Okumakta Olduğunuz Kitap?

ben yeni Elif Şafak-Baba ve Piç e başladım.bu kitabı tamamen okuyan varsa fikrini söyleyebilir mi.Daha başındayım pek sarmadı da.

bence okuma ama sen bilirsin bir arkadaşım okumuştu ermeni propagandası demişti

hımm evet gidişhattı o yönde zaten.teşekkürler fikir verdiğin için

eşimin eşi yok komik duygusal hüzünlü ve düşündürücü evlilik hikayeleri var tavsiye ederim

ben şu anda yeni başladım .daha önermek için çok erken. Sevgili John. bir aşk hikayesi.

alternatif tıpla alakalı Elmas-Ahmet Maranki çiftine ait Noktalarla ve Masajla Mucizevi Tedavi adlı kitapları okuyorum

Ergün Poyraz' ın "Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine" adlı kitabını okuyorum.Tavsiye ederim.Seçim öncesi gerçekleri görmemizi sağlıyor.

Ergün Poyraz' ın "Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine" adlı kitabını okuyorum.Tavsiye ederim.Seçim öncesi gerçekleri görmemizi sağlıyor.

hmm bende duydum o kitabı her okuyan beğeniyo bende alayım en kısa zamanda.

Tam benim ilgi alanım:)))
Ben bikaç kitabı birden götürenlerdenim....
Özellikle otobiyografi okurum.

Şu anda;
Arif Keskinerin ''Elbette Çiçek''
İlber Ortaylının ''Son İmparatorluk Osmanlı''
Semire Ruken Öztürkün ''Sinemanın Dişil Yüzü Türkiye'de Kadın Yönetmenler''

adlı kitaplarını okuyorum. Ama Elbette Çiçek önde gidiyor.Bu bir üçleme, ilki ''Çiçek Gibi'',, ikincisi ''Yine mi Çiçek'' ve son kitabı da Elbette Çiçek...
Herkese tavsiye ederim. Yakın tarihimizi çok güzel bir dille anlatıyor Keskiner.
(Kendisi Cihangirdeki Sinemesevenler Derneği Lokali Çiçek Barın sahibi eski yapımcıdır..)
Sevgiler........

merhaba bende aranıza yeni katılmanın sevinciyle sizleri selamlıyorum

ben tam bir maeve binchy hayranıyım. İlk okuduğum kitabı yanlız kadınlar sokagı, sonra italyanca aşk başkadır,geri döneceksin ve şimdi okuduğum kitap Hayatın ta kendisi lokantası

Bu yazarın kitapları sanki bir dizi edasıyla devam etmekte ve her okudugunuz kitapta bir önceki dostlarınızdan bir haber alıyormus gibi hissediyorsunuz kendinizi

tavsiye ederim. Özellikle yazarın hiç bir kitabını okumadıysanız yanlız kadınlar sokagından baslayın ve sırayla ilerleyin zaten kapılıp gideceginizden eminim

sevgilerr

önce insanım sonra gazeteci -emin çölaşan bitmek üzere sırada da emre kongar var

bir avuç kan bir avuç toprak
ÇANAKKALE

yaşar aksan ın kitabını okuyorumm
tavsiye ederim çok güzel bir kitap kızlarrrr

Dün Aldiğim Iki Kitap;the Secret Ve Hulki Cevizoğlunun Işgal Ve Direniş Ikisinede Başladim Izellikle Işgal Ve Direniş I Tavsiye Edebilirim

Sunay Akının ay yıldızım ve deniz çöreğine başladım.. Bir senedir okumaya başlayacam.. Nasip bugüneymiş..

Paul Auster - Son Şeyler Ülkesinde 'yi bitirdim.
Aşk Mutfakta Pişer - Maeve Binchy 'e başlıyorum bu akşam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…