Okuma yazma bilmeyen bir teyze adına yazıyorum... Tavsiyeler sizden

Teyzede para olmasaydı ne yapacaklardı?
Kadıncağız bu yaşında huzurundan olmasın.

kızında da akıl yokmu yahuu.mutluymuş hayal kuruyormuş sıkıntılı geçmiş ilk evliliği.aha benim evliliğimde bitmek üzere ama annemin elinedn parasını almaya kıyamam ki
oda nasıl evlatmış.bence sakın vermesin evi alsın kendi üzerine yapsın.yarın öbür gün kızı damadıyla bir olup anasını ya evden kovarsa.şimdi resmi nikahlı
kocana güvenemiyorsun elin adamına ne güvenecen.bunlara yakınlık gösterir müstekbal damat canım cicim ilgi vs..gözlerini baymaya çalışıyor.salak adama yaa.

değil mi:26:sakın vermesin parayı.kimin ne olduğunu hiç bilemezsin

hayir hayir hayir....kesinlikle vermesin hayirrrrr bu hic hos olmaz yeni damada,yani bence hic yerinde olmaz....haa cok zor bir durum olursa o baska mesela saglik..

ama yok canim sonucta kadin biriktirmis kimbilir ne zorluklarla zavallim...(benim anacigimda okuma yazma bilmiyor)

ama anlamadigim birsey var gercekten cok merak ettim,bu cesareti nerden bulup teyzeden istiyor para dügünü icin????

değil mi ya.... ne kdr üzüldüm duydugumda.. kendısı aglıyordu...

niye ağlasın ya.. kimseye zorla para vermek zorunda değil. hele ki sonradan hayatına dahil olmuş birine... kızı illaki evlenir mutlu olur; öyle pat diye olmuyor zaten bu düğün işleri. ben de evlenirken sıkıntı yaşadı ailem, ama taksitle halledildi. benim anlamadığım adamın bulacağı yer kalmamışmı da kızın annesinden istiyor?? işine güveniyorsa altından kalkar elbet. teyzem krediyle ev alana kadar kirada otursunlar esyaları taksıtle alsınlar sonra da mis gibi kendi evlerınde otururlar, ev alınabilir hale geldiğinde.. ohooo.. insanlar ne durumdalarken hayat kuruyolar. onlar da kurar teyzem üzmesin kendini hiç...

bencede vermesin yarın ne olcağı belli olmaz parayı alıp artık teyzeye bakmayabilirler teyze için para önemli bence yarınını düşünmeli insan

Burda o kadar konu okudumki kesinlikle vermesin diyorum.Hem de sakın kızına kredi falan çektirmesin kendi adına.Ne yapıyorsa adam kendi adına yapsın borcunu beraber öderler nasıl olsa.

yok artık sakın vermesin güzelim sakın
adam ailesine para göndereceğine düğününü yapsın ayrıca kızınıda ev almasın kendi üstüne olan bir ev alsın yeter bu adamın rengi belli adam kredi çekmiş ailesine para göndermiyormuş olduu sen ve ailen sıkıntı çekmesin diye milleti sömürmeye çalış olmaz güzelim bence evlenecek kadına da söyle bu adama dikkat etsin......düğün yapmak isteyen adam ailesinden kısar yapar çünkü kredi falan da çekmiş kaç yaşına da gelmiştir kesin adam bu yaşta birikim yapması gerektiğini bilmesi gerektiği yaş bence o adam o parayı vermez veremez borcu harcı var ailesine para gönderiyor alamazlar daha o parayı vermesinler

kesinlikle vermemeli.

tamamı değil bir kısmını bile verse bunu isteyen teyzenin elinde daha para oldugunu bildiği için devamını da istemeye baslar

hatta bunu alıskanlık haline de getirebilir evlendikten sonra her sıkıstıgında karısına baskı yapabilir annenden para iste diye

bu nasıl bir gurursuzluktur.

ayrıca şimdi düğün masrafını karsılamakta zorlanan kendi ailesine maddi destek sağlayan kişi kendi evini nasıl gecindirecek

ve merak ettiğin konu adam kadının elindeki parayı nerden biliyor? miktarını biliyor mu ?kendilerimi söylemiş

aile ile içli dışlı olunca öğrenmiş tabiki... bızımkiler iyi niyetli işte söylemişler... ne bilecekler ya..

huzur diye bişe kalmamış ki kadında.. tam mesiyle çalısıyor, eşi ölümden döndü, kendi guatr hastası, tek kızı var ona da kıyamıyor işte analık böyle bişe...

tabiki kadının samimiyetinden.iyi niyetinden.. daha düğüne 7 ay var....

ne büyük cesaret daha evlenmeden borç istiyor he. vay be. ben olsam bu işin altında bir iş arardım

Kızını gerçekten seviyor ve düşünüyorsa kesinlikle ev almalı.Asla o insana vermemeli bu parayı..

Alacağı evide kendi üzerine yapmalı.

Borç parayla düğün mü olur, üstelik borçları varken ve üstelik geçinecek parası yokken.Zaten bu evlilik sorunlu başlar.

ne büyük cesaret daha evlenmeden borç istiyor he. vay be. ben olsam bu işin altında bir iş arardım

ne kadar haklıyım bilemem ama bende art niyet ararım.üstelik bayan teklif bile etse damadın kesinlikle kabul etmemesi gerekir.bana göre doğrusu budur

aslında paraları var... ama damat adayının ailesine gidiyor... bende adam gb gecıp aılesının karsısına demeli ki anne ben evlenıyorum, artık maddi anlamda sıze destegım azalacak.... dugun ıcın de tabıkı kız tarafıda bıseler katacak fakat damattan fazla olmamak kaydıyla .... doğru mu düşünüyorum..... yoksa kızlar parayı buldu dıye teyzeden ya da kızından sıkıstırıp para istemesin hep? olur mu yaaa.... cok uzuluyorum...

ne kadar haklıyım bilemem ama bende art niyet ararım.üstelik bayan teklif bile etse damadın kesinlikle kabul etmemesi gerekir.bana göre doğrusu budur

deği mi ya... deği mi yaa..
gel de karşı tarafa anlat anlatabilirsen...

Son düzenleyen: Moderatör:

şimdiden isteyen sonrasınıda getirir.parayı eve yatırsın daha da yok desin

bir kuruş bile vermesin bence , ben babama bile güvenmiyorum ...

ASLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Vermesin. Evlencek adam , bir şekilde ayarlar yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…