Ben ilaç vermek istemediğim için direk psikoloğa götürdük, iyiki de götürmüşüz çünkü kendimizde olan bir çok yanlışı gördük, aslında çocuklar durup duruken böyle olmuyor mutlaka tetikleyen birşey var, bazı çocuklar çok kolay büyür bazı çocuk zordur dedi, bizimki zor gruptan sanırımBİZDE KONULAN BİR TANI YOK. PSİKİYATRİ TANI KOYDUKTAN SONRA KARAR VERECEĞİZ. EGER DİKKAT EKSİKLİĞİ VE HİPERAKTİFSE PSİKİYATRİ GENELDE İLAÇ VERİYOR Kİ BENİM ASLA İÇİMİN RAHAT ETMEYECEĞİ BİR DURUM. EĞER YOKSADA ZATEN PSİKOLOGLA DEVAM EDERİZ. HATTA BEN PSİKOLOG İSTİYORUM AMA TANI KOYDURMAK ADINA PSİKİYATRİYE GİDECEĞİZ. BENİMDE KIZIM DAHA 6 YAŞINDA VE MAALESEF ARKADAŞLARINA VURDUGU İÇİN DIŞLANIYOR. DİĞER ÇOCUKLARDA HAKLI OYUNLARINI BOZAN KURALLARA UYMAYAN BİR ARKADAŞLA OYNAMAK İSTEMİYOLAR. BU DURUM BENİ AŞIRI ÜZÜYOR. AKILLI ZEKİ BİR KIZIM VAR AMA ÇABUK SIKILDIĞI İÇİN VE BİRAZDA KASTİ OLARAK ÖĞRETMENİNİ KIZDIRDIĞI İÇİN SEVİLMİYOR DIŞLANIYOR,
Yani öyle vurması kırması yok ancak sözle arkadaşlarını ağlatıyor, arkadaş gruplarında lider olmak istiyor haliyle de arkadaşları tarafından dışlanıyor
Sizi anlıyorum çünkü bizde çok üzülüyoruz,ama psikolog sayesinde bir çok yanlışını özellikle de benim gördüm
Çok otoriter bir anne olduğumu fark ettim artık dafha sakin davranmaya çalışıyorum
Tabi yavaş yavaş,hemen olucak birşey değil