portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Size ozel mesaj attimofffff bende de aynı sorun
Ya siz Çin de değil miydiniz? Okul Çin'de de mi olsa sıkıyor?offfff bende de aynı sorun
3 ay kaldı yedi bitirdi beniYa siz Çin de değil miydiniz? Okul Çin'de de mi olsa sıkıyor?Ne kadar kaldı bitmesine?
Önce bu konuyu okuyun lutfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okula-gitmiyorum.868073/
Daha once okuyanlar bilir okula gitmediğimi. Kendimi çok zorladım bu hafta full gittim ama nasıl gitmek derste karnıma kramplar girdi resmen. Bu psikolojik tabiii.
Kendimce bir çözüm buldum okuduğum bölüm açıköğretimde de var ikinci dönem oraya geçecegim. Bir yandan çalışırım diye düşünüyorum. Sizce mantıklı bir fikir mi?
Aileme, özellikle anneme bu konuyu nasıl açacağım lütfen yardımcı olun.
2016 Kpss için bir kaç aydır ders çalışıyorum hayatımda en zevk aldığım şey yalnız başıma oturup ders kitaplarına gömülmek. Yani benim için hiç zor olmayacaktı eğer açığa geçseydim. Benim problemim okulla. Sabah erkenden kalkıp soğuk sınıf ortamına girmek beni asıl iten şey.Normal derslerde yapamayıp evde kendiniz oturup çalışabileceksiniz sanıyorsunuz ya hasta oluyorum.
Niye gidemiyorsunuz? Ben de bayılmıyorum her gün canım çıkmış gibi geliyorum eve ama hiç aklıma bile gelmedi açıkçası pes etmek.Korkup kaçmak yerine kalıp savaşın
2016 Kpss için bir kaç aydır ders çalışıyorum hayatımda en zevk aldığım şey yalnız başıma oturup ders kitaplarına gömülmek. Yani benim için hiç zor olmayacaktı eğer açığa geçseydim. Benim problemim okulla. Sabah erkenden kalkıp soğuk sınıf ortamına girmek beni asıl iten şey.Okula gitmeye üşenirken, AÖF ve çalışma hayatını birlikte götürmeyi nasıl düşünüyorsun merak ettim? Hani o kadar enerjin, azmin varsa, kazandığın okulu bitir işte. Ayrıca AÖF'yi kesinlikle küçümsemiyorum, bitirmesi zor bir sistem ama örgün olarak okuduğun bölümün sana açacağı kapılarla, AÖF'nin açacağı kapılar ne yazık ki asla aynı olmayacak.
Başka şansı olmayan insanların açıköğretime devam etmesi çok mantıklı ama sırf tembellikten elindeki fırsatı tepip, açıköğretime kaydolmak kendine yapacağın büyük bir kötülük olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?