Okumakta Olduğunuz Kitap?

uçurtma avcısı ardından leylak zamanını bitirdim çok sürükleyici kitaplardı .suan uzun zamandır okumak istediğim vedat türkalinin bir gün tek başına adlı kitabi var elimde. ben kitaplarımı satın almaya çalışıyorum ödünç alıp beğendiğim kitaplarıda daha sonra satın alıyorum .kitaplarım kızıma birakacağım kültürel mirasımdır.

Canan TAN'ın ''Yüreğim Seni Çok Sevdi'' eserini bugün okumaya basladım ve kitabı şu an yarılamış durumdayım.Piraye eseri gibi çok sürükleyici

şu anda bahar özdemir' ait
sözlerinle sarıl bana hayallerim üşümeden
adlı kitabı okuyorum
henüz dün akşam başladımve 25. sayfadayım

değişik bir konu,harika bir anlatım:lepi:

masumiyet müzesini bitirdim. açıkca söylemek gerekirse yazar hakkındaki ön yargılarımdan sıyrılıp, kitabı satın aldım. bolca cinsellik, bolca tekrar ve bolca ayrıntıdan sonra kitap bitti. sonuç olarak güzel bir kitap, en azından ben kemal'in Füsuna duyduğu saplantılı aşkına saygı duydum.

slm kızlar bende deniz goran 'ın 'türk diplomatın kızı ' adlı kitabını yeni bitirdim.belki sizlerde okumuşsunuzdur.okumayan arkadaşlara tavsiye ederim.seks,para ve güç oyunları degişiyor diye bir yazızı var üzerinde aynen o şekilde kitapta.

stratejik dosyalar
emin demirel.......biteceği yok sıkıldımmı ne

wilbur Smith in 7.papirüs adlı kitabını okuyorum. süper bir macera,entrika,aşk oldu kitap. Afrikanın gizeminde Mısırlı firavunun hazinelerini arayan ve bu hazineyi ele geçirmeye çalışan karanlık güçlerin savaşı var..Dili oldukça akıcı, film tarzında. Çok sürükleyici bir kitap. bu tarz kitaplardan hoşlananlara şiddetle tavsiye ederim.

"Bir geysanin anilari" Arthur Golden, yeni basladim ama
guzel bi kitap sanirim...

Ahmet Altan'ın En uzun gece isimli kitabını okuyorum.İçinde aşk da var...Tavsiye ederim

maeve binchy yalnız kadınlar sokağı son 100 sayfaya girmiş bulunmaktayım tavsiye ederim

Demir Ökçe ABD yazar Jack London tarafından yeni bir distopya olarak ilk kez 1908'de yayınlandı.

Birleşik Devletler'de oligarşik tiranlığın kronik yükselişinin anlatıldığı, genellikle "Modern negatif ütopyalardan en erken", olanı olarak düşünülür. Jack London'ın sosyalist görüşlerinin en açık biçimde sergilendiği bir romandır. Roman özellikle Faşist yapılanmanın dünyayı nasıl vahşete sürükleyeceğini ve bunun karşısındaki devrimci duruşun nasıl olması gerektiğini kurgu içerisinde muhteşem bir şekilde anlatır.

Kitabın özellikle 2. Dünya Savaşı sırasındaki Irkçı ve Faşist hareketlerden önce yazılmış olması yazarın geleceği nasıl da tahmin ettiğinin bir kanıtıdır. Kitapda ayrıca bugün ezen ülkelerde görülen işçi sınıfının Oligarşik düzenin içerisinde afyon sayılabilecek sınıfsal haklarla nasıl susturulabileceğini de bulunduğu tarihten görebilmiştir. Kitap Jack London'un dediği gibi Uçurum İnsanları'ndan Tröstleşmiş büyük Burjuva'ya kadar ezen-ezilen ilşkilerini ele alıyor. Jack London ezilen sınıflara yani onun tanımıyla Uçurum İnsanlarına, Köylü Sınıfına, İşçi Sınıfına, Küçük Burjuvaziye; Tröstleşmiş Emperyalist Burjuvazi'ye karşı birlikte mücadele çağrısı yapıyor. Politik-Kurgu sayılabilecek bu roman yazarın isabetli tahminleriyle bir kurgudan öteye geçip doğrulanmış bir kehanet olmayı hak ediyor.[1]

ALINTIDIR

uzun bi aradaan sonra dün bi kitap aldım elime....buket uzuner _kumral ada mavi tuna
herkes okumuş....bi ben kalmışım
not aldım şimdi alacağım kitapları....iyice tembelleşmişim ben

..............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Canan Tan - Eroinle Dans'a yeni başladım
ayrıca yine canan tan ın 'yüreğim seni çok sevdi' ve ' piraye ' yi de öneririm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…