• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okulum değişecek :( lütfen destek

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
lise 3e geçtim anadolu lisesindeyim. 2 sene boyunda okudugum okula ve cevreme cok alısmıstım ancak bulundugum sehirde 2 sene önce açılmış özel okula vermeyi düşünüyo ailem. bugun okula gittik . müdür, müdür yardımcıları ögrretmenler çok ilgilendiler. özel okul ve imkanları fazla ve çok begendim. gitmeden önce de ailem benimle konsuyor ve okulumdan vazgecmem diyip sinirleniyodum ama bugun gittigimde yumusadım. okula gercekten cok ısındım. bu okula gidersem kesinlikle gelecegim cok parlak. ve şöyle bişey var. ben normalde dersaneye gidiyorum ve bu sene de gidecegim. ama bu özel okula yazılırsam şu durum var;
bu lise haftada 6 gün yani cumartesı de dahil.
hafta içi sabah 9dan akşam 6:30a kadar
cumartesı ise 9 ile 13:00 arası
hafta içi etütler var dolayısıyla dersaneye hem zaman yok, hem gerek yok.
hem okul hem dersanemden alınacagım.
müdür bugun dediki. istersen arkadaslarına da haber ver ben onları ikna ederim dedi. bi arkadasıma haber verdim ssuan sehir dısında. tatilin son günü gelecek. ailesiyle knusmus gelince o okulu bi görecekler. kızlar okulumu gercekten seviyodum yani cevremi. hocalarda iyi fakat , ben yabancı dil okuyorum ve sınıf ögretmenim olan ingilizce hocası pskolojik tedavi görüyo ve ögrencilerle, bilhassa bizim sınıfla(kendi sınıfı) çok ugrasıyor kımse onu sevmıyor. bu okula gidersem yıllık ingiltere turları da varmış. arkadaslarımın cogu git de gelecegini kurtar biz senle pazar günleri de bulusuruz diyo. düşünsenize haftanın 5i okul 2 sini dersane alıyodu şimdi bommmmboş bi pazar günüm var. ve hafta içi etütleri de yoğun oldugu için evde ders çalışmama gerek kalmayacak. bizzat ögretmenler bunu söyledi aileme. lütfen iyi şeyler söyleyin bu okul muhabeeti açıldıgından beri . arkadas edinememekten çok korkuyorum oysaki bulundugum sehrin merkezinde oturuyorum ve çok tanınan biriyim. ergen dilinde popi falan derler hani cocugunuz varsa falan sorun :))) ama bilmiyorum benim fobim bu arkadas edinememe. çok seçiciyim ayrıca. herkes kafa dengini bulursun üzülme diyo napıcam kızlar ya

Back