- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
O kişi de çocuğuna büyük porsiyonlar koysun mademYani. Bide ogrwtmen cocuklara egitim mi versin tenceredeki yemekleri cocuklara servis mi etsin :) zaten ogretmen yarin 2 haftalik listeyi verecegim diye mesaj atmis kofte patates eklemis. Benim hosuma gidiyor. Zaten oglen yemegi yiyp okula gdiyor bide okulda pulav vs yerse aksam yemek yemezki. Zaten vatsaptan yazan velinin cocugu 11 de uyaniyormus oglen yemek yemeden okula gidiyormus. O nedenle bu kiste ona yetmiyormus. Cocuklarin geneli sabah erken uyaniyor zaten. Oglende yedirip yollasinlar bi zahmet dimi
Ama dusunsenize cocugunuz her gun 1 sene boyunca farkli ellerden yemek yiyecek. Hergun farkli bi evdenSiz de fazla pimpiriklisiniz ya.nolcak ki başkasının yaptığı yemeği yiyince. Herkes aynı metod ile yapar yemeği ...
Zaten listeye uc assagi 5 yukari biz sekil veriyoz. Pogacanin yanina sut yaziyor ama ben ayran koyuyorum. Muz yaziyorsa ve evde yoksa elma koyuyorum sıkıntı olmuyor. Hersey evde her zaman bulunmuyor ki
Anaokulu ve ilkokulda liste yapılıyor artık. Herkes aynı yiyeceği getirsin birbirlerine özenmesinler diye. Mesela kimi öğrenci muz gibi daha pahalı meyve getirip yiyebiliyor fakat o meyveyi evine alamayan öğrenciler de var. Uygulama bundan kaynaklı yani.bir yasima daha girdim.
benim bildigim anne ne yollarsa cocuk onu yer. neden herkez listeye uymaliki?
kac sene okudum böyle birsey ilk defa duyuyorum.
Hem hijyen avisindan sikinti. Hemdeokul ortaminda sulu yemek hic hos değil ogretmen hangi biriyle.ilgilensin. ama pogaca acma borek yedikleri zaman yemekten once ve sonra ellerini yikiyorlar. Beslenme cantalarini kendileri acip ortulerini serio yiyorlar ve geri toplayip okula.devam.ediyorlar. cok iyi oluyorHijyen diye bir şeyden haberleri var mıymış?
Devlet okuluOkulunuz devlet okuluysa bu gibi uygulamalar zaten yasak.
Hepatit b biliyormusunuz.cok basit bir kanamadan bile bulasabilir.iyi temizlenmemis sebze meyve sagliksiz etlerden bulasan ve bagisikligi henuz gelismekte olan cocuklarin sindirim sistemini felc eden organizmalar.daha sayayimmiSiz de fazla pimpiriklisiniz ya.nolcak ki başkasının yaptığı yemeği yiyince. Herkes aynı metod ile yapar yemeği ...
Yani biz de ilkokula giderken kuru besinler tüketirdik beslenme zamanında. Sulu yemek yenmez ki. Ya da çatal bıçak gerektiren yemek falan tehlikeli bunlar. Zaten bu yüzden o listeler oluşturuluyor, amaçları bu.Hem hijyen avisindan sikinti. Hemdeokul ortaminda sulu yemek hic hos değil ogretmen hangi biriyle.ilgilensin. ama pogaca acma borek yedikleri zaman yemekten once ve sonra ellerini yikiyorlar. Beslenme cantalarini kendileri acip ortulerini serio yiyorlar ve geri toplayip okula.devam.ediyorlar. cok iyi oluyor
Ben 2 teosi pogaca yaptim bide sigara biregi vb seyler yapip attim difrizeEn mantıklısı dışarıdan güvenilir bir yerden tüm sınıf için ısmarlamak
Evet. Amac o . Öğretmen uyariyor. Sutunuzu lutfen sade yollayin. Krepinizin icine cikolata degil de bal surun falan diye. Ozenmesinler diyetamamda listeyi neden veriyorlar onu anlamadim. cocuklar bir birine özenmesin mi diye?
Toplu beslenme diye geçer genel de ve bu uygulama yasak hanfendi.Öğretmeninize durumu anlatın.Devlet okulu
Aynen ya ogretmen zaten en doyurucu en mantikli ve en kolayini secmis. Iyice sacmaladilarOkulda yemek olmasin. Herkes evde yesin. Veya evinden kendi yemegini getirsin. Bu ne boyle her kafadan bir ses
O zaman sen kolayına geleni yap taviz vermedenBen 2 teosi pogaca yaptim bide sigara biregi vb seyler yapip attim difrize
Yanina da 20 li ayran ve 30 lu meyve sularindan almistim.
Pogacasini cikarip firinlayip yanina 1 ayran 1 elma oldu bitti.
Cok kolayima geliyor yani
Hangisi yasak anlamadim. Liste verilmesi mi.Toplu beslenme diye geçer genel de ve bu uygulama yasak hanfendi.Öğretmeninize durumu anlatın.
AynenO zaman sen kolayına geleni yap taviz vermeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?