• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulda biri var ..

Sakkarit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
2
0
1
30
Merhaba ablalarım -arkadaşlar :) sizlere bi sorum olacak. Ben bu sene liseye başladım. İkinci dönem Olan bi şey bu . Ben ferace giymeye başladım elhamdülillah. Lakin ferace giydiğimde beri okuldaki biri (ayriyetten aynı servisteyiz) bana bakıyor. Ona bakmamaya çalışıyorum. Göz göze geldiğim de oldu. 3 haftadır falan bakıyor. Ben nasıl davranmam gerekiyor. Zinaya düşmek istemiuorum

Merhaba ablalarım -arkadaşlar :) sizlere bi sorum olacak. Ben bu sene liseye başladım. İkinci dönem Olan bi şey bu . Ben ferace giymeye başladım elhamdülillah. Lakin ferace giydiğimde beri okuldaki biri (ayriyetten aynı servisteyiz) bana bakıyor. Ona bakmamaya çalışıyorum. Göz göze geldiğim de oldu. 3 haftadır falan bakıyor. Ben nasıl davranmam gerekiyor. Zinaya düşmek istemiuorum

ferace giymek gerçek anlamda örtünmek için mi yoksa farklı sebepleri var mı?
zinadan anladığın nedir?
göz göze gelmek sana göre zina ise bakmayacaksın, nefsine hakim olacaksın
yok göz göze gelmekte mahsur yok da sevgili olmak zina ise sevgili olmayacaksın, işi ilerletmeyeceksin
yok sevgili olmakta da sorun yok ise öpüşüp koklaşmak zina ise, öpüşüp koklaşmadan sevgili olmayı deneyeceksin, olmuyorsa ayrılacaksın

zinayı ne olarak tanımlıyorsun?

H
ferace giymek gerçek anlamda örtünmek için mi yoksa farklı sebepleri var mı?
zinadan anladığın nedir?
göz göze gelmek sana göre zina ise bakmayacaksın, nefsine hakim olacaksın
yok göz göze gelmekte mahsur yok da sevgili olmak zina ise sevgili olmayacaksın, işi ilerletmeyeceksin
yok sevgili olmakta da sorun yok ise öpüşüp koklaşmak zina ise, öpüşüp koklaşmadan sevgili olmayı deneyeceksin, olmuyorsa ayrılacaksın

zinayı ne olarak tanımlıyorsun?

Her Türlü zinadan.
ve tabi ii örtünmek için giydim elhamdülillah

Ne diyorsun kardeş?
Sen bakmıyorsun zina olmasın diye ama baktığını görüyorsun,öööfff

Okuldan ayrıl. Birinin sana bakması sebebi ile göz zinasina sebep olma.

Töbe Ya Rabbim..

Sen de ona bakıyorsun demek ki. İnsanların gözü takılabilir öyle arada birbirlerine. 14-15 yaşında bir çocuksun zaten, her türlü zina dediğin şeyleri yaşayacak bir yaşta değilsin. NEYSE...

Neden dini içerikli sorulara cevap veren bir siteye yazmadın da buraya ?? Amacın sadece fikir danışmak değil bence

bakmak ile zina olmaz. sen daha küçüksün.
zina - iki yetişkinin cinsel anlamda birlikte olmasıdır.
2 cocugun biribirine bakması degil. ayrıca sen başka cocuklara bakmıuyor musun konuşurken ? hiiiççç erklek yok mu okulda...
ve istersen sor cocuga kardeş hayırdır de... oda söylesin derdini. sende ona bakma. oda sana.

Back
X