• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumak istiyorum

asyaashn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
1
0
1
28
Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım küçüklüğümde belirli koşullardan dolayı okuyamadım liseyi açıktan bitirdim üniversite sınavına hazırlanmak istiyorum hemşirelik ebelik att bunlardan birini kazanmayı çok istiyorum evliyim nerden başlayacağımı bilmiyorum nasıl çalışmaya başlayabilirim okumayı çok istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım küçüklüğümde belirli koşullardan dolayı okuyamadım liseyi açıktan bitirdim üniversite sınavına hazırlanmak istiyorum hemşirelik ebelik att bunlardan birini kazanmayı çok istiyorum evliyim nerden başlayacağımı bilmiyorum nasıl çalışmaya başlayabilirim okumayı çok istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim
Merhabalar öncelikle YouTube da dersler var tyt yks kitapları da alabilirsiniz konu çalışıp videolar izleyip test çözme ile başlayabilirsiniz umarım istediğiniz gibi olur her şey şimdiden başarılar dilerim çiçekler açsın yollarınızda🌸🥰

Back