Okumakta Olduğunuz Kitap?

yıllar önce okuduğum bi kitabı yeniden okuyorum.3 ciltlik
Şevket Süreyya Aydemir
Tek Adam
Atatürk ün hayatını daha detaylı ve farklı bi açıdan öğrenmek isterseniz tavsiyem olur

canan tan/piraye aşk romanı 10 üzerinden 8 sengözlerimebaksanab

Kizlar paulline simons un bronz atli romani ni okuyorum.. 500. Sayfaya yaklaştim ama kitbain rahat 200 sayfasi için için ağladim.. Kitap dehşet ötesi..

jerzy kosinski BOYALI KUŞ adlı kitabını okuyorum bir solukta bitecek galiba daha önce neden okumadım ki bu kitabı

yıllar önce okuduğum bi kitabı yeniden okuyorum.3 ciltlik
Şevket Süreyya Aydemir
Tek Adam
Atatürk ün hayatını daha detaylı ve farklı bi açıdan öğrenmek isterseniz tavsiyem olur

Muhteşem kitaplar, sizi tebrik ederim. 3 kalın cilt ama insanı o kadar etkiliyor ki... Ortaokuldayken bir tarih öğretmenimiz vardı o almamızı istemişti ilk o zaman okudum Lisedeyken de sıfırcı Reşat diye bir öğretmenimiz vardı tekrar onun sayesinde okumuştum Belki de tarih derslerini en çok Atatürk'ü anlatan bu kitaplar sayesinde sevmiştim ve öğretmenlerimin gözünde başarılı bir yer edinmiştim. Şimdi evliyim ve bir kızım var. Kütüphanesinin baş köşesinde diğer güzel kitapların yanında 2 cilt Söylev ve 3 cilt Tek Adam duruyor. Bu nadide eseri kızıma ve yeni nesillere en güzel armağan olarak şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu arada özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımız için Günışığı Kitaplığı'ndan Kraliçeyi Kurtarmak adlı çocuk romanını da tavsiye ederim.

KRALİÇEYİ KURTARMAK
Yazan: Vladimir Tumanov
Çocuklara, matematiğin korkulacak değil, tersine eğlenceli bir şey olabileceğini gösteren kitap!

1 baskı: Mart 2004
14. baskı: Haziran 2008
160 sayfa

wilbur smith'in 11.yazıt isimli fantastik romanını okuyorum....çok sürükleyici bir kitap,zevkle okuyorum....

Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten- John Gray

Herkesin kendi ilişkisinden bir parça bulacağı, evet işte bizdeki sorun da bu diyebileceği yol gösterici bir kitap....

Michelle Moran - Nefertiti-Mısır'ın Kraliçesi Sonsuzluğun Kızı
Şiddetle tavsiye edebileceğim bir solukta okuyabileceğiniz bir roman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…