Okulu bıraktım?

Canlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
İstediğiniz adayı bulamadınız mı canlı derste. Şansınızı başka yerlerde mi arayacaksınız?

Siz geçen gün online ders diye konu açıp, kolye ucu(yada onun gibi birsey) yaptım gösteremedim diyen üyesiniz sanırım.
Her daim bir bahaneniz var.
Okumaya gönlünüz yok belli ki zira böyle abuk bahanelerden yakınmanız tuhaf.
Ne olmasını bekliyorsunuz anlamadım ki.
Hepimiz hayatımızı pandemiye göre idame ettiriyoruz,el kadar çocuklar online ders alıp hatta bazıları imkansızlıklar sebebiyle alamayıp ,öğrenmeye,egitimlerini devam ettirmeye çalışıyorlar.
Sizin dert ettikleriniz bunların yanında sorun bile degil,aklınızı başınıza toplayın artık bu nedir?
Hayatta her zaman zora gelince vazgeçip kafanızı kuma mı gömeceksiniz,ben yapamıyorum diyip kenara mı çekileceksiniz.
Biraz azimli olun,genceciksiniz daha,dünya böyle bir yer değil. Hayatta bolca mücadele var,bazen dişinizle tırnağınızla canınız acıya acıya kazımanız gerekir hedefe ulaşmak için ama başarınca o hazzı dibine kadar yaşarsınız. Biraz azmedin. Hemen pes etmeyin.

Bak bakalim basin goge erdi mi

Allah'ım akıl-fikir ver yarabbim

Bence de çok doğru bi karar olmuş
O bölüm sana göre değildi zaten

Hala tam olarak ne yapmak istediğini bilmiyor gibisin. Sana tavsiyem üniversite okumuş olmak için okuma, artık üniversite mezunu olmak çok kolay. Asıl önemli olan kendine neler katabildiğin ve alanında kendini ne kadar geliştirdiğin.

Canlı derste ders saatinde çizim resim cizecegiz bende çizemiyorum okulu bıraktım zaten uzaktan eğitimde çekiniyorum sizce doğru bir karar mi?
Müthiş bir karar tebrik ediyorum. Neymiş öyle efendim okumak da okumak. Zor geliyorsa bırakacaksın tabi ki, niye zorluk çekesin. Canına yazık Geleceği falan da boş verin zaten, oturun öyle evde.

Birden fazla kez okulu bırakmış biri olarak söylüyorum ki sebebin + uzaktan eğitimde bırakmak bana bile saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…