Okuldaki arkadaşım...

birhicolsam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
6
2
1
28
Merhaba kardeşlerim,ablalarım uzun zamandır takip ediyorum kadınlar kulübü nü üye olmak bugüne nasipmiş :)
Direk soruma geçeyim.

İstanbul da özel bir üniversitede de okuyorum. Çok yakın olmasa da samimi bir arkadaşım var beraber yemek yediğim kahve içtiğim.
Ben bu arkadaşıma eski sevgilim ile ilgili bir kaç olay anlatmıştım.
Arkadaş buluşması düzenlendi hafta sonu ve arkadaşım anlattıklarımı biraz ağzından kaçırdı. Buluştuğumuz arkadaşlarım da eski sevgilimi tanıyor aynı okuldayız zaten.
Arkadaşımı kırmadan nasıl uyarmalıyım çünkü çok alıngan daha önce de bi kaç şeyi ağzından kaçırmışlığı var. Kırmak istemiyorum onu

milletin ağzı torba değil ki büzesin.
bir şey anlatmak istediğinde doğru kişiyi seçebilirsen daha iyi olur bundan sonra...

"aşk olsun bir sır verdim hemen anlattın" diyebilir ve bundan sonra hiç bir şey anlatmaya bilirsiniz

Bir insan, başkasına ait özel bir bilgiyi nasıl ağzından kaçırabilir?
Ben iyi niyetli düşünmedim.

daha öncede ağzından kaçıran kişiye sır vermeyin

kırılacak diye sizi kırmasına müsade etmeyin
açıkça "iyi ki sır verdim he" diyerek gülümseyin

Sanırım gerçekten artık bir sır vermeden iki defa düşünmem gerekiyor..

daha öncede ağzından kaçıran kişiye sır vermeyin

kırılacak diye sizi kırmasına müsade etmeyin
açıkça "iyi ki sır verdim he" diyerek gülümseyin
Maalesef böyle şeyleri insanlar kırılır mı, insanlar ne düşünür falan çok önemsiyorum. Ama bu ufak göndermeyi yapacağımdan emin olabilirsiniz

Maalesef böyle şeyleri insanlar kırılır mı, insanlar ne düşünür falan çok önemsiyorum. Ama bu ufak göndermeyi yapacağımdan emin olabilirsiniz

ne kadar çok önemsersen o kadar kırılan sen olursun
beklenti duyulan sen olursun

herşey dozunda olmalı
kendinin de bir birey olduğunu unutma

Ne hakla kırılacakmış arkadaşın.bu yaptığı sizi kırmadımı? Madem rahatsız oldunuz söyleyin yoksa nasıl olsa ses çıkarmıyor diye rahat davranmaya devam edebilir

hafif şaka orta ciddilikte sana da sır verdim ama gittin hemen ağzından kaçırdın de
bidaha da anlatma
çok anlatmak istiyosan gel burda bize anlat

Ne hakla kırılacakmış arkadaşın.bu yaptığı sizi kırmadımı? Madem rahatsız oldunuz söyleyin yoksa nasıl olsa ses çıkarmıyor diye rahat davranmaya devam edebilir
Ya işte bende maalesef karşımdaki haksız da olsa kırılır mı, üzülür mü, nasıl düşünür falan diye düşünüyorum hep o yüzden onu kırmadan halletmeye çalışıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…