Okumakta Olduğunuz Kitap?

....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben canan tanı okudum en son iki kitabını birisi piraye diğeride yüreğim seni çok sevdi şu anda şu andada buket uzunerin istanbullular kitabını okuyorum üçüde bir harika ya ben biraz fazla kitap kurduyumdurda bunlar bu hafta okuduğum kitaplar

ben iki kitap birden okuyorum. otobüste giderken güzel yaşama sanatını okuyorum. karı koca beraber yazmışlar. hayatta cömertliğin önemini anlatıyolar...

diğeri de benim en çok sevdiim yazarlardan olan sait faik abasıyanık'ın öykülerinden oluşan bi kitap. onu da yatmadan önce okurum genellikle

Glenn Meade - şeytanın müridi harika bi kitap elinizden bırakmıyosunuz

Uçurtma Avcısı'' Khaled Hosseını''

Emir ve Hasan adında iki arkadaşın dostluklarını, yaşamlarını anlatan bir kitap.Henüz daha bitirmedim ama herkese tavsiye edebilirim....Harika bir kitap.

Kralın emrine karşı gelmek olanaksızdı ve İskoçya'nın en güçlü toprak sahibi Alec Kincaid, İngiliz bir gelinle evlenmek zorunda kalmıştı. Baron Jamison'un en küçük kızı Jamie, Alec'in seçtiği gelindi. Alec'in ilk dikkatini çeken Jamie'nin menekşe rengigözleri ve öfke dolu cüretkar bakışları olmuştu. Bu kadın, korkusuz savaşçının adeta ruhuna dokunuyor, şehvetiyle onun bedenini kavuruyordu. Jamie her şeye rağmen duygularına söz geçirip ona teslim olacak mıydı? Yoksa zaten teslimiyetleri katışıksız, ihtirasları yatışmış mıydı?"Unutulmaz bir hikaye, unutulmaz karakterler!..."Johanna Lindsey

internette hakkında okuduğum yorumlar üzerine merak edip aldığım bir kitap.Daha yeni başladım..Yorum yapacak kadar da ilerleyemedim maalesef:)

unutulanların dışında başka bir şey yok ( osman pamukoğlu)

arkadaşlar ben daha önce yazmıştım "cinsiyetler siyasetini" okuyorum diye ama bayram tatiline giderken unutmuşum. o yüzden gittiğim yerde Gorki "Çocukluğum" kitabını okudum. hepinize tavsiye ederim. yazarın çocukluğunu anlatıyor ve geldiği yerin kültüründen de ipuçları veriyor. iyi okumalar. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…