Okumanızı rica edeceğim,yardımınız dokunacağına inanıyorum..

Hayvanları çok severim,ama çocukluğumda neredeyse her hayvana baktım hepsi uzun süre yaşamadılar.Evde pek bakamıyorum,genelde evdeyim balkona gelen kuşları besliyorum bazen.)
Sende umudunu hiç kaybetmezsin umarım,yazdıklarından çok iyi bir insan olduğunu düşündüm Verite,karşına hep senin gibi ve sana uyumlu olabilecek iyi arkadaşlar çıkar umarım hep.)

Hayvanları çok severim,ama çocukluğumda neredeyse her hayvana baktım hepsi uzun süre yaşamadılar.Evde pek bakamıyorum,genelde evdeyim balkona gelen kuşları besliyorum bazen.)
Sende umudunu hiç kaybetmezsin umarım,yazdıklarından çok iyi bir insan olduğunu düşündüm Verite,karşına hep senin gibi ve sana uyumlu olabilecek iyi arkadaşlar çıkar umarım hep.)

Umarım canım... Düşüncelerin için çok teşekkürler, aynısını ben de dile getirmek istedim ama çekindim biraz... :)) Ruhunu ferah tutmaya çalış.

benim bi köpeğim var adı reis bana okadar bağlıki kimseye değişmem verite gerçekten güzel bi tavsiye:)

para sorunun yoksa ,kursa gidip yazılabilirsin.Hayvan beslemek evde çok zahmetli bişey ama sokak kedi ve köpeklerine yemek verebilirsin.Onlara yemek verirken ben çok mutlu oluyorum.Ve beni tanıyolar.Bi bakıma arkadaş oluyosun onlarla.Ben de senin gibi arkadaşım çok olsun istedim ama şansım mıdır bilmem benim karşıma hep çakallar çıktı.arkadaşsızlık yeri geldi bana daha iyi geldi.şimdi artık kendimi kasmıyorum.evinde odanı dekore et.alışveriş merkezlerine çık gezin,cafeye git otur hava al.
erkek arkadaş olayı da sen istiyosun ya şimdi hayatta bulamazsın.en iyisi onu kafaya takma.çıkar hemen karşınazemuszemus

bence mutlu olacağın günü bekleme çok uzun sürebilir kim dört dörtlük mutluki mutluluğu ve mesgaleyi kendin oluşturmalı hayatına yerleştirmelisin..istediğin bir kursa gidebilir.sabahları erken kalkarak yürüyüşe çıkabilir.saçlarını yaptırabilirsin..yapılacak o kadar çok şey varki sen evde oturmaktan bence uyuşmuş gibi halsiz kalmışsın..Sirkelen ve kendini Toparla yılların böyle geçer yoksa

canım her nsanın hayatında böyle bir dönem oluyor ama geçici:a.s.:
yarın çık biraz dolaş..kendine değişik bir şeyler yap.saçını kestir,farklı bir renge boyat mesela..
işbaşvuruları yap;gireceğin iş senin sosyalleşmende fazlasıyla işe yarayacaktır.sonrası kesin gelir..
hiç bir şey yapamazsan takıl bize hayatını yaşa:lepi:
vallahi bak..burda olduğun müddetce yalnız değilsin..
buluşmalar olur yaşadığın yerde buluşmalarada gider kafanı dağıtırsın..:1hug:

Valla aynı şeyi söyleyecektim saruboceq.
Evet herkes böyle bir dönemden geçebiliyor. okulu yeni bitirmiş olabilirsin iş arıyor olabilirsin bu yüzden böyledir belki. Benim de liseyi yeni bitirip üniversiteyi daha kazanmamışken beklemiştim bir kaç sene o zaman bana öyle olmuştu. Ama tabi ablam vardı çok sevdiğim komşularım vardı onlarla vakit geçirmiştim. O zaman internet gibi bir şey de yoktu bizde hatta bilgisayarım bile yoktu. Bol bol kitap okurdum. Dolaşmaya çıkardım annemle filan yapacak hiç bir şeyim yoktu. Sonra üniversiteyi kazandım bitirdim sonra iş hayatı başladı sonra evlendim. Yani geçici bunlar canını çok sıkma. Dua et manevi güç veriyor o da insana.

canım nerdeyse aynı haldeyiz bu sene okul bitti...ve evde kafayı yemek üzereyim artık.iş arıyorum iş bulamıyorum tek eğlencem şu internet oldu.ama yarın yine aynı şeyler biliyorum...keşke benimde bi işim olsa diyorum.evden çıkmaya çıkmaya insan bi zaman sonra dışarı da çıkmak istemiyo.ama bu senin elinde olan bişey benimde bir tek arkadaşım yok inanırmısın....nişanlım cezayirde bi sorun olsa anca kendimle dertleşiyorum.ama biraz da maddiyata da bakıyo bu iişler eğer maddi imkanın varsa çık gez dolaş alışveriş yap,yeni şeyler dene,bi kursa yazıl, saç şeklini değiştir ne biliyim spora başla illaki bi çevre edinirsin canım sonrası da gelir zaten...

Back
X