Yani saçma buluyorum bu muhabbetleri konudan alakasız abim de astsubay karısı çalışmıyor doğudalar az çok iyi kazancı vardır onun kapasitesi için onun alabileceği Max maaş bu. o da bazen mızıklıyor istifa edicem vs kızıyorum malum dayılar gibi şükür et diyorum

evim yok diyor bak şöyle yap böyle yap anlamıyor araba alırken altın borcu aldı yapma dedim dinlemedi tefeciden fazla faiz yedi. memur maaşı küçümsenecek bi maaş değil öyle olsa millet senelerce kpss çalışmaz kapasite varsa zaten bi şekilde yolunu bulur insan usta olur tırnakçı olur ticaret yapar akademik hayatı kötüyse ama bi şekilde buluyor yolunu.
bayramda akrabamla konuşuyorum karı koca öğretmenler 10 seneden fazla evleri yok arabaları var maaştan şikayet ediyorlar bana maaşımı hastanede çalışan hemşire maaşını vs soruyorlar yok biz şu kadar bu kadar işte yetişmiyo öldük bittik millet şunu yapıyor bu kadar alıyor dayanamadım istifa et yap yapabilseydin öğretmen olmazdın dedim bana küstü kalktı gitti aldı karısını. Asla az bi para değil azıcık parasını yöneten bu zamana kadar yapardı bir şey. sürünecek bi gelir olduğunu düşünmüyorum. Yine bi uzman astsubay doğu tazminatı görev derken iyi şirketteki mühendis maaşlarını alıyor bizzat arkadaşımda gördüm çocuğun akademik hayatı mükemmel itü mezunu mühendis aldığı maaş 100 bin tl değil