- 12 Mart 2018
- 119
- 102
- 13
- Konu Sahibi Dilber_iRana
- #81
Annem de hep öyle der baba evini bile el kapısı görür.Ailem yakınlarım vardı, eşimden dolayı birikmişimiz de vardı ama nereye kadar? Hazıra dağ dayanmaz, çalışmam gerekecekti, meslek olmayınca kaç para maaş alırsın da nasıl geçindirirsin evladını kendini, hele İstanbul gibi koca bir şehirde, bir kere baba evinden çıkınca her yer yabancı oluyor insana, istedikleri kadar kol kanat gersinler, iyi niyetle söylenmiş bir laf dahi gücünüze gidebiliyor.
Çok şükür Allah korudu hamd olsun, günlerce yatmak zorunda kalan eşimin nefesini dinledik kızımla, minicik elleriyle babasının yanaklarını tutar başın acıyor mu babacım, ben seni iyileştireceğim deyince kötü olurdum.
Tanınmış iş adamlarının kızları bile nasılsa baba parası var, evlendiğim kişi de benim statümde deyip yan gelip baba eş parası yemeyi düşünmez, okuyup çalışırken bizim okumama gibi bir lüksümüz yok.
Okumama gibi bir seçimimizde olamaz.Allah ömür ve sağlık verdiği sürece okuyacağız insallah.Hem kendim için hem ailem için hemde ülkem için..
Bu konuşmadan sonra derslerime daha çok yükleneceğime söz verdim.Çok teşekkür ederim mune abla.
Gerçekten hayat göründüğü gibi kolay değil.