Okumakta Olduğunuz Kitap?

Sofinin dünyasını okuyorum daha önce yarım bırakmıştım kitabımı kaybetmiştim şimdi bitreceğim
felsefeyi anlamak istemeyenlere tavsiye ederim zamanın da popüler olmuştu ancak şimdilerde adı pek geçmiyor düşünce eğitimi üzerine..

merhabalar şu sıralar sinan akyüz ün iki kişilik yanlızlık adlı kitabını okuyorum...

maeve binchy yalnız kadınlar sokağı nı okuyorum sürükleyici bir roman

Madalyonun İçi Bir Psikiyatrın Not Defterinden
Yazar: Gülseren Budayıcıoğlu
Yayınevi: Remzi Kitabevi

Bir Psikiyatrın Not Defterinden :

Yıllardır "panik atak" yaşayan bir işadamı.. Kendini peygamber ilan eden bir doktor... Çok temiz olmak uğruna evlerini "çöp apartman" haline getiren üç kız kardeş... Kendini bildiği günden beri, babası başta olmak üzere, çevresindeki bütün erkeklerden dayak yiyen genç bir kadın... Ağır ceza reisi bir babanın "fahişelik" mesleğini seçen kızı... Radyo ve televizyonlardaki bütün şarkıların kendisi için çalındığını zanneden genç bir devlet memuresi... Dünyaya kız olarak gelen ancak kendini erkek hisseden bir transseksüel... Doktorunu intihar etmekle tehdit eden bir öğrenci... Ölümcül bir hastalığa yakalanmış genç bir bankacı... Bu kitapta, Türkiye' de değişik nedenerle psikiyatra başvuran her kesimden insanımızın hikayelerini bulacak, başta aşk ve ölüm olmak üzere "insanlık halleri" ile karşılaşacaksınız. İnsanlar size içini açacak, en gizli sırlarını sizinle paylaşacak. Ve bütün bu sorunlar, hastalar ve hastalıklar karşısında Türkiye şartlarında bir ruh doktorunun duyguları, düşünceleri, yapabildikleri ve yapamadıklarını göreceksiniz. Bu kitabın bir yerlerinde mutlaka kendinizi bulacak, kendinizle yüzleşeceksiniz. Okudukça, yaşamın, sağlığın, sevginin ve huzurun değerini daha iyi anlayacak; her damlası ayrı bir duygunun rengini taşıyan bir çağlayanın altından geçecek ve tertemiz olacaksınız.

Victor Hugo- Sefiller'e yeni başladım, dünya klasiklerine geçtim ilk o kitabı okumak istedim. Yıllar önce 100 sayfalık bir özetini okumuştum ama şimdi orijinalini okuyacağım için heyecanlıyım!

Kayıp Gölgeler Kenti-Nazlı Eray'a ait henüz yeni basılan bir kitap. Oldukça keyifli yazılmış olduğunu her yönüyle anlayabilirsiniz. Özellikle Prag ve Stalin'den bilgiler veriyor. Yazım dili anlaşılır olduğundan kitapta konunun içine çabucak girebiliyorsunuz. Tavsiye ederim keyifli...

George Orwell----1984
kitabın çok başlarındayım fakat güzel yorumlarını duyduğumdan ve daha önce Hayvan Çiftliği adlı kitabını okuduğumdan;bu kitabına başladım kaydirigubbakcemile5

Prof.Martin Seligman'ın "Öğrenilmiş İyimserlik" adlı kitabını okuyorum. Psikoloji branşına ilgi duyanlara bu kitabı tavsiye ediyorum.

TÜRK AYNŞTAYNI Oktay Sinanoğlu kitabı

Emine Çaykara

İş Bnk. Kültür Yayınları

Ocak 2002, 470 Sayfa
Bir biyografi olmasına rağmen, edebiyattan, tarihten, sanattan ve özellikle bilimsel çalışmadan bahseden son derece önemli bir eser.
tavsiye ederim çok keyifli gidiyo okurken çok şey öğrenilebilecek bir kitap..

slm kızlar:teytey:danıelle steel in taciz adlı bi romanı var çok güzel herkese şiddetle tavsiye ederim

Prof.Dr.Ahmet Rasim Küçükusta'nın "Biri Bizi Hasta Ediyor" adlı kitabını okuyorum. Kesinlikle bu kitabı okumayan kalmamalı diyorum!...

slm kızlar
Carrie Karasyov ve Jill Kargman'ın Melek Yüzlü Şeytan kitabını yeni bitirdim gerçekten çok sürükleyiciydi.Resmen bir solukta okudum kitabı.
Şimdi de Orhan Kemal'in Eskici ve Oğulları kitabını okuyorum.Okuduğum kadarıyla tam ibretlik bir kitap herkese tavsiye ediyorum.

SOPHIE KINSELLA pasaklı tanrıça adlı kitabını okuyorum ve herkese tavsiye ederim çok kitap okuyan biriyim aslında ama ilk defa beni eğlendiren ve okurken güldüren bi kitap okuyorum kaydirigubbakcemile3

Tess Gerritsen'in Mefisto Kulübü isimli kitabını okuyorum. Bu gece biter herhalde. Heyecan dorukta =)

Merhabalar kitaplar super ya bende suanda sir diye kitabi okuyorum yani secret cekim yasasindan bahsediyor olumlu dusuncelerden tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…