyorum. Maddi durumları iyi o yüzden ne alsam işine yaramayacakmış gibi geliyor. Eşime göreyse bu tip seyler gereksiz. İki sorum var 1.si sizce ne alabilirim? 2.si bu gercekten gereksiz mi? O bana önceden cocuğuna aldığı bir sürü şey (oyuncak, yeni kiyafet, ayakkabı vs) verdi bebegim için. Altında kalmak istemiyorum.
Çok güzel düşünmüşsünüz.Kız çocukları süslü, tüylü kalemlerden çok hoşlanır.Bir kactane alıp silgi, açacakla birlikte yine sevimli bir kalem kutusuna koyup hediye edebilirsin.Hatta içine yapışkanlı renkli notluklardan da atabilirsin..

çocuk o ne alsanız işe yarar merak etmeyin.
çok süslü kurşun kalemler silgiler kalem kutuları vs var.

kendisinde olması farketmez çocuklar fazlasına hayır demez.
ben bile şu yaşımda kırtasiye gezerken kendimden geçiyorum:olamaz:
oyun hamuru kinetik kum boya kalemi falanda alabilirsiniz.

Güzel bir çanta beslenme veya suluk alabilir siniz🥰🥰

Ben süslü kaleme karşıyım çocuğun dikkatini dagitiyor

Küçük süslü bi sepet içine hediyeler hazırlayabilirsiniz, kalemler,silgiler, boya kalemleri kalemlik ve boyama kitabı falan

taçlar tokalar alabilirsiniz hatta prenses elbisesi giyen bi kız gördüm sosyal medyada. seviyorsa bu tip şeyleri okula giderken heveslenebilir

Herşeyi alabilecek durumları var diye hediyenin değersiz olacağını düşünmek mantıksız küçük bir kız çocuğunun sevebilecei kalem kitap silgi bir sürü şey var büyük bir mağazada gezerseniz çok güzel şeyler bulabilirsiniz

Başlangıç için her şeyi almışlardır.Kalemden silgiden ziyade bence de ileriye dönük kitap alın alt seviye.

Ben boya kalemi vb. tavsiye etmiyorum çünkü evlerinde mutlaka vardır. Tüylü kalemlerden kızıma hediye geldi ve gerçekten dikkat dağıtıyor. Seviyesine uygun hikaye kitapları alabilirsiniz.

Okumayı öğrenecek, bence her hecesi farklı renk olan yeni okumaya başlayın çocuklara göre hikaye setleri var. Onlardan alabilirsiniz. Hem okumak için heveslendirmiş olursunuz.

Kalem silgi hersey olur. Masa üstü içi bi kalemlik alıp içine kalemler silgiler, süslü sticker alıp kalemliği bi parça kırdeleyle süsleyip verebilirsiniz. Değişik matara da olur bence. Çünkü yıka yıka kullan çabuk yıpranıyı yada kaybettiğinde gerisinde yedeği olur. Güzel beslenme örtüleri var. Yazdıkça aklıma geliyo :)

Bütçeniz dahilinde eğitici kodlama robotu alabilirsiniz.
Robotik kodlamayı öğretmenin eglenceli yolu.
Bilişim bilgisinin temeli şimdiden oluşturulsa faydalı olur.
Çok ucuz değiller ama çanta kalem seti de aşağı yukarı bir şeyler tutar bence.

Güzel bir günlük ve kalem takımı alıp hediye edebilirsiniz. Yazmayı öğrendiğin zaman yazarsın günlüğüne diyerek.. :)
Hem de güzel bir alışkanlık edinmesine vesile olabilirsiniz böylece.

Back
X