Teyzede para olmasaydı ne yapacaklardı?
Kadıncağız bu yaşında huzurundan olmasın.
değil mi ya.... ne kdr üzüldüm duydugumda.. kendısı aglıyordu...
evi parasıyla alsın.eşyaları ortak alsınlar.düğünü de nikahla halletsinler madem durumları iyi değil.nikaha çok para gitmez.evide kızın değil kendinin üzerine yapsın ki sonradan satılma ihtimali ortadan kalksın
birde bu parayı damat adayı nasıl öğrenmiş çok merak ettim:26:
Teyzede para olmasaydı ne yapacaklardı?
Kadıncağız bu yaşında huzurundan olmasın.
hayir hayir hayir....kesinlikle vermesin hayirrrrr bu hic hos olmaz yeni damada,yani bence hic yerinde olmaz....haa cok zor bir durum olursa o baska mesela saglik..
ama yok canim sonucta kadin biriktirmis kimbilir ne zorluklarla zavallim...(benim anacigimda okuma yazma bilmiyor)
ama anlamadigim birsey var gercekten cok merak ettim,bu cesareti nerden bulup teyzeden istiyor para dügünü icin????
ne büyük cesaret daha evlenmeden borç istiyor he. vay be. ben olsam bu işin altında bir iş arardım
Kızını gerçekten seviyor ve düşünüyorsa kesinlikle ev almalı.Asla o insana vermemeli bu parayı..
Alacağı evide kendi üzerine yapmalı.
Borç parayla düğün mü olur, üstelik borçları varken ve üstelik geçinecek parası yokken.Zaten bu evlilik sorunlu başlar.
ne kadar haklıyım bilemem ama bende art niyet ararım.üstelik bayan teklif bile etse damadın kesinlikle kabul etmemesi gerekir.bana göre doğrusu budur
aslında paraları var... ama damat adayının ailesine gidiyor... bende adam gb gecıp aılesının karsısına demeli ki anne ben evlenıyorum, artık maddi anlamda sıze destegım azalacak.... dugun ıcın de tabıkı kız tarafıda bıseler katacak fakat damattan fazla olmamak kaydıyla .... doğru mu düşünüyorum..... yoksa kızlar parayı buldu dıye teyzeden ya da kızından sıkıstırıp para istemesin hep? olur mu yaaa.... cok uzuluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?