okumasaniz da olur. sadece yazayim diye yazdim.

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Neden böyle oldum.
Her sabah sinirli uyaniyorum.
Anneme ablama sinirliyim gecmiyor.
Konusmadim da.. Gerek yok çünkü. Yoksayılmıs isem tamam yani ne diyeyim..
nişanlımla iki arada bir derede konuşuyoruz. Gece yatamadan önce uzunca konuşuyoruz yeri geliyor telefonda uyuyakaliyorum o kapatiyor sonra..
Dün hic sıkıntı etmediğim bir sey icin trip attim. Uzadi konu ister istemez. Normalde sanki böyle misin dedi. Sonra konusurken ikimizde sacma sapan seylere takildik. Mesela bir sey konusuyoruz. Konusurken bu cümle oldu mu hic ne anlami vardi gibi..
Bizim iletisiminiz normalde cok iyidir cok şükür, ancak son zamanlar da yiprandigimi hissediyorum. Şöyle hayatim istemedigim sekilde gidince kendimi degisik hissedip ona farkli davraniyormusum. Ama öyle yaotigimi o anda farketmiyorum. Birbirimizle cok rahatizdir ama asla saygisizca yada laubali bir seyler soylemeyiz. Dün konusurken laubali bir seyler soyledim. Cok sinirlendi. Normalde boyle olsan agzimi acmam ama su dedigin seye bak söyle böyle.. üstüste böyle bir kac şey oldu. kendimi, konustuklarimi zaman zaman kontrol edemiyorum. Kıracak üzecek sekilde davraniyorum. Benim icin dunyadaki en degerli insanlardan birisi, bende onun icin öyle.. ama bazen ona verdigim degeri gosteremedigimi hissediyorum. Ve garip garip davrandikca onun gözünde de yerim degisiyorcasina kötü hissediyorum..

Kan tahlili yaptır Demir eksikliği sinir sistemimi bozar. Bende bi dönem çok asabi olmuştum tabi bağlantıyı bilmiyordum. Kan verdim Demir'im nerdeyse Kalmamış doktor antidepresan kullanıyo musun dedi

Sorunun ne tam yazmamışsın
Annense annen ablansa ablan açık açık konuş, kapat
Hayatındaki diğer insanlardan çıkarma sinirini..

Maalesef bazen hayata olan öfkemizi en sevdiklerimizden çıkarıyoruz...
Ben de yapıyorum aynısını...

Kan tahlili yaptır Demir eksikliği sinir sistemimi bozar. Bende bi dönem çok asabi olmuştum tabi bağlantıyı bilmiyordum. Kan verdim Demir'im nerdeyse Kalmamış doktor antidepresan kullanıyo musun dedi
Bende hem kansızlık hem tiroid var
Ama hastayım diye de sağa sola çatma hakkını bulmuyorum kendimde

Tabi tahlil versin, olmadı ilaca başlatırlar

Psikoterapiden öğrendiğim bir şey var "konuşmak" Susmak daha asabi yapar. Sizin ailevi problemleriniz vardı diye hatırlıyorum. En son nişan ve çocuklar arası ayrımcılık hakkındaydı. Bence siz fikirlerinizin ardında duracak kadar güçlü olun. Oldukları gibi kabul edin ailenizi. Onların onaylarını beklemeyin. Her aile bir değil maalesef. Ederi kadar değer verin hayatınızdaki herkese

Su ara bende boyleyim olsem modundayim
Ölmek çözüm değil. Yaşayacak bir sürü anınız varken herşeyden vazgeçmek? Allah sağlık sıhhat versin. Ben bir hastalığa tutulunca, yaşamanın, her gün yeni bir güne , yeni güzelliklere uyanmanın, gök yüzüne bakıp güzelliğine tekrar vurulmanın kıymetini anladım. Hayatımızın kontrolünü ele aldığımızda hayatın ne kadar güzel olduğu daha iyi anlaşılıyor. Umarım hastalık vs bir şey yaşamadan bu güzelliği görürsünüz.
Hayat gerçekten çok kısa ve dolu dolu yaşamak gerek.

Hayatımızın kontrolünü ele aldığımızda hayatın ne kadar güzel olduğu daha iyi anlaşılıyor.
İste benim sikintim tam da bu sanırım hayat benim değil yaşadığım ev benim değil hatta koca da benim değil sanki ben buraya misafir geldim yada çocuklarımın başına bakıcı yada bu öküzlere köle !!!! Şükür ta i saglikliyim Rabbim sagligimizdan etmesin. Ama iste hayat benim direksiyon hep başkalarında eee bende biktim artik hergun kavga hergun kavga çekip gidecem bugün yarin az kaldı belki biter dertler o zaman hayatımın kontrolünü alınca tabii

Bende boyleyim ya bu siralar tukenmis yorgun gibi hiss ediyorum olan sevdiklerime oluyo

ben sinirinde değilim doktora mıu gidersin melissa cayı mı içersin sen bilirsin.
ben nişanlına uyuz oldum. insan sürekli kendine dikkat edemez ki..arada gevşer, gevşek şeyler söyleyebilirsin, ağzının ayarı kaçar, cok gülersin, sokakta kahkaha atmassın ama o an öyle bir şey olur ki tutamazsın kendini.. gibi gibi şeyler. bunlar insanın doğasında var. robot musunuz ? sürekli aynı modda nasıl olur insan...
ben dun telefonda "lan" dedim.. sonra güldüm oo dedi baya aşmışssın kendini he bazen kaçıyor dedim.. hatta cümle " lan oğlum sende hee blabla " şeklindeydi...ağzımdan kaçtı kavgamı edelim şimdi..
birde rahat olduğun insanın yanında mutlu olursun !!! bunu nişanlına söyle. kendine de söyle tabii.
İNSANLAR RAHAT OLDUKLARININ YANINDA BAZEN AGZININ ,HAREKETLERİNİN AYARINI KAÇIRABİLİR.
BUNLAR KARŞILIKLI GÜLEREK GİDERİLEBİLİR.

Yaaa yorumunu cok sevdim :)aynen katiliyorum

Bende hem kansızlık hem tiroid var
Ama hastayım diye de sağa sola çatma hakkını bulmuyorum kendimde

Tabi tahlil versin, olmadı ilaca başlatırlar
Hastasın diye sağa sola çatma Hakkı var zaten demedim ki. Bende böyle bişey olduğunu bilmiyordum meğer sebep oymuş ilaçları kullanıp Demir'i yükseltince eski Halime döndüm

Geceleri sızana kadar konuşmayın mesela.
Belki de ondan değişik cümleler çıkıyordur bir süre sonra.
Yanyanayken tamam ama telefonda yanlış anlayabiliyor insanlar birbirlerini.
Bazen sık muhabbet de sıkar yani.

Bir dert biter bir dert başlar. Önemli olan o dertlere verdiğiniz tepki. Fikriniz var ise ardında durun zaten kontrolü alırsınız elinize.

Evdeki daha dogrusu annemin sacma sapaj tavrindan dolayi ancak gece konusabiliyoruz.

Evet gün gecmiyor ki bir olayla karsilasmayim. Daha biraz önce oldu. Annem yemek hazirlamis kayinvalidemlere goturmek icin. E bende geleyim bi gormus olurum dedim. Nisanlim da evde yani gitsem gormus olacagim. Aramizda tatsiz oyle olunca da gormeyi de istiyorum. O da sen ne alaka otur evde diyor annem. Nasil ne alaka benim nisanlim sen otur ben götürürüm asil dedim. Tabi anneme kim söz gecirecek ugrasmadim bile gittim oturdum evde.

Anneniz kv'ye neden yemek hazırlıyor ?
Getir götür işleri çocuklarındır. Yoksa ev gezmesi falan mı? Her şekilde kavga edecek bir şey yok. Ailecek biraz gerginsiniz galiba.

Anneniz kv'ye neden yemek hazırlıyor ?
Getir götür işleri çocuklarındır. Yoksa ev gezmesi falan mı? Her şekilde kavga edecek bir şey yok. Ailecek biraz gerginsiniz galiba.

Bugün kandil diye öyle icinden geldi herhalde..
kavga etmedim. Sadece soyledigi bir cümleye parladım. Ben nasil ne alaka olabilirim. Benim nisanli ve ailesi.
annem anormal teokiler veriyor. Bu kadar gergin bir insan degilim normalde.. annem daima gergindir. Ama beni de gerdi. Yani o kadar kötü hissediyorum ki.. evde telefonla konusmayacagim beni nisanlimin evine goturmesin. Bu ne böyle.. ki yanlarinda gayet edepli düzgün otururuz.
Bende sinirlenip sinirlenip agzimi acmiyorum anneme. Çünkü büyütüp baska boyuta getirecek.
Sonra icimdeki ofkeler birikiyor baska seylerden cikiyor. Gec gidecegim eve diyen adama niye gec gidiyorsun diye trip attim resmen gece.. ben öyle bile degilim karismam normalde o da bana karismaz. Haber verse yeter. Cozemiyorum. Keske bir an önce evleneclbilsek su sacma sapan hallerden kurtulsak. Milletin kaynanasi yapar benim annemler cildirtiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…