Okumakta Olduğunuz Kitap?

Boleyn Kızını yeni bitirdim,şimdide Kraliçenin Soytarısını okuyorum bence süper iki kitap....

aşkı memnuyu okuyorum

dizisini izliycem de
karşılaştırayım

''paulo coelho-on bir dakika'' yeni bitti dünyanın en eski mesleği fahişelik üzerine bi kitap değişik tavsiye ederim...

Dün sahura kadar " YARALI BEBEK" i okudum. Müthişti. Bu günde " KAR KURDU" GLEAN MEADE başlayacağım. :lepi:

Bahar Özdemir'in "Sözlerinle Sarıl Bana Hayallerim Üşümeden" isimli kitabını bitirdim dün sabaha karşı. Dün gece başladım okumaya, birkaç günde bitiririm diye düşünürken bitirmeden kapatıp uyuyamadım. Bazen güldüm, bazı yerlerinde hüngür hüngür ağladım =) Çok güzeldi gerçekten. Herkese tavsiye ediyorum.

ORHAN PAMUK masumiyet müzesi .... bugün başladım okumaya ilk satırdan itibaren etkileyici ve sürükleyici bi roman...

cahillikler kitabını okuyorum. Bilmediklerimiz ve yanlış bildiklerimiz diye ilginç bi tanımı var kitabın.
suyun mavi olduğunu 4 burun deliğimiz olduğunu sadece 6 duyumuz olmadığını vs.vs. yazıyor biraz kafam karıştı :uhm: ama eğlencelia.s

Boleyn Kızını yeni bitirdim,şimdide Kraliçenin Soytarısını okuyorum bence süper iki kitap....
boleyn kızını bir solukta okumuştum..daha evvelki gün de kraliçenin soytarısını bitirdim..
boleynden sonra benzer kitap okumaktan mıdır nedir..çok sıkıldım...ramazanda işyerinde sürekli monitöre bakıyor olmamdan ve oruçlu ve uykusuz olmamdan dolayı bu aralar çok canım istese de kitap okumayı düşünmüyorum...

trevenian-şibumi yi okuyorum
yoğun tavsiye yazıları üzerine okumaya karar verdim
sürükleyici,güzel
sonunu merak ediyorum

Saygı Öztürk - Belgelerle Ergenekon

Dün aldım elime bir hışımla okuyorum, şahane bir kitap, yorum yapmıyorum ama şakkıdı

Elif Şafak - Pinhan

"Okuyorum" yerine "okumaya çalışıyorum" sözcükleri daha iyi ifade edecek eylemimi..
Notlarım şöyle: 1998 Mevlana ödülü.. Kitap yayımlandığında yazarı 26 yaşında.. Osmanlıca bir sözlük eşliğinde okunması gerek.. Tasavvuf edebiyatı ile ilgilenenlerin ve ancak bu kişiliğin öte yandan fantezi edebiyatından da hoşlanması önşartıyla hoşlanabileceği bir kitap..
Yarıda bırakma teşebbüslerimi şimdilik duymazdan gelerek okumaya devam ediyorum..ediyorum..ediyorum.. yerimseniben

Bundan sonra beni ancak, tekrar okunacak bir klasik eser paklar..

Merhaba,
Şu an Elif Şafak_Siyah Süt ü okuyorum.
Postpartum_hamilelik sonrası depresyon üzerine kurulmuş ama kadın yazarlar hayatları,karşılaştıkları zorluklar,düştükleri çelişkileri vs anlatıyor.. yeni başladım ama çok tavsiye ederim...

merhaba,ben daha dün yeni aldığım profesör randy pauschun son konuşma adlı kitabını şu an okuyorum...(1,2, ve 5 yaşında 3 çocuğu olan pankreas kanseri,3 ay ömür biçilen dünyaca ünlü bir bilim adamının gerçek yaşam öyküsü....hayatla mücadelesi takdire şayan,hastalığından ziyade çocuklarına bir anı bırakmak istiyor,bunuda en iyi yaptığı şey olan konuşmayla yapmak istiyor ve son konuşmasını yapıyor bu kitapla şiddetle tavsiye ediyorum, hepimizin okuması gereken bir kitap....

Dünya Klasikleri'nden Victor Hugo'nun SEFİLLER adlı kitabını okuyorum...
Akıcı bir dille yazılmış...

Bir adamın açlıktan, kız kardeşi ve kız kardeşinin çocukları için ekmek çalmasıyla başlayan bi roman...

v.c andrews in çatıdaki dikenler isimli kitabını okuyorum.bu kitap çatı serisinde dollanganger ailesi serisinin dördüncü kitabı... yazar birkaç seri yapmış her seride bir aile anlatılıyor.. dört kitabın dördü de birbirinden sürükleyici... her kitap bittiğinde hikaye bitti sanıyorsunuz daha ne olabilir ki bir ailenin başına daha ne gelebilir ki diyorsunuz ama diğer kitaba geçince yanıldığınızı anlıyorsunuz.inanılmaz sürükleyici...dollanganger ailesi bitince diğer ailelerin serisini de okuyacağım... dollanganger ailesi serisinin kitapları 1 çatı 2çatıdaki rüzgar 3 gazap tohumları 4çatıdaki dikenler şiddetle tavsiye ediyorum hepsi birbiriyle bağlantılı o yüzden sırayla okuyun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…