- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.915
- 798
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
neden kiÖrgünü yapamıyorsanız açıköğretimi hiiiiç yapamazsınız.
açıköğretimden mezun olup iş bulma olasılığın ile örgün öğretimden mezun olup iş bulma olasıığın arasında dağlar kdr fark var. ayrıca bu tembellikle iş bulup çalışmazsın da hayal görüyorsun. mezuniyetinden sonra alacağın maaş arasında da fark var, bence okulu bırakmak yerine dr a görün. pişman olursun...Önce bu konuyu okuyun lutfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okula-gitmiyorum.868073/
Daha once okuyanlar bilir okula gitmediğimi. Kendimi çok zorladım bu hafta full gittim ama nasıl gitmek derste karnıma kramplar girdi resmen. Bu psikolojik tabiii.
Kendimce bir çözüm buldum okuduğum bölüm açıköğretimde de var ikinci dönem oraya geçecegim. Bir yandan çalışırım diye düşünüyorum. Sizce mantıklı bir fikir mi?
Aileme, özellikle anneme bu konuyu nasıl açacağım lütfen yardımcı olun.
Örgünden de devam etsem tek istegim KPSS yle atanmak, ozelde calismayi zaten dusunmuyorum. Coktan basladim 2016 icin calismalara. Aciktan da okusam Kpss icin ugrasacagim zaten diye dusunuyorum.açıköğretimden mezun olup iş bulma olasılığın ile örgün öğretimden mezun olup iş bulma olasıığın arasında dağlar kdr fark var. ayrıca bu tembellikle iş bulup çalışmazsın da hayal görüyorsun. mezuniyetinden sonra alacağın maaş arasında da fark var, bence okulu bırakmak yerine dr a görün. pişman olursun...
Bolumum tibbi sekreterlik.birincisi bölümün ne ?
ikincisi şu an psikolojik olarak hazır hissetmiyo olabilirsin bence dondur biraz toparlan sonra devam edebilirsin bende bi ara ünideyken öyle bi dönem yaşamıştım ayaklarım gitmiyodu ya gidiyosum yarı yokdan eve dönüyodum :)) sonra toparladım o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum..
halledersin ya rahat bi bölüme benziyo ben tüm öğretim hayatımı ingilizce aldım baymıştı beni ondan.. bide hiç türk hocam yoktu falan zorlandım neyse çok zorlanıyodum..Bolumum tibbi sekreterlik.
kpss den atanmayı kolay sanıyorsun galiba 2016 sınavı mayısta haberin var mı? 2 sene hazırlandım atamam 7 ay önce oldu. daha okula gitmeyi kendine dert edinmişsin kpss yi nasıl halledicwksin? dışarıdan kolay geliyor galibaa. neyse sen bilirsin artık. okul açılalı 2 3 ay oldu bu zamana kadar ne kadar şanslı olduğunu farkedemeyip bilgisayarla vakit harcayabiliyorsan burada yazılanların sana faydası olacağını sanmıyorum. bir şekilde hep bir bahane uyduracaksın kendine...Örgünden de devam etsem tek istegim KPSS yle atanmak, ozelde calismayi zaten dusunmuyorum. Coktan basladim 2016 icin calismalara. Aciktan da okusam Kpss icin ugrasacagim zaten diye dusunuyorum.
Kafam karmakarisik.
Ya kusura bakma da bahane üretiyorsun yok sabah kalkmak soğutuyor bilmem ne. Sırf tembellikten yani.
Hayır bir de öyle zor bir bölümde falan da okumuyorsun.
Ben her sabah 6'da kalkıp 1 saat yol gidip okula gidiyorum, üstelik bölümüm çok zor her hafta quizler raporlar in-classlarla uğraşıyorum.
Daha şimdiden bu ufacık sorunlarla baş edemezsen ilerki hayatında çok zorlanırsın.
Önce bu konuyu okuyun lutfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okula-gitmiyorum.868073/
Daha once okuyanlar bilir okula gitmediğimi. Kendimi çok zorladım bu hafta full gittim ama nasıl gitmek derste karnıma kramplar girdi resmen. Bu psikolojik tabiii.
Kendimce bir çözüm buldum okuduğum bölüm açıköğretimde de var ikinci dönem oraya geçecegim. Bir yandan çalışırım diye düşünüyorum. Sizce mantıklı bir fikir mi?
Aileme, özellikle anneme bu konuyu nasıl açacağım lütfen yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?