- 15 Temmuz 2020
- 179
- 379
- 53
- Konu Sahibi Kitapgurusu
Sağ olun, bakacağım bu markalara.Çok büyük endişe ediyorsanız lysol, domestos gibi markaların yüzeyler için sprey dezenfektanları var. Onları kullanabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ olun, bakacağım bu markalara.Çok büyük endişe ediyorsanız lysol, domestos gibi markaların yüzeyler için sprey dezenfektanları var. Onları kullanabilirsiniz.
Bir kaç saat havalandırıp sonra da dezenfektan ya da kolonyayla silip kullanıma sokacağım sanırım. Çok sağ olun.Cifin sanırım yüzey temizleme spreyi var. Çok içinize sinmiyorsa onu sıkın. Ama o da kimyasal.
80 derece kolonyayı bir beze döküp arkalı önlü kapağı silin en azından
Aynen öyle, şaşkın ördek gibiyim. Ne yapacağım hep endişe halindeyim. Ne güzel inşallah hiç olmayın, sağlıkla bitirelim süreci umarım.Yüzeylerden bulaşmadığı söyleniyor. Uzun süre evde kalınca ve bir anda dışarı çıkınca ne yapacağınızı bilememişsiniz sanırım. Bu kadar takıntı haline getirmeyin. Maskeye, mesafeye dikkat etmek gerekli tabi ama bundan sonrası için çok da yapacak birşey yok.
Oğlum okul öncesi öğrencisi, sınıfında yakalanan arkadaşları oldu. Ama çok şükür bulaşmadı hiç sınıf içinde
Ben maddelere hiç birşey yapmıyorumMerhaba hanımlar,
Malum pandemi nedeniyle tam 1 senedir tamamen kopuk bir hayat yaşadık. Ailemizle dahi görüşmüyoruz, 1 senedir ilk kez dün 2 ders oğlumu okula götürdüm, yavaş yavaş hayata katılmanın derdindeyim ama neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum.
Çocuk okuldan geldikten sonra üzerindekileri yıkayıp, oğlumu duşa soktum, bu şekilde yapmayı planlıyorum inşallah. Peki okuldan gelen defteri, kitabı ne yapacağız, sizler ne yapıyorsunuz, nasıl dezenfekte edeceğiz?
Kesinlikle doğru,bizim işyerinde takıntılı şekilde dikkat eden iki kişi vardı ilk onlar oldu. Benim eşim ve en yakın arkadaşım hiç dikkat etmez hala onlara bulaşmadi.Valla kimler bu kadar abarttiysa virus geldi buldu onlari.
Kesinlikle doğru,bizim işyerinde takıntılı şekilde dikkat eden iki kişi vardı ilk onlar oldu. Benim eşim ve en yakın arkadaşım hiç dikkat etmez hala onlara bulaşmadi.
Allah korusun, 1 senedir olmadık,inşallah olmayız. Hayrolsun.Valla kimler bu kadar abarttiysa virus geldi buldu onlari.