Okula gitmek istemiyorum:(

yprk_89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
427
18
118
36
Ankara
merhaba kızlar ben ankarada yaşıyorum ve burada üniversitede okuyorum okuduğum bölüm erkeklerin ağırlıkta olduğu bi bölüm öyleki şubemde sadece 1 tane kız arkadaşım var
ama kız arkadaşım o kadar kötü niyetli bi kız ki tercih etme şansım olsa arkadaş olmak istemezdim.erkeklerlede çok muhabbetim yok bi kaç kişi hariç dışarıdan çok suskun biri olarak görünüyorum ve kimsedende konuşmak ve arkadaşlık için bi adım gelmiyo açıkçası okula gitmekten o kadar nefret ediyorum ki bu ders performansımıda etkiliyo bilmiyorum ne yapıcam üniversite hayatım bu kadar kötü olduğu için çok üzgünüm hiç böyle hayal etmemiştim :2:

canım kaçıncı sınıftasın. bizde 65 kişide 5 kızdık. 1 tanesiyle yakındık. diğerleriyle pek yakın değildim. erkeklerde kızlarla
çok konuşmazlardı. nedenini bilmiyorum. 2. öğretimlerimiz, alt devreler böyle değillerdi.
çok bunalıyorsan yatay geçiş yapmaya çalış.
yatay geçiş yapamıyorsanda dişini sık eğitimini tamamla bence.
hazır kazanmışsın emek vermişsin emeğin heba olmasın.

Canım aynı durumdayız..

Ben de mümkün olsa en yakın sınıf arkadaşımla samimi olmak istemezdim ama mecbur:((

Mühendislik okuyorsun galiba..Canım ders aralarında kütüphaneye git,internet odasına git,yanında sürekli eğlenceli dergiler falan olsun.

O kız arkadaşınla da okul dışında pek görüşmemeye çalış..

Pek takma ve yalnız bırak..

Unutma ki sen ona muhtaçsan o da sana muhtaç..

Azıcık ayağını denk alsın..

Canım aynı durumdayız..

Ben de mümkün olsa en yakın sınıf arkadaşımla samimi olmak istemezdim ama mecbur:((

Mühendislik okuyorsun galiba..Canım ders aralarında kütüphaneye git,internet odasına git,yanında sürekli eğlenceli dergiler falan olsun.

O kız arkadaşınla da okul dışında pek görüşmemeye çalış..

Pek takma ve yalnız bırak..

Unutma ki sen ona muhtaçsan o da sana muhtaç..

Azıcık ayağını denk alsın..

merhaba kızlar ben ankarada yaşıyorum ve burada üniversitede okuyorum okuduğum bölüm erkeklerin ağırlıkta olduğu bi bölüm öyleki şubemde sadece 1 tane kız arkadaşım var
ama kız arkadaşım o kadar kötü niyetli bi kız ki tercih etme şansım olsa arkadaş olmak istemezdim.erkeklerlede çok muhabbetim yok bi kaç kişi hariç dışarıdan çok suskun biri olarak görünüyorum ve kimsedende konuşmak ve arkadaşlık için bi adım gelmiyo açıkçası okula gitmekten o kadar nefret ediyorum ki bu ders performansımıda etkiliyo bilmiyorum ne yapıcam üniversite hayatım bu kadar kötü olduğu için çok üzgünüm hiç böyle hayal etmemiştim :2:

kızlar hiç aklınıza takmayaın.benim ünv birinci sınıfta 10 kişilik bi "kız arkadaş grubum" vardı.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez okuldan yurda yurttan okula hep birlikteydik.2.sınıf oldu ve kopmalar başladı.2.sınıfın ortasında tek başımaydım ve 1 lerde olan ort 2.5 a çıktı.en önde oturup ders dinleyen,hocanın yetişemediğim slaytlarının fotoğrafını çeken,hocalaral iletişime daha rahat geçen biri oldum.iyikide devam etmemiş arkadşlığımız.zorunlu olucaksınız diye bişey yok.ben ev ark 1 sene konuşmadımdüşünün artık aynı evde.zorunlu olsam ben olurdum :34:
sizin çok ama çok büyük bi avantajınız var hiç sıkmayın kendinizi :34:

Bulunduğunuz bölümle alakası vardır tabi ama bizim bölümde kızlar çoğunlukta ve yapayalnız gezen bir dolu insan var. Yani şans ve elektrik meselesi sanırım bu arkadaşlık durumları daha çok. Bir de azcık girişken olmak lazım. Erkeklerle muhabbet çok daha güzel oluyor. Onlarda kin, nefret, fesatlık kızlarda olduğu gibi değildir kesinlikle. Kafanız rahat olur en azından. Ve eminim ki yaklaşım gösterseniza mutlaka olumlu yanıt alırsınız erkeklerden. Bu konuda çekinceniz olmasın.

canım bölümünden memnunsan bunu dert etme bence, illa sınıfından arkadaş edinmek zorunda değilsin sonuçta
hem bazı erkeklerin arkadaşlığıda hemcinslerinden güzel olabilir
zaman geçtikçe sınıfından iyi bi kaç erkek arkadaş, diğer bölümlerden de kız arkadaş edinirsin merak etme
zamana bırak biraz

Erkeklerle de arkadaş olabilirsin
Ben en yakın arkadaşlarımın hepsi erkek
İçlerinde fesatlık olmuyor, çirkef, içten pazarlıklı, kıskanç, arkadan kuyu kazan insanlar olmuyor, iki yüzlü de olmuyorlar
Tabiki kötü insanlar da var ama erkekler genellikle daha güvenilir.

Muhtemelen iş hayatında da öyle olacak, hep erkeklerle çalışacaksın, hayta böyle devam etmez, bu kadar basit bir konudan ötürü eğitim yarıda da bırakılmaz.

Bulunduğunuz bölümle alakası vardır tabi ama bizim bölümde kızlar çoğunlukta ve yapayalnız gezen bir dolu insan var. Yani şans ve elektrik meselesi sanırım bu arkadaşlık durumları daha çok. Bir de azcık girişken olmak lazım. Erkeklerle muhabbet çok daha güzel oluyor. Onlarda kin, nefret, fesatlık kızlarda olduğu gibi değildir kesinlikle. Kafanız rahat olur en azından. Ve eminim ki yaklaşım gösterseniza mutlaka olumlu yanıt alırsınız erkeklerden. Bu konuda çekinceniz olmasın.

Erkeklerle de arkadaş olabilirsin
Ben en yakın arkadaşlarımın hepsi erkek
İçlerinde fesatlık olmuyor, çirkef, içten pazarlıklı, kıskanç, arkadan kuyu kazan insanlar olmuyor, iki yüzlü de olmuyorlar
Tabiki kötü insanlar da var ama erkekler genellikle daha güvenilir.

Muhtemelen iş hayatında da öyle olacak, hep erkeklerle çalışacaksın, hayta böyle devam etmez, bu kadar basit bir konudan ötürü eğitim yarıda da bırakılmaz.

Çok doğru benim de çoğu yakın arkadaşım erkektir kız arkadaşlarımla yaşadığım hiç bi sorunu onlarla yaşamıyorum hatta kahrımı kaprislerimi bile çekerler :)
Erkekler yapıları gereği arkadaşların söylediği gibi genel kız triplerine girmezler.
Eminim senin kafana göre,anlaşabileceğin erkekler vardır okulunda.
Sen çekingen davranıp konuşmuosan büyük ihtimalle seninle konuştuklarında yanlış anlaşılacaklarını düşünüolardır.
Bence erkeklere de arkadaşlık anlamında şans vermelisin hayatının her alanında hep bayanlar olacak diye bi kaide yok :)

Son düzenleme:
hiç bir şey hayal edilen gibi olmuyor malesef bende üniversitedeyim ve hiç arkadaşım yok dört duvar arasında rezil koca bir yıl geçirdim zaman zaman arkadaşlıklar kurdum ama dostluk adına hiç bir şey göremedim en zor günüm de yüz üstü bıraktılar.bu da yetmedi okul içinde beni izleyen birinin gelipte neden hiç arkadaşın yok demesi mahvetti beni.sanki keyfimden yok arkadaşım.insan değilsiniz benim suçum ne .sana tavsiye veremeyeceğim çünkü kendime hayrım yok yalnızlıkta kötü ,seni dost olarak görmeyen bir insanla arkadaşlık yapmakta kötü

hiç bir şey hayal edilen gibi olmuyor malesef bende üniversitedeyim ve hiç arkadaşım yok dört duvar arasında rezil koca bir yıl geçirdim zaman zaman arkadaşlıklar kurdum ama dostluk adına hiç bir şey göremedim en zor günüm de yüz üstü bıraktılar.bu da yetmedi okul içinde beni izleyen birinin gelipte neden hiç arkadaşın yok demesi mahvetti beni.sanki keyfimden yok arkadaşım.insan değilsiniz benim suçum ne .sana tavsiye veremeyeceğim çünkü kendime hayrım yok yalnızlıkta kötü ,seni dost olarak görmeyen bir insanla arkadaşlık yapmakta kötü

üniversitede herkes başka şehirlerden gelmiş oluyo.hiç aklınıza takmayın arkadşım yok diye.ben mezuniyet törenine tek başıma katıldım.kendi dönemim mezun olmuştu çünkü.toplu çekilen mezuniyet fotoğrafının en ortasındayım nasıl attıysam kendimi :30::90::90:

Canım bence bu kadar sorun yapma. Sonuça okulda tek sınıf sizin sınıf değil. Bir sürü insan var. Sınıfının dışında okulda hiçmi arkadaşın yok? Sınıfta sınıfındakilerle olursun sınıftan cıktığında yani derstten cıktığında normal bi hayat ve başka insanlar seni bekliyo. Mesela sınıftan cıktığında okulda başka bi arkadaşın varsa direk onun yanına gider onunla takılırsın, bu kadar basit.. Ha bide sınıfındaki birkaç erkek te olsa onlarla iletişim kurablrsiniz. Çok yakın olmanada gerek yok en azından oturup konuşabilceğin derecede bi samimiyetin olablr.

bence de erkeklerin arkadaşlıkları kesinlikle daha ii en azından kimse arkandan dedikodu yapmaz kızlar biraz daha ikiyüzlü oluyo gibi geliyo..konu sahibi arkadaşım hiç dert etme bence erkeklerle takıl biraz olmazsa illa kanka olman gerekmiyo okulda sohbet muhabbet istersen samimi olmazsın fazla benim üniversitede valla 2 tane samimi kız arkadaşım vardı diğerleri çoğunlukla erkekti ve onlarla daha güzel muhabbetlerimiz oluyodu daha eğlenceliydi inan kızlarla takılmaktan:34:

Kızlar,üniversitelerde istisnalar hariç genellikle durum şu şekildedir..

1. sınıfta heryere nerdeyse topluca gidilir..
2. sınıfta guruplaşmalar başlar..
3.sınıfta 2 ,bilemedin en fazla 3 kişilik arkadaşlıklar olur..
4. sınıfta artık herkes tek başınadır... :))

Şaka bir yana illa kendi sınıfınızdan arkadaşlarla takılmanız şart değil..Diğer bölümden arkadaşlarınız da olabilir..Erkek arkadaşlarınızla daha güzel dostluklarınız da olabilir...

Şaka bir yana illa kendi sınıfınızdan arkadaşlarla takılmanız şart değil..Diğer bölümden arkadaşlarınız da olabilir..Erkek arkadaşlarınızla daha güzel dostluklarınız da olabilir...

:kkk::42::128::46::46::46::46::46::46:

Ya üniversitede sınıf ortamı yokki. Bunu çoğumuz biliyoruz.. Herkes kendi aleminde. Millet dersini görüp gitmeye bakıyo..

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bugün o kadar çok ağladım ki annem başka bi problemim olduğunu düşünmeye başladı insanın zoruna gidiyo arkadaşım dediği birinin köülük yapması her fırsatını bulduğunda.evet haklısınız erkeklerle muhabbet kurmaya çalışıcam biraz çekingenim arkadaşlıklarda ama artık bişeyleri değiştirmem lazım 2 yıl geçmez hergün ağlayarak üzülerek okul değil eziyet çünkü 2 yıldır

canım kaçıncı sınıftasın. bizde 65 kişide 5 kızdık. 1 tanesiyle yakındık. diğerleriyle pek yakın değildim. erkeklerde kızlarla
çok konuşmazlardı. nedenini bilmiyorum. 2. öğretimlerimiz, alt devreler böyle değillerdi.
çok bunalıyorsan yatay geçiş yapmaya çalış.
yatay geçiş yapamıyorsanda dişini sık eğitimini tamamla bence.
hazır kazanmışsın emek vermişsin emeğin heba olmasın.

3. sınıfa geçtim canım yatay geçiş yapamam ama dediğin gibi dişimi sıkıcam ,annem okul biticek ama sağlığında biticek bu gidişle diyo ben biraz dafazla alıngan ve f hassasım galiba kötü şeyleri çabuk atlatamıyorum çok etkileniyorum

Bizde birbirinden kopmalar 2. sınıfta değil 2. haftada başlamıştı. :27:

ama 2. sınıfta da yine ekstra kopukluklar yaşandı. Pek çok kişi ilk yıl arkadaş olduğu insandan ayrıldı falan... Zaman içinde her şey oturuyor. Herkes kimin ne mal olduğunu çözüyor.

Back
X