Okumadan geçmeyin kızlar:)

@depresif28 ben sizi anladım
En çok karşınızdakine açıklama durumuna takılmılsınız sanırım
İşte burası kopma noktası
Bi örnekle açıklayayım
Ben tavsiye üzerine evlenmiştim, önceki evliliğim ve o kişinin ağır depresyon geçirdiğini ankarada tedavi ile iyileiştiğini biliyordum
Ama annem falan hiç sorun yapmadı
Atlatmış dediler
Evlendiğimizde tekrarladı ve inan pişman oldum, bile bile lades. Mesela benim onun ki gibi ankaralık durum olmadı, hafifti benim, hatta reçetesi bile yok, düşük doz
Dediğim gibi kişiden kişiye değişen bir durum
Kendinize güvenirseniz tabi atlatırsınız ve tekrarlamaz

Depresyon geçirmeyen insan varsa el kaldırsın bacımlar😂😂 kimi evlenmeden geçirir kimi evlenir geçirir sizdeki bu düşünce saçmalık sanki vebalı gibisiniz

Depresyon geçirmeyen insan varsa el kaldırsın bacımlar😂😂 kimi evlenmeden geçirir kimi evlenir geçirir sizdeki bu düşünce saçmalık sanki vebalı gibisiniz
İyi başlamışsınız ama sondan iki kelime olmamış

@depresif28 ben sizi anladım
En çok karşınızdakine açıklama durumuna takılmılsınız sanırım
İşte burası kopma noktası
Bi örnekle açıklayayım
Ben tavsiye üzerine evlenmiştim, önceki evliliğim ve o kişinin ağır depresyon geçirdiğini ankarada tedavi ile iyileiştiğini biliyordum
Ama annem falan hiç sorun yapmadı
Atlatmış dediler
Evlendiğimizde tekrarladı ve inan pişman oldum, bile bile lades. Mesela benim onun ki gibi ankaralık durum olmadı, hafifti benim, hatta reçetesi bile yok, düşük doz
Dediğim gibi kişiden kişiye değişen bir durum
Kendinize güvenirseniz tabi atlatırsınız ve tekrarlamaz
Benim ağırdı hem de çok bakin siz bilepisman olmussunuz benle evlenecek yada beraber olacak insan da bunu büyük ihtimal sorun eder ki zaten ben karşındaki insana böyle bir şey yapamam yanı bu hastalığımı sorun etsede hak veririm ona

Her insan depresyon geçirirmiş tabi ama klinik depresyon farklı hastaneye yatmayı gerektirevek kadar ağır olabiliyor

Astım hastasıyım ve sürekli ataklarım oluyor. Vitiligo hastasıyım vücudum beyazlıyor. Vertigom var baş dönme rahatsızlıgı atak tutunca 1 hafta yataktan kalkamıyorum. Yani her halimize şükretmemiz gerekiyor. Eşim bunları bile bile evlendi 7 senedir de bir kez olsun keşke demedi ben düştüm o kaldırdı beni her zaman ben pes ettim o etmedi güç verdi. Her topalın bir kör alıcısı var derler ya dogruymuş 😀😀

Depresyon tekrarlamaz. Eğer kliniğe yatırılacak kadar ağır bir depresyon yaşayıp kronik depresyon tanısı aldıysanız bir psikiyatrist tarafından o zaman yılda bir iki tekrarlar. Ama bir kere ağır depresyon geçirmiş olmanız hayat boyunca sizle demek değil.
2007den 2010a kadar tedavi gördüm. Abim vefat etti bir anda. Tranva sonrası stres bozukluğuna bağlı ağır depresyon ve anksiyete tanısı kondu. 2 sene ilaç tedavisi ve terapi aldım. Depresyon tekrarlamadı ama anksiyete ile ara sıra uğraşıyorum.
O yüzden kendinize böyle kodlamayın. Arkadaşımın babası her sene 2 ay klinikte yatardı. 3 sene önce torun oldu, mutluluktan bir kere bile tekrarlamadı ki adam son 20 yıldır ağır depresyon hastası. Herşey kendinizi mutlu etmekte. Karalar bağlama :)
Benim klinik depresyon hastaneye yatmami gerektirecek kadar ağırdı malesef:(

Ben bipolarım bir kızım var ve sözde eski kocamdan daha normalim.
bazı yönlerden annemin desteği ile iyiyim. Arada hafif depresyona giriyorum.anla ki sen sağlıklı olmak istediğün üçin bir gün gececek.zaten seni hasta olduğun için kınayan birini tutmazsın hayatında.

Kızlar ben ağır depresyon geçirdim iki sene önce hala tedavi görüyorum deprasyon tekrarlayn bir hastalık olduğu için de büyük ihtimal omur boyu tedavi gorucm yanı benle olacak bu hastalık.. en büyük sorunum ben bunu kabullenemiyorum hep neden oldu neden ben diye düşünüyorum ve bu hastalık bende değersizlik duygusu oluşturdu mesela bir ilişkim olmasını işitemiyorum neden karşımdaki kişiye bunu yapayım ki diyorum ne yapsın benim gibi ruh sağlığı bozuk olan bir insanı yada evlenirsek mesela neden uğraşsın ki diyorum benim hastaligimla yani belki saglikli bir dusunce degil ama bu düşüncemde doğruluk payı olduğunuda biliyorum kurtulamıyorum bu düşünceden ne tavsiye edersiniz bana bu konuda
Deprosyon çağımızın hastalığı.Rabbim dermansız dert vermesin.Öncelikle kemdınızı sevmekle başlayın.Sizi sevende her sekılde yanınızda olur zaten

Bir insan ancak kendini bu kadar sevmeyebilir, onemsenez, silik gorur. Cok uzuldum ya. Depresyon degil bence size bunlari hissettiren. Siz boyle hissettiginiz icin depresyondadiniz. Bir silkinin artik kendinize gelin. Sizin kimseden dusuk bir tarsfiniz yok. Kendinizi sevmeyi unuttugunuz icin vucut tepki veriyor aslinda. Herkese gosterdiginiz su ilgiyi biraz da kendinize gosterin.

Benim klinik depresyon hastaneye yatmami gerektirecek kadar ağırdı malesef:KK43:
Dediğim gibi arkadaşımın babası yıllarca klinikte yattı, hep kış başında kalırdı. Şirket bile kış başında ona 3-4 hafta izin verirdi, o derece. Son 3 senedir torun sevgisiyle yaşamıyor. Belki sizde ilerde hayat arkadaşınızı bulup, anne olursanız sizinde olmaz. Veya sizi gerçekten mutlu eden bir iş sahibi olursanız, kariyer tatmini yaşarsanız falan. Üzülmeyin lütfen. Çok çok zor, biliyorum ama bazı şeyler sadece zamanla geçiyor malasef.

5 sene önce major depresyon tanısı konmuştu. geçen sene hayatımın en en en rezil yılı (ailecek başımıza gelmeyen kalmadı) olmasına rağmen tekrarlamadı. yuvarlanıp gidiyorum. :KK70:

bence siz biraz kendinizi şartlandırmış gibisiniz.

Depresyon seni hasta etmez.. Sen depresyonu içinde hapis edip onu hasta etmişsin. Terapist gidip ve kişisel gelişim kitapları, Kuantum ve çekim yasası ile ilgili kitapları okursan Hiç bir eseri kalmaz..

Kızlar ben ağır depresyon geçirdim iki sene önce hala tedavi görüyorum deprasyon tekrarlayn bir hastalık olduğu için de büyük ihtimal omur boyu tedavi gorucm yanı benle olacak bu hastalık.. en büyük sorunum ben bunu kabullenemiyorum hep neden oldu neden ben diye düşünüyorum ve bu hastalık bende değersizlik duygusu oluşturdu mesela bir ilişkim olmasını işitemiyorum neden karşımdaki kişiye bunu yapayım ki diyorum ne yapsın benim gibi ruh sağlığı bozuk olan bir insanı yada evlenirsek mesela neden uğraşsın ki diyorum benim hastaligimla yani belki saglikli bir dusunce degil ama bu düşüncemde doğruluk payı olduğunuda biliyorum kurtulamıyorum bu düşünceden ne tavsiye edersiniz bana bu konuda

Hepimiz depresyona yatkiniz gecim sikintisı maddi manevi aklina gelecek hersey icin herkes depresyona girebilir..bence bu bir hastalik degil çok düsunmekten oluyor
Sakin kendini asagilama benle ne yapicak falan deme bunu duymayayim.kimse dört dörtluk degildir hicbirimiz değiliz bak mesela ben strese girdigim an kafaya taktığım an kasınıyorum dermotoğum strese bağlı dedi..bu ulkede kimse ayyy valla hayatım super gidiyor diyemez çünkü hersey pahalı bundan bile strese girenler var..seninle evlenicek olan kişide bence çok sanslı..kendini sev çünkü sen kendini seversen mutlu olursun..

Sanki dünyanın geri kalanı normal mi..
En çok ilaç satışı antidepresanlardan
Oyüzden kendi başına değilsin

Kabullen ama benimseme. Çık artık depresyondan. Bugün iyi uyanacağım de. Güne güzel başla. Kendi kendini motive et. Aşağıya çekme. Herkes birşeylerle uğraşıyor. Akıl sağlığı çok önemli. Onu kaybetmemek adına hayatına yenilikler kat. Ben kötüyüm depresyondayım dersen sonu yok bu inişin. Toparlarım de kendine. Kendinden daha kötü olanlara bakıp şükret. Evlilik seninde hakkın. Kendini bildikten sonra kontrol etmekte sana kalıyor. Yaparsın. Başarırsın. Mutluda olursun mutluda edersin.

Back
X