Okumakta Olduğunuz Kitap?

Beni Hatırladın mı?
Sophie Kinsella

Dün bitirdim güzel sürükleyici bir kitapdı.

Bugünde Çıkıkçının Kızı'na (Amy Tam) başlayacağım

Son mesajımdan bu yana beş hafta geçmiş.. Mesajımda bahsi geçen kitabı zorlanarak da olsa bitirdim.. Gerekçelerim zaten yukarıda yazıyor, tekrarlamaya gerek yok..

Dediğimi yaptım.. Şafak'ın kitabını bitirince Tolstoy'la hasret giderdim. Hepinizin bildiğini düşündüğüm "Savaş ve Barış" adlı romanı 3. kz okudum. Aslında yeri gelmişken söylemek lazım.. Saygı duyduğum kitap değil.. Tolstoy'un kişiliği.. Sırf o güçlü kişiliğe saygımı göstermek için dönem dönem kitabını alırım elime.. (diğer bir çok klasik yazarların kitaplarını aldığım gibi)

Sonrası yine fiyasko... Bu kadar tuhaf kitap nasıl olsu da denk geldi hala anlayabilmiş değilim.. Ya da belki de o kitapları toplu halde satın aldığım günkü ruh halimi didiklemem lazım, kim bilir..

.......ve sonra bir mucize gerçekleşti. Evdekileri unutup yeniden kitapçıya gittim. Yeniden toplum bir alım yaptım. Eve dönüp, yığının içinden seçerek okumaya karar verdiğim ilk kitapla, özlediğim huzura kavuştum..

Filozofun Köpeği / Raimond Gaita

Adından da anlaşılacağı üzere; köpeklere (ve elbette hayvan dostlarımıza) dünyasında yer olan ve yaşamdaki bütün olgulara felsefenin araladığı kapılardan bakmayı seven herkese tavsiye ediyorum..

Ohh be! Nihayet tutturdum yerimseniben

Şu an okumakta olduğum kitap;
Stella M. Trevez - Ölü Oyuncaklar

Gerçekten çok sürükleyici, herkese tavsiye edebileceğim bir kitap.

Veda - Esir şehirde bir konak Ayşe kulin yarısına geldim 2 günde sürükleyici ve güzel zaten AYŞE kULİN kitaplarını hep sevdim

Ben hala Karamazov Kardeşler'i okuyorum. Artık başka terslikler olmazsa hayatımda, hayırlısıyla Dostoyevskimi bitirip, burada görüp ilgimi çeken eserlere dalacağım umuyorum ki... Özellikle Filozofun Köpeği isimli kitap çok ilgimi çekti. Püsküüt'e teşekkürlerimi sunarım =)

Erdal demirkiran in cehennemin dibine git i okuyorum .biraz sikildim BU KİTAPTAN ama bitirmedende yarim birakamiyorumlaelaelaelaelae

Adam Fawer-Empati
İlginç bir konu ve sürükleyici.Beyin fırtınası isteyenler için birebir.

arkadaşlar ben de şu çılgın türkler kitabını okuyorum 600üncü sayfadayım bır ıkı gunde onu bıtırıcem arkasından ayşe kulin veda isimli romana başlayacağım o da bitince ömer çelakıl cennet ve cehennem kitabı bekliyor sırada.Şu çılgın türkler inanılmaz bir eser mutlaka okumalısınız.Okuyunca bana hak vereceksınız ve sız de herkese tavsıye edeceksınız:asigim:

Cahillikler Kitabı

John Lloyd – John Mitchinson

Bildiğinizi düşündüğünüz her şey yanlış…

Bu kitap, yaygın kanılarla ilgili yanlış bilgilerimizin ve yanlış anlamalarımızın kapsamlı bir listesini sunuyor.

Cahillikler Kitabı, filozofların, bilimcilerin ve sokaktaki insanların tarihin büyük bölümünde cevabını aradıkları bir soruya ışık tutuyor: Hakikat nedir, zırva nedir?

Thomas Edison herhangi bir şey hakkında yüzde birin milyonda birinden daha az şey bildiğimizi söylüyordu; Mark Twain sadece matematikte uzmanlaşmak için sekiz milyon yıl gerektiğini düşünüyordu. Cahillikler Kitabı da, bilinecek ne varsa bildiklerini düşünenlere, “her şey bu metinde açıklanmıştır, bilmeniz gereken başka hiçbir şey yok” diyenlere meydan okuyor.

Siz hâlâ iki tane burun deliğimiz olduğunu, Dünya’nın tek bir uydusunun bulunduğunu, beş duyumuz olduğunu, suyun renksiz olduğunu, Amerika’nın adının Amerigo Vespucci’den geldiğini ya da 36 Osmanlı padişahı olduğunu düşünüyorsanız bu kitabı mutlaka okumalısınız.

Güzel, eğlendiren bir kitap.... a.s.

agatha christine

köşkteki esrarı okuyorum

bu ay agatha christenin 4 tane romanını okudum

ayrıca dirilişi okuyorum 200.sayfadayım
şu çılgın Türkleri MYO'da üniversitede okurken tarih hocamız okutmuştu
Dirilişte 2.kitabı
şuan dediğim gibi 2 kitap okuyorum;
1.Diriliş
2.köşkteki esrar

Uçurtma avcısına başladım sayılır:) Geçen gün Eroinle Dans'ı bitirdim, kitabın sonunu beğenmedim ama. Herkese noldu hiç anlatmamış.

Olasılık'ı okudum, biraz geçde olsa, doğum yaptım bi süredir okuyamamıştım vakitsizlikten, çareyi buldum bebeğimi sallarken okuyorum iyi oluyo, boşa geçmio vakit, şu anda yine Adam FAwerdan Empati'yi okuyorum, gerçekten süper tavsiye ederim kızlar

Nurem bende uçurtma Avcısına başlıcam bu kitaptan sonra, 100 sayfam filan kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…