Açıkçası çocuğum için 2 haftalık tatili önceden bildiğimiz için planladık. İşte aile ziyareti vs biraz da biz ilgilendik geçti ama sonraki haftalar bizim için artık sorun oluyor. Devlet memurlarına 10 yaş altında çocuğu varsa idari işin veriyorlar ama ben özel sektör çalışanıyım. Ya aynı şeyi özel sektör için de getirsinler ya da okulları açsınlar. Hem ise gideceksiniz hem çocuğunuz evde kalacak durumunda çözüm bulamıyoruz..depremin etkileri sürerken insanlarda bir tartışma hali "okulları açın çocuklar travma yaşadı" çocuklar travma yaşarken daha yakınlarını enkaz altından çıkaramayan insanlar varken okul derdine düşülmesimi lazımdı hiç bilmiyorum. kyk yurtları depremzedelere verilmemesi lazımmış bunun yerine insanları otellere yerleştirmek lazımmış bir çok can gitti öğretmenler hala deprem bölgesinde. tek bir bina yok. bazı insanlar güvenli bölgelerde okulları açın diyor ama o 10 ildeki çocuklar arası çok açılmaz mı o çocuklar acıları varken birde rakiplerini mi düşünsün. bu konuda benimle tartışan birçok insan var canım sıkıldı açıkçası sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorumEki Görüntüle 3205668
Depremzede ve akrabalarını göçük altında kaybetmiş biri olarak yaziyorum okullar acılsın hatta deprem bolgelerindeki çocuklara da bir sekilde okul ayarlansın. Bir nesil kaybolmasin. Psikolojileri altüst en azından okul onları oyalar. Umut verir. Kyk yurtları bosaltılmasın. O kadar otel var. Cumhurbaskaninin sarayında bile bin oda var. Oralara yerleştirilsin depremzedeler.depremin etkileri sürerken insanlarda bir tartışma hali "okulları açın çocuklar travma yaşadı" çocuklar travma yaşarken daha yakınlarını enkaz altından çıkaramayan insanlar varken okul derdine düşülmesimi lazımdı hiç bilmiyorum. kyk yurtları depremzedelere verilmemesi lazımmış bunun yerine insanları otellere yerleştirmek lazımmış bir çok can gitti öğretmenler hala deprem bölgesinde. tek bir bina yok. bazı insanlar güvenli bölgelerde okulları açın diyor ama o 10 ildeki çocuklar arası çok açılmaz mı o çocuklar acıları varken birde rakiplerini mi düşünsün. bu konuda benimle tartışan birçok insan var canım sıkıldı açıkçası sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorumEki Görüntüle 3205668
depremin etkileri sürerken insanlarda bir tartışma hali "okulları açın çocuklar travma yaşadı" çocuklar travma yaşarken daha yakınlarını enkaz altından çıkaramayan insanlar varken okul derdine düşülmesimi lazımdı hiç bilmiyorum. kyk yurtları depremzedelere verilmemesi lazımmış bunun yerine insanları otellere yerleştirmek lazımmış bir çok can gitti öğretmenler hala deprem bölgesinde. tek bir bina yok. bazı insanlar güvenli bölgelerde okulları açın diyor ama o 10 ildeki çocuklar arası çok açılmaz mı o çocuklar acıları varken birde rakiplerini mi düşünsün. bu konuda benimle tartışan birçok insan var canım sıkıldı açıkçası sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorum
kesinlike böyle olmalı tatil yerlerindeki oteller bomboş şu an neden oraya yerleştirilmiyor da öğrenciler okullarından yurtlarından ediliyor? depremzede çocuklar da güvenli yerlere getirilip orada devam ettirilmeli okullarına. tamam belli bir toparlanma süresi olmalı tabi ama bu bir dönem olamaz.Depremzede ve akrabalarını göçük altında kaybetmiş biri olarak yaziyorum okullar acılsın hatta deprem bolgelerindeki çocuklara da bir sekilde okul ayarlansın. Bir nesil kaybolmasin. Psikolojileri altüst en azından okul onları oyalar. Umut verir. Kyk yurtları bosaltılmasın. O kadar otel var. Cumhurbaskaninin sarayında bile bin oda var. Oralara yerleştirilsin depremzedeler.
Ben simdiden depremzede kardeslerim ve yegenlerim icin nakil olabilecekleri okul bakiyorum. Evet dun canimizi zor kurtardık. Ama cocuklar orada aksama kadar cenaze gomuyor . Es dost akrabamizi kaybettik. Lise arkadaslarını kendi elleriyle enkazdan çikarıp gomdü 16 yasindaki kardeşim. Okul olsunki bu yaraları hızlı sarsın. Durup durup agliyor suan. Okul şart arkadaslar. Okul ihtiyaçDepremzede ve akrabalarını göçük altında kaybetmiş biri olarak yaziyorum okullar acılsın hatta deprem bolgelerindeki çocuklara da bir sekilde okul ayarlansın. Bir nesil kaybolmasin. Psikolojileri altüst en azından okul onları oyalar. Umut verir. Kyk yurtları bosaltılmasın. O kadar otel var. Cumhurbaskaninin sarayında bile bin oda var. Oralara yerleştirilsin depremzedeler.
Okullar açılmamalı .depremin etkileri sürerken insanlarda bir tartışma hali "okulları açın çocuklar travma yaşadı" çocuklar travma yaşarken daha yakınlarını enkaz altından çıkaramayan insanlar varken okul derdine düşülmesimi lazımdı hiç bilmiyorum. kyk yurtları depremzedelere verilmemesi lazımmış bunun yerine insanları otellere yerleştirmek lazımmış bir çok can gitti öğretmenler hala deprem bölgesinde. tek bir bina yok. bazı insanlar güvenli bölgelerde okulları açın diyor ama o 10 ildeki çocuklar arası çok açılmaz mı o çocuklar acıları varken birde rakiplerini mi düşünsün. bu konuda benimle tartışan birçok insan var canım sıkıldı açıkçası sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorumEki Görüntüle 3205668
10 tane il yıkılmış , devlet maddi olarak ne kadar zor durumda kalacak bunu düşündünüz mü hiç ?Kızlar neden depremzedeleri otellere yerleştirsinler ki? Turizme akacak parayı neden baltalasınlar? Bu hükümet yapmaz bunu. Felaketin boyutu o kadar büyük ki yüksek kapasitede devlet yurtları tek çare, bi de o açıdan düşünün. İlk ve orta öğretim okulları devam etmeli ama üniversiteli kişi artık yetişkin olduğu için o online devam edebilir bir dönem.
Ama her fırsatta insanların öğrenim haklarını ellerinden almaları da mantıksız.Kızlar neden depremzedeleri otellere yerleştirsinler ki? Turizme akacak parayı neden baltalasınlar? Bu hükümet yapmaz bunu. Felaketin boyutu o kadar büyük ki yüksek kapasitede devlet yurtları tek çare, bi de o açıdan düşünün. İlk ve orta öğretim okulları devam etmeli ama üniversiteli kişi artık yetişkin olduğu için o online devam edebilir bir dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?