Okumak Ne Zor ...

Aöf tek ders alsan bile yaklaşık yuvarlarsak kayıt yenileme harcı 250 lira..
Verdikleri tek bir kitap yok.
Önceden veriyorlardı ama kitap demeye bin şahit lazımdı.
Dışarıdan para ile alıyoruz konu özetleri ve çıkmış soruları..
Devlet neye alıyor bu 230-240 üstünü bende bunu hiç anlayamayacağım sanırım.
Eğitimde gittikçe gidiyoruz geriye, ama meblağlar tam gaz ileriye..

Sömürü düzeni kuruldu artık,kalkmaz ki.
2 cümle kurmayı bilmeyen ama soru bankalarını hatmedenleri, devlet sırtına aldı.
Girdin mi bir kere çıkışı zor, yat babam yat.
En alttan uzmana kadar bahsediyorum, devlet dairelerinin hali içler acısı.
Mühendisler, avukatlar ve bilimum meslekte de durum değişmiyor.
Koştur koştur yetiş servise, iş yapmaya gelince elin kaplumbağayla yarışsın!

Hele hele öğretmenler, onlar için çokça yeni düzenleme yapılmalı.
Kpss ye dahil olmayacak tek meslek, bu olmalı.
Kadın gelmiş 55 yaşına, hala 1. Sınıf başlatıyor, şaka mı bu?
Zorunlu emeklilik yaşı ile beraber, maaşlarında ciddi bir artış olmalı.
Ha bir de, ihtiyacından çok üni açıp, adam mezun edersen, yeni meslek olarak ‘atanamamış öğretmen’ türetirsin böyle.

Üzülüyorum gençlerin müthiş enerjilerinin şıklar arasında heba olup gitmesine...

2 cümle kurmayı bilmeyen ama soru bankalarını hatmedenleri, devlet sırtına aldı.
Girdin mi bir kere çıkışı zor, yat babam yat.
En alttan uzmana kadar bahsediyorum, devlet dairelerinin hali içler acısı.
Mühendisler, avukatlar ve bilimum meslekte de durum değişmiyor.
Koştur koştur yetiş servise, iş yapmaya gelince elin kaplumbağayla yarışsın!

Hele hele öğretmenler, onlar için çokça yeni düzenleme yapılmalı.
Kpss ye dahil olmayacak tek meslek, bu olmalı.
Kadın gelmiş 55 yaşına, hala 1. Sınıf başlatıyor, şaka mı bu?
Zorunlu emeklilik yaşı ile beraber, maaşlarında ciddi bir artış olmalı.
Ha bir de, ihtiyacından çok üni açıp, adam mezun edersen, yeni meslek olarak ‘atanamamış öğretmen’ türetirsin böyle.

Üzülüyorum gençlerin müthiş enerjilerinin şıklar arasında heba olup gitmesine...
Ben eğitim fakültesinde okuyorum,emek veriyoruz,çalışıyoruz ama emeklilik yaşı gelmesine rağmen emekli olmayanlar,sürekli dağıtılan formasyonlarla artık işsiz öğretmen sayısı aldı başını gidiyor.Üzülüyorum ve belki düzelir diye umut ediyorum.

Hayat o kadar pahalı olmuş ki... İnsanlar temel ihtiyaçlarına bile tonla para veriyor.. Kaldı ki okumak için gelecek için hem dünya para veriyoruz hemde hayatımız kaygı içinde geçiyor... Bu halimiz ne olacak böyle...

Hayat o kadar pahalı olmuş ki... İnsanlar temel ihtiyaçlarına bile tonla para veriyor.. Kaldı ki okumak için gelecek için hem dünya para veriyoruz hemde hayatımız kaygı içinde geçiyor... Bu halimiz ne olacak böyle...
Bugün otobüste insanlara şöyle bir baktım,ne kadar gülmeyi unutmuşum.Yorgunluk,gelecek kaygısı,para sıkıntısı içten içe çürütmüş gibi bizi.Bir tarafımız robotlaşıyor gibi de üstelik.

Bugün otobüste insanlara şöyle bir baktım,ne kadar gülmeyi unutmuşum.Yorgunluk,gelecek kaygısı,para sıkıntısı içten içe çürütmüş gibi bizi.Bir tarafımız robotlaşıyor gibi de üstelik.
İnsanlar gülmeyi unutmuş, tahammülsüz ve daha da saldırgan hale gelmişler.. Gelecek kaygısı, gittikçe bozulan düzen, ve malesef herşeyin daha da pahalı olması... Duygularımız ölüyor artık.. Çok acı bir durum ama sanki daha da kötüye gideceğiz... Geçen gün dışarıya çıktım tur atmaya o kadar çok kavga eden insan gördüm ki, evet sadece para değildir belki de sorun ama en çok etkileyen unsur...

İçimi dökmek istedim gece gece.Bu ülkede okumak,hele parasız okumak ne zor.KPSS kitaplarını almaya kalksan bir ton para,onunla da bitmiyor,deneme ve soru bankaları da almak gerek.Niye bu kadar pahalı bu kitaplar ya?Neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum ama yapmak zorunda olduğumu biliyorum.Çünkü ilerde kimseye muhtaç olmak istemiyorum.Zor günler ama geçecek diyorum .
Belki dogru degil ama kpss kitaplarini fotokopi olarak satan yerler var cok da uygun oluyor.eger dusunurseniz ozelden mesaj atin numara vereyim ya da ankaradaysaniz gidebileceginiz bir yer soyleyebilirim

İnsanlar gülmeyi unutmuş, tahammülsüz ve daha da saldırgan hale gelmişler.. Gelecek kaygısı, gittikçe bozulan düzen, ve malesef herşeyin daha da pahalı olması... Duygularımız ölüyor artık.. Çok acı bir durum ama sanki daha da kötüye gideceğiz... Geçen gün dışarıya çıktım tur atmaya o kadar çok kavga eden insan gördüm ki, evet sadece para değildir belki de sorun ama en çok etkileyen unsur...
Allah sonumuzu hayır etsin🙏🙏

Back
X