Okumakta Olduğunuz Kitap?

Dünyada satış rekorları kıran kitap ''SECRET'' sonunda benim de elime geçti. Şuan onu okuyorum. Aslında bildiğimiz ama çoğumuzun uygulamadığı pozitif düşünce gücünün, hayatımızda pozitif olaylar yaratmasını konu alan bir kitap. Benim hoşuma gitti, sonuç olarak tüm kültürlerde asırlardır süregelen bir bakış açısını anlatıyor....

ihsan oktay anar - amat okuyorum. daha önce de aynı yazarın puslu kıtalar atlası'nı okumuştum.puslu kıtalar atlası bu yazarı fark etmemi sağladı. bence çok hoş bir dili var tavsiye ederim

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

J.C.Grange -- Siyah Kan ı okuyorum yazarın diğer kitaplarını da okudum tavsiye ederim polisiye&gerilim sevenlere

Frederic Beigbeder in askin ömrü üc yildir i okuyorum...fena degil kitap...

Şu an Herman Hesse'nin Siddharta'sını okuyorum.. Bitti sayılır, mükemmel bi kitap, kesinlikle alıp okumanızı tavsiye ediyorum..

Hanımlar rehberini okuyorum Yazarı Bediuzzaman Said Nursi.Tavsiye ederim.Hanımlara yönelik bir kitap.

şu an elimde İnci ARAL " Safran Sarı " var..
İlk iki kitabı okudum.Mor ve Yeni Yalan Zamanlar -( Yeşil ) diyor yazar- bu üçlemenin 3.kitabıymış.Şimdilik yine çok güzel ..

benimde şu an okudugum kitap.DANIELE STEEL sevgi adına tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…