- 15 Temmuz 2020
- 179
- 379
- 53
- Konu Sahibi Kitapgurusu
-
Etmeyin, koyun balkona iki saat çok endişe ediyorsanız. Ben de korona konusunda obsesifim ama defter kitap dezenfekte edecek kadar değil artık. Yüzeylerden bulaşmıyor zaten.Merhaba hanımlar,
Malum pandemi nedeniyle tam 1 senedir tamamen kopuk bir hayat yaşadık. Ailemizle dahi görüşmüyoruz, 1 senedir ilk kez dün 2 ders oğlumu okula götürdüm, yavaş yavaş hayata katılmanın derdindeyim ama neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum.
Çocuk okuldan geldikten sonra üzerindekileri yıkayıp, oğlumu duşa soktum, bu şekilde yapmayı planlıyorum inşallah. Peki okuldan gelen defteri, kitabı ne yapacağız, sizler ne yapıyorsunuz, nasıl dezenfekte edeceğiz?
Çok takıntılıyım yüzeyler konusunda, okulda oğlumu takip ettim, kapı kolları vs her şeye dokunup sonra deftere, kitaba dokundu, oğluma çaktırmadım ama çok kötü hissettim. O nedenle sıkıntı ediyorum, okulda kullandığı kitabı ertesi gün evde nasıl kullanacak diye.Etmeyin, koyun balkona iki saat çok endişe ediyorsanız. Ben de korona konusunda obsesifim ama defter kitap dezenfekte edecek kadar değil artık. Yüzeylerden bulaşmıyor zaten.
Çok takıntılıyım yüzeyler konusunda, okulda oğlumu takip ettim, kapı kolları vs her şeye dokunup sonra deftere, kitaba dokundu, oğluma çaktırmadım ama çok kötü hissettim. O nedenle sıkıntı ediyorum, okulda kullandığı kitabı ertesi gün evde nasıl kullanacak diye.
Yok oğluma hissettirmedim zaten ama ben kötü oldum, okuldan sonra gelip evde kullanacak ne yapacağım diye içim içimi yiyor açıkçası. Herkes farklı söylüyor, kimi yüzeylerden bulaşıyor diyor kimi bulasmıyor diyor. 1 yıl geçti hala bu konularda çorba gibi kafam. O kadar zaman çok dikkat edip korunduktan sonra hasta olmak istemiyorum, kademeli açılıyoruz yaniVirüs yüzeylerde yaşayamıyor dezenfekte etmenize gerek yok. Çocuğa virüslü gibi davranıp psikolojisini bozmayın lütfen yazık.
Sakin olun şuan pek çok yayın yüzeyden bulaşmadığını maske mesafeye dikkat etmenin yeterli olduğunu söylüyor. Çocuğunuzu maskeyi çıkarmama konusunda iyice tembihleseniz yeterli gibi. Çok korkuyorsanız bir iki saat açık alanda bırakın eşyalarını sonra eve alın.Yok oğluma hissettirmedim zaten ama ben kötü oldum, okuldan sonra gelip evde kullanacak ne yapacağım diye içim içimi yiyor açıkçası. Herkes farklı söylüyor, kimi yüzeylerden bulaşıyor diyor kimi bulasmıyor diyor. 1 yıl geçti hala bu konularda çorba gibi kafam. O kadar zaman çok dikkat edip korunduktan sonra hasta olmak istemiyorum, kademeli açılıyoruz yaniO nedenle çok dikkat ediyorum
Ah bunu araştırayım hemen, sonsuza kadar böyle yaşayamam ama en azından alışana kadar bir süre böyle bir şeyi kullanabilirim. Çok sağ olun.Böyle bir şey düşünebilirsiniz.
Evet maalesef ilk defa gitti. Sınıfına kamera ve mikrofon aldım, sağ olsun öğretmeni de çok yardımcı oldu, bu şekilde hep sınıfa canlı bağlandı haftada 4 gün. Eğitimden hiç geri kalmadı ama artık okula göndermek istiyorum sosyalleşmesi için ama işte endişeler bitmiyor. Herkes normalleşti ben kaldım böyle.İlk defa mı okula gitti
Mart at daha fazla virüs vardı örneğin
Çocuk elbet her yere dokunup kitaba da dokunacak
Malum havadan bulaşıyor nefes alma diyemeyiz ki
Kitap defter yiyecek zaten dezenfekte olmaz ki
1 senedir ara ara kapansa da sınav senesi olduğu için oğlum hep okuldaydı.Hiç ekstra bir şey yapmadık.Korona da olmadık çok şükür.Boş yere kendinizi yormayın.Çok takıntılıyım yüzeyler konusunda, okulda oğlumu takip ettim, kapı kolları vs her şeye dokunup sonra deftere, kitaba dokundu, oğluma çaktırmadım ama çok kötü hissettim. O nedenle sıkıntı ediyorum, okulda kullandığı kitabı ertesi gün evde nasıl kullanacak diye.
Kendinize de zarar çocuğa da zarar. Koronadan korunayım derken allah korusun kanser olacaksınız. Defterden kitaptan bir şey olmaz. Gereksiz takıntıya girmiş artık sizinki.Çok takıntılıyım yüzeyler konusunda, okulda oğlumu takip ettim, kapı kolları vs her şeye dokunup sonra deftere, kitaba dokundu, oğluma çaktırmadım ama çok kötü hissettim. O nedenle sıkıntı ediyorum, okulda kullandığı kitabı ertesi gün evde nasıl kullanacak diye.
İnşallah hiç de olmazsınız, Allah korkusun evlatlarımızı. Yavaş yavaş alışacağız sanırım biz de.1 senedir ara ara kapansa da sınav senesi olduğu için oğlum hep okuldaydı.Hiç ekstra bir şey yapmadık.Korona da olmadık çok şükür.Boş yere kendinizi yormayın.
Cifin sanırım yüzey temizleme spreyi var. Çok içinize sinmiyorsa onu sıkın. Ama o da kimyasal.Çok takıntılıyım yüzeyler konusunda, okulda oğlumu takip ettim, kapı kolları vs her şeye dokunup sonra deftere, kitaba dokundu, oğluma çaktırmadım ama çok kötü hissettim. O nedenle sıkıntı ediyorum, okulda kullandığı kitabı ertesi gün evde nasıl kullanacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?