Okulu uzatanların harç ücreti kaldırıldı mı ??

SVincent

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
439
960
Başlık biraz garip oldu kusura bakmayın lütfen. Bilenler bilir özellikle geçen sene katlamalı harç ücreti çok fazla gündeme geldi. Daha sonra katlamalı harcı kaldırdılar. Benimde okulum uzadı. Birinci öğretimdeyim. Acaba ne kadar harç ödeyeceğim diye internetten bakarken okul uzatan birinci öğretimlerin harçtan muaf oldukarını sadece ikinci öğretimlerin ücret ödeyeceklerini gördüm. Bunun doğruluğu hakkında bilgi sahibi olan var mı ?? Ya da aynı durumda olan??

Üniversite rektorunun kararına göre bazı unilerde uygulanırken bazılarında uygulanmıyor diye biliyorum

Okulumumu arasam acaba. Normalde birinci öğretim olduğum için harç ödemiyordum. İnternette yine birinci öğretimlerin harç ödemediğini gördüm ama her sayfa farklı birşey söylüyor muallakta kaldım.

Bizde herhangi bir aciklama yok daha. Ucretleri yatirma tarihi geldiginde belli olur okul duyurularini kontrol et.

Hic sanmıyorum ama bosuna heveslenme olur.

Okulumumu arasam acaba. Normalde birinci öğretim olduğum için harç ödemiyordum. İnternette yine birinci öğretimlerin harç ödemediğini gördüm ama her sayfa farklı birşey söylüyor muallakta kaldım.
Ben 2.ogretimim
3.ye aldigim bir ders için katlamali harç odemiyorken Marmara Üniversitesi'nden bir arkadaşım alttan aldığı ders için ekstra ücret odemisti 1.ogretim olduğu halde

Ben 2.ogretimim
3.ye aldigim bir ders için katlamali harç odemiyorken Marmara Üniversitesi'nden bir arkadaşım alttan aldığı ders için ekstra ücret odemisti 1.ogretim olduğu halde
Her seferinde işleri daha da karıştırmasalar olmazdı zaten. Hayır size ne hangi dersi kaç kere aldığımdan. Mecbur kalıyoruz ki alıyoruz yani.
Teşekkür ederim.

Ri

Rica ederim
Okulla iletişime geçmeniz iyi olacaktır, ödenecek paranın son dk da öğrenilmesi kötü oluyor :)

Valla benim ilk dönemim soırun cidden bir kaç tane öyle dersim var çünkü< Fen edebiyattayım normal harç ücreti çok değil ama bu gidişle bin tl den fazla tutacak.

Hiçbir okulda harç ücreti kalmadı aslında, bunu sadece içinde olanlar biliyor. Okul uzatınca da kimi okullarda o dersten ilk kez kalınmışsa ücret alınmaz, kimisinde de ister 1. kalışı olsun ister 5.i alınır. Okula göre değişiyor bu. Dilerim en kısa sürede bitirirsiniz.

X