Canım aynı durumdayız..
Ben de mümkün olsa en yakın sınıf arkadaşımla samimi olmak istemezdim ama mecbur(
Mühendislik okuyorsun galiba..Canım ders aralarında kütüphaneye git,internet odasına git,yanında sürekli eğlenceli dergiler falan olsun.
O kız arkadaşınla da okul dışında pek görüşmemeye çalış..
Pek takma ve yalnız bırak..
Unutma ki sen ona muhtaçsan o da sana muhtaç..
Azıcık ayağını denk alsın..
merhaba kızlar ben ankarada yaşıyorum ve burada üniversitede okuyorum okuduğum bölüm erkeklerin ağırlıkta olduğu bi bölüm öyleki şubemde sadece 1 tane kız arkadaşım var
ama kız arkadaşım o kadar kötü niyetli bi kız ki tercih etme şansım olsa arkadaş olmak istemezdim.erkeklerlede çok muhabbetim yok bi kaç kişi hariç dışarıdan çok suskun biri olarak görünüyorum ve kimsedende konuşmak ve arkadaşlık için bi adım gelmiyo açıkçası okula gitmekten o kadar nefret ediyorum ki bu ders performansımıda etkiliyo bilmiyorum ne yapıcam üniversite hayatım bu kadar kötü olduğu için çok üzgünüm hiç böyle hayal etmemiştim :2:
Bulunduğunuz bölümle alakası vardır tabi ama bizim bölümde kızlar çoğunlukta ve yapayalnız gezen bir dolu insan var. Yani şans ve elektrik meselesi sanırım bu arkadaşlık durumları daha çok. Bir de azcık girişken olmak lazım. Erkeklerle muhabbet çok daha güzel oluyor. Onlarda kin, nefret, fesatlık kızlarda olduğu gibi değildir kesinlikle. Kafanız rahat olur en azından. Ve eminim ki yaklaşım gösterseniza mutlaka olumlu yanıt alırsınız erkeklerden. Bu konuda çekinceniz olmasın.
Erkeklerle de arkadaş olabilirsin
Ben en yakın arkadaşlarımın hepsi erkek
İçlerinde fesatlık olmuyor, çirkef, içten pazarlıklı, kıskanç, arkadan kuyu kazan insanlar olmuyor, iki yüzlü de olmuyorlar
Tabiki kötü insanlar da var ama erkekler genellikle daha güvenilir.
Muhtemelen iş hayatında da öyle olacak, hep erkeklerle çalışacaksın, hayta böyle devam etmez, bu kadar basit bir konudan ötürü eğitim yarıda da bırakılmaz.
hiç bir şey hayal edilen gibi olmuyor malesef bende üniversitedeyim ve hiç arkadaşım yok dört duvar arasında rezil koca bir yıl geçirdim zaman zaman arkadaşlıklar kurdum ama dostluk adına hiç bir şey göremedim en zor günüm de yüz üstü bıraktılar.bu da yetmedi okul içinde beni izleyen birinin gelipte neden hiç arkadaşın yok demesi mahvetti beni.sanki keyfimden yok arkadaşım.insan değilsiniz benim suçum ne .sana tavsiye veremeyeceğim çünkü kendime hayrım yok yalnızlıkta kötü ,seni dost olarak görmeyen bir insanla arkadaşlık yapmakta kötü
Bulunduğunuz bölümle alakası vardır tabi ama bizim bölümde kızlar çoğunlukta ve yapayalnız gezen bir dolu insan var. Yani şans ve elektrik meselesi sanırım bu arkadaşlık durumları daha çok. Bir de azcık girişken olmak lazım. Erkeklerle muhabbet çok daha güzel oluyor. Onlarda kin, nefret, fesatlık kızlarda olduğu gibi değildir kesinlikle. Kafanız rahat olur en azından. Ve eminim ki yaklaşım gösterseniza mutlaka olumlu yanıt alırsınız erkeklerden. Bu konuda çekinceniz olmasın.
Kızlar,üniversitelerde istisnalar hariç genellikle durum şu şekildedir..
1. sınıfta heryere nerdeyse topluca gidilir..
2. sınıfta guruplaşmalar başlar..
3.sınıfta 2 ,bilemedin en fazla 3 kişilik arkadaşlıklar olur..
4. sınıfta artık herkes tek başınadır... :))
Şaka bir yana illa kendi sınıfınızdan arkadaşlarla takılmanız şart değil..Diğer bölümden arkadaşlarınız da olabilir..Erkek arkadaşlarınızla daha güzel dostluklarınız da olabilir...
canım kaçıncı sınıftasın. bizde 65 kişide 5 kızdık. 1 tanesiyle yakındık. diğerleriyle pek yakın değildim. erkeklerde kızlarla
çok konuşmazlardı. nedenini bilmiyorum. 2. öğretimlerimiz, alt devreler böyle değillerdi.
çok bunalıyorsan yatay geçiş yapmaya çalış.
yatay geçiş yapamıyorsanda dişini sık eğitimini tamamla bence.
hazır kazanmışsın emek vermişsin emeğin heba olmasın.
Ya üniversitede sınıf ortamı yokki. Bunu çoğumuz biliyoruz.. Herkes kendi aleminde. Millet dersini görüp gitmeye bakıyo..
Kızlar,üniversitelerde istisnalar hariç genellikle durum şu şekildedir..
1. sınıfta heryere nerdeyse topluca gidilir..
2. sınıfta guruplaşmalar başlar..
3.sınıfta 2 ,bilemedin en fazla 3 kişilik arkadaşlıklar olur..
4. sınıfta artık herkes tek başınadır... :))
Şaka bir yana illa kendi sınıfınızdan arkadaşlarla takılmanız şart değil..Diğer bölümden arkadaşlarınız da olabilir..Erkek arkadaşlarınızla daha güzel dostluklarınız da olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?