Ya da o yariyil sonuna kadar faizi ile ödeme sansi da varmis.
Neden ögrenci islerine gidip sormuyorsun?
Pin-up-girl konuyu okuyorsun, mesaj kutun dolmus sil ki sana cevap yazayim
canım eğer normal sürende isen zaten harçlar kalktı direk kayıt yaptırabilirsin. uzatma döneminde isende kaydın silinmez atılma falan kalktı çünkü üniversitelerde merak etme. süresi dolmus olsa bile dilekçe ile harc yatırıp kaıyt yaptırabilirsin merak etme. bi arkadasım ders kaydından 3 hafta sonra harc yatırmıstı bi sorunda olmadı merak etme sen okuluna git bence
kaydın silinmez.ikinci dönem ya da seneye ya da ondan sonraki seneye(tabi harcın yatırmadıkça borcun katlanıyor) harcını yatırarak kaldığın yerden devam edebilirsin
bende y.lisans öğrencisiyim uzattım normalde bugün jürim olacaktı ama aksilik cıktı ertelendi kayıt yapmamıstım bundan dolayı ertelenince yapmam grekti kayıt süremde dolmustu gecen hafta ama gittim konustum harcı yatırdım (uzattıgım icin alıyorlar normalde harc yok) kayıt yaptım simdi bi sıkıntı olmaz. hangi üniversite?
merak etme silinmez bence sen biran evvel parayı bulup yatırmaya calıs canım cokta geciktirme borc alabilecegin kimse yok mu ne kadar harcın?
Himm...
Sunu buldum :
Ben bu yıl bi ünide okuyordum ilk yarı yıl bitmişti 2. yarı yıla para bulamadım ve ders kaydı yaptırmadım harç parası yatırmadım..
Şimdi ben seneye tekrar harç parasını yatırıp ders kaydını yapıp devam edebilir miyim?
Baştan mı başlamam lazım devam edersem ? yani 1. sınıftan ?
Yoksa hiç şansım yok öss ye girmek zorunlumuydum ? öss kaydı yaptırmadım..
-----------------------------
Normal şartlarda atılman lazım okuldan çünkü ben harç parasını yatırmayı unutmuştum :) Okuldan aradılar. Kayıt zamanı geçti filan dediler çok korkmuştum hatta. Sonra mazeret dilekçesi vermelisin dediler. Gittim verdim kayıt oldum :)
Bence sende bi mazeret dilekçesi ver seni okula tekrar alırlar sanırım... Ama bunu telefonla Rektörlük örenci işleri daire başkanlına sormalısın...
Okula şu an devam edemezsin sınavlara giremezsin. Ortalaman kaç?
Sınıfta kalmamışsan 1. dönem seneye 2. sınıftan devam edebilirsin... Ama 2. sınıf 2. dönemde 1. sınıfın 2. dönemini alırsın yaz okuluna gidip telafi edebilirsin bu dönemi.
Tahribat.Com | Üniversite Hakkında Bir Soru ?- Sayfa : 2
Yardim etcek biri cikmazsa internetten arastir bence, forumlarda soruluyordur böyle sorular...
Bu arada gecmis olsun demeyi unuttum, insallah cözersin problemini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?