- 19 Şubat 2018
- 511
- 391
- 103
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım aynı okuldan değil. Benim sınıfımdaki biriyle konuşmuş. O yüzden müdahale etme durumu yok onun. Benim de yok ne yazık ki
Biz yaş alıp yorulurken onlar her seferinde farklı bir versiyonla çıkıyor karşımıza..Allah kolaylık versin..beni de ürkütüyor yeni nesilBence geçip karşılarına "isterseniz poz vereyim? işiniz kolaylaşır" deseniz belki utanırlar mı?
Bu insanlar üniversite mi okuyorlar?
Bu insanlar doktor mu olacaklar şimdi..
Bir öğretmen olarak yeni neslin gümbür gümbür geldiğini hissediyorum..
Ruhsuz, insanlıktan bihaber, beyinsiz.. Bunlar nedir yahu.. Bir kez daha umudumu yitirdim
Fiziksel özelliklerimle ilgili değil. Çok başarılı da değilim sınıfı zar zor geçiyorum desem yeri. Pek uyum sağlayamıyorum insanlara genellikle tek başıma takılıyorum o yüzden. Başka bir sebebi olamaz çünkü kimseye bir kötülüğüm olmadı yada fiziksel bi kusurum yok.Ama neyinle neden dalga geçiyorlar
Kilolu musun ?
Çok mu zayıfsın?
Çok mu başarılısın?
Yani bunlsrda alay konusu değildir bir insan için
Bunu neden yapıyor Olabilirler
Hayır tabii ki karşılaştığın her durumda kaçamazsın moralini bozma başkaları yüzünden neden okulunu değiştiresinArkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
Hiç ihtimal vermedim lisede bile olmaz böyle şey dedim ama gerçekten yapıyoılarmış. Kendi başımın çaresine bakıyorum bir şekilde alay edilecek biri olduğumu düşünmüyorum. Böyle olduğunu öğrenince alay edildiğim için kendime üzüldüm. Hatta ne yalan söyliyim çok üzüldüm. Bu kadar alçak olabildikleri için de onlara üzüldüm. Biri sınıftan birinin tek başına resmini çekip bana gösterse komik diye hiç hoş karşılamam. Bu kadar insandan hiç mi biri napıyosunuz siz kendinize gelin demiyor anlamadım. Nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar?Ben olsam çoktan tepelerine binmiştim, bunlar seni belli ki çok suskun görmüş üzerinden dalga geçilecek malzeme çıkarıyorlar. Hadsizler! Gidin hesap sorun hayırdır diye. Açıp kendi k.çlarına gülsünler
Demek gelişmeyen beyin topluluğun içine düşmüşsün.Sen gül onlara ne kadar boşlar.Zaten insanın neye güldüğü bile kalite koyar ortaya.Onlari kafaya takip kendine dert etme ne yapsinlar onlarda bu kadarlar. Geçiş yapacağına üstüne git.Kacarak eline geçen olmaz ya kaçamayacağın bir ortam gelişirse ne yapacaksın?Arkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
Fiziksel özelliklerimle ilgili değil. Çok başarılı da değilim sınıfı zar zor geçiyorum desem yeri. Pek uyum sağlayamıyorum insanlara genellikle tek başıma takılıyorum o yüzden. Başka bir sebebi olamaz çünkü kimseye bir kötülüğüm olmadı yada fiziksel bi kusurum yok.
Yani bunu yapan lar tıp fakultesi öğrencileriArkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?