• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulda benimle alay ediyorlarmış

drjekyll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
49
23
18
Arkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?

Arkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
çok inanamadım ben konunuza. Fotoğraf çekip bakıp bakıp alay etmek falan...

Konu hakkında delil toplayıp bir yaptırım yapılabilir mi? En azından gözleri korkmuş olur. Çözüm nedir bilemem ama sanırım bu durumda ben daha çok cirkeflesirim. Habersiz şekilde çekilen fotoğrafım beni canavara dönüştürür

Konu hakkında delil toplayıp bir yaptırım yapılabilir mi? En azından gözleri korkmuş olur. Çözüm nedir bilemem ama sanırım bu durumda ben daha çok cirkeflesirim. Habersiz şekilde çekilen fotoğrafım beni canavara dönüştürür
Delil toplama şansım yok sanırım telefonlarını ellerinden alamam. Arkadaşım öğrenmiş o vatsaptan söyledi bana delil sayılır mı bilmiyorum

Doktor olabilirsin ama insan kolay kolay olamıyorsun
İçinizden ne geliyorsa fıtratınıza ne uygunsa onu yapın
Kimi mücadeleyi savunur kimisi uğraşmak dahi istemez
Siz doğrunuzu bulun
Vede işinize odaklanın gerisi teferruat

Eklentiler

• IMG_20200603_002130.webp
    IMG_20200603_002130.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 407
Bence geçip karşılarına "isterseniz poz vereyim? işiniz kolaylaşır" deseniz belki utanırlar mı?
Bu insanlar üniversite mi okuyorlar?
Bu insanlar doktor mu olacaklar şimdi..
Bir öğretmen olarak yeni neslin gümbür gümbür geldiğini hissediyorum..
Ruhsuz, insanlıktan bihaber, beyinsiz.. Bunlar nedir yahu.. Bir kez daha umudumu yitirdim

Kimmiş bunları yapanlar ve arkadaşınız şuan size ne amaçla bunu anlatmış? Farkettiğinde niye müdahale etmemiş?
Arkadaşım aynı okuldan değil. Benim sınıfımdaki biriyle konuşmuş. O yüzden müdahale etme durumu yok onun. Benim de yok ne yazık ki

Güçlü durmazsaniz ezilirsiniz. Yapılan şey terbiyesizlik. Sizinle ilgisi yok aslında karşıdaki insanların icindeki kötülük ve ego etrafta gördükleri en sessiz insan üzerinden tatmin oluyor. Takmayın umursamayın ama dik durun sen kimsin diyebilecek gucunuz olsunbsu hayatta.

Arkadaşım dediğin kişi bana güven vermedi hem sen böyle bir şeyi hiç farketmemiş olabilir misin? Bırakın foto çekmeyi insana yan gözle bakılsa hissedersin. Oldu ki öyle yapıyorlar diyelim sen neden buna göz yumasın? İlk önce kendin bir göz süzgecinden geçir baktın arkadaşının dediği doğru bölüm başkanına söylersin.

Back
X