- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
yani virüs bitmeden açılmamali.Hatalı bence de
Daha virüs bitmedi.
Hergün yeni vaka.
Çocuklarda genelde taşıyıcı oluyor.
insallah açılmaz.çunkü acilsada yollamayi dusunmuyorumZaten açılmayacak büyük ihtimalle. Şuan en iyi ihtimalle açılabilir deniyor. Yoksa sanmiyorum bilim kurulu önermez
İngilizler aşıda 3. ya da dördüncü faza geçti. İnsan deneyleri aşamasındalar, gerekli izinler alınıp hızlandırılırsa ilk aşı eylüle yetişecek büyük ihtimalle.Virüs bitene kadar açılmaması söz konusu olamaz. Bilim kurulu en az 2 yıl diyor geçmesi için.
Aşı bulunması çok zor, çünkü hastalığı geçirmek bile bağışıklığı tam sağlamıyor.
Ayrıca 1 Haziran'da okulun açılacağı kesin değil.
2 yılı duymamistim.Virüs bitene kadar açılmaması söz konusu olamaz. Bilim kurulu en az 2 yıl diyor geçmesi için.
Kesinlikle açılmaz insanlar daha iyimser olsun diye ya da oyalamak için söylüyorlar bence ben öğretmenim ve hiç acilacagindan ümidim yok açılsa da çocuğumu göndermem ama eşimde öğretmen acilirsa biz mecbur maruz kalicaz Türkler pek göndermez sanmıyorum ama Suriyeli çocuklar sürekli gelir1 haziranda okulların açılacak olması bana hiç mantıklı gelmiyor.19 gün için çocukları rikse atmaya hic gerek yok diye düşünüyorum.Yani sizce yalnışmı düşünuyorum.işin garibi Okulların açılmasını isteyen veliler bile var.Çoluk çocuk evdeyken işleri bitmiyormuş.sürekli birseyler istiyorlarmıs .Diye yakınıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?