Acikcasi baskasinin yaptigi sulu yemegi pilavi vs kizima yedirmek istemem zaten yemez de. Ayrica cocuklar hareket halinde ana yemek suluyemek vb seyler nasil yesin en kolay yolu bence pogaca tost acma sut ayran vb olmali15 gunde 1 sira geliyordu 25 kisilik sinifta ogretmenin kayirdiklari illaki arada kayniyordu.bence herkes kendi yapmali hem damak tadi hem hijyen acisindan.kizimada asla yedirmedim okulda.
Yani liste verildi. Hergun ayri sey yaziyor mesela .Bu liste verildide pardon ama siznlmi yapıp goturuceksiniz yemekleri yani velilermi goturucek anlamadım. .
Bence ogretmenle fikrinizi paylasin .ama orta yol bulmak cok zor boyle ortamlarda.ben 1 yil zor sabrettim .malum egolar tavanAcikcasi baskasinin yaptigi sulu yemegi pilavi vs kizima yedirmek istemem zaten yemez de. Ayrica cocuklar hareket halinde ana yemek suluyemek vb seyler nasil yesin en kolay yolu bence pogaca tost acma sut ayran vb olmali
Acikcasi baskasinin yaptigi sulu yemegi pilavi vs kizima yedirmek istemem zaten yemez de. Ayrica cocuklar hareket halinde ana yemek suluyemek vb seyler nasil yesin en kolay yolu bence pogaca tost acma sut ayran vb olmali
Yani. Bide ogrwtmen cocuklara egitim mi versin tenceredeki yemekleri cocuklara servis mi etsin :) zaten ogretmen yarin 2 haftalik listeyi verecegim diye mesaj atmis kofte patates eklemis. Benim hosuma gidiyor. Zaten oglen yemegi yiyp okula gdiyor bide okulda pulav vs yerse aksam yemek yemezki. Zaten vatsaptan yazan velinin cocugu 11 de uyaniyormus oglen yemek yemeden okula gidiyormus. O nedenle bu kiste ona yetmiyormus. Cocuklarin geneli sabah erken uyaniyor zaten. Oglende yedirip yollasinlar bi zahmet dimiBence yemek işine girmeyin
Öğretmene de çıtlatın sorumluluk diye
Birinin getirdiği bir yiyecekten sınıf zehirlense öğretmen ne yapacak
Her yerin kuralı vardır ve özellikle yemek gibi alengirli konularda bunlara sıkı sıkıya uymak gerekir
Bir de gelen yiyecek herkes farklı yapar bulaşığı vs sorun sınıf ortamında
Kesinlikle. Temizi var pisi var her tipte insan var . Ayrica her cocugun ve her ailenin bir yemek duzeni var kimi etcil kimi daha cok otcul sebze agirlikli sever. Her cocuk her yemeyi yemiyor ki. Ben yediremem istememBence hic bozmadan eski duzen devam edin. Bende yediremezdim cocuguma baskasinin pisirdiklerini ki ben biraz temizlik ve saglikli yemek konusunda takintiliyim. Hep dogal , organik GDO suz ve saglikli yaglar falan yediriyorum baskasinin bilemem ki nasil pisirdigini.
Aynen yaBence ogretmenle fikrinizi paylasin .ama orta yol bulmak cok zor boyle ortamlarda.ben 1 yil zor sabrettim .malum egolar tavan
Zaten listeye uc assagi 5 yukari biz sekil veriyoz. Pogacanin yanina sut yaziyor ama ben ayran koyuyorum. Muz yaziyorsa ve evde yoksa elma koyuyorum sıkıntı olmuyor. Hersey evde her zaman bulunmuyor kibir yasima daha girdim.
benim bildigim anne ne yollarsa cocuk onu yer. neden herkez listeye uymaliki?
kac sene okudum böyle birsey ilk defa duyuyorum.
Siz de fazla pimpiriklisiniz ya.nolcak ki başkasının yaptığı yemeği yiyince. Herkes aynı metod ile yapar yemeği ...Acikcasi baskasinin yaptigi sulu yemegi pilavi vs kizima yedirmek istemem zaten yemez de. Ayrica cocuklar hareket halinde ana yemek suluyemek vb seyler nasil yesin en kolay yolu bence pogaca tost acma sut ayran vb olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?