Merhaba ablalarım -arkadaşlar :) sizlere bi sorum olacak. Ben bu sene liseye başladım. İkinci dönem Olan bi şey bu . Ben ferace giymeye başladım elhamdülillah. Lakin ferace giydiğimde beri okuldaki biri (ayriyetten aynı servisteyiz) bana bakıyor. Ona bakmamaya çalışıyorum. Göz göze geldiğim de oldu. 3 haftadır falan bakıyor. Ben nasıl davranmam gerekiyor. Zinaya düşmek istemiuorum
ve tabi ii örtünmek için giydim elhamdülillahferace giymek gerçek anlamda örtünmek için mi yoksa farklı sebepleri var mı?
zinadan anladığın nedir?
göz göze gelmek sana göre zina ise bakmayacaksın, nefsine hakim olacaksın
yok göz göze gelmekte mahsur yok da sevgili olmak zina ise sevgili olmayacaksın, işi ilerletmeyeceksin
yok sevgili olmakta da sorun yok ise öpüşüp koklaşmak zina ise, öpüşüp koklaşmadan sevgili olmayı deneyeceksin, olmuyorsa ayrılacaksın
zinayı ne olarak tanımlıyorsun?
Her Türlü zinadan.
H
ve tabi ii örtünmek için giydim elhamdülillah
bakmak ile zina olmaz. sen daha küçüksün.Merhaba ablalarım -arkadaşlar :) sizlere bi sorum olacak. Ben bu sene liseye başladım. İkinci dönem Olan bi şey bu . Ben ferace giymeye başladım elhamdülillah. Lakin ferace giydiğimde beri okuldaki biri (ayriyetten aynı servisteyiz) bana bakıyor. Ona bakmamaya çalışıyorum. Göz göze geldiğim de oldu. 3 haftadır falan bakıyor. Ben nasıl davranmam gerekiyor. Zinaya düşmek istemiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?