Bir insan, size kızmak istiyorsa; dünyanın en iyi insanı dahi olsanız bir neden bulabilir. Aynı şekilde bir insan, sizi affetmek istiyorsa, dünyanın en pislik insanı dahi olsanız bir mazeret bulabilir. Aradaki fark, sizin iyiliğiniz ya da kötülüğünüzle değil, karşınızdakinin gözünde ne kadar değerli olduğunuzla alakalıdır......!!!
Önüne Geçemediğin Tek Şey Kaderdir.
Seni Yaşama Bağlayan Aslında Bir Mucizedir.
Bugün Yaşadığın Herşey Dünden Kalma Sebeplerdir.
Ve Aslında Hayat Dediğin
'' Yaşayabildiğin Kadar Güzeldir ''...
Hayat kimseye oynamadığı oyunları oynadı bana...
Sil baştan yazılmış ve hiç oynanmamış bir rol verdi avuçlarıma...
Hani sevdiğin kadar sevilirsin, ağladığın kadar gülersin masalları var ya!!
O masallar hiç denk gelmedi bana.
Bunun için bu kadar çabuk pes ettim ve herşeyden vazgeçtim..
Benimde suçum var tabii...
Hayatı boşvermeyi ben hiç beceremedim...!!!
Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur.
Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır.
Bilin ki, artık aşkın olmadığına inanmıştır.
Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır. O da kim, ne diye sormayın artık.
Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü!
Sevmek gibi geliyordu herşey,
Sevmek gibi gidiyordu kadın
Adını anlattığı, canın teni yakmasaydı,
Bir bulut evet ama aslolan
Bulutun suyu yağmasıydı...
"bir insanı sevmekle başlıyordu herşey"
Ve boşanmak için
En az iki şahit gerekiyordu!
EVET BENDEN SEVGILI OLMAZ!
Çünkü ben şımarığım. Çünkü ben çocuklarla eğlenirim, oynarım. Bazen cok kaprisli olabilirim..Sevgilime çok vakit ayıramadığımı söylerler oysa sabaha kadar telefonla konuşabilirim, liseli gibi saatlerce mesajlasabilirim yada kedi gibi yapısıp yanından ayrilmayabilirim .. Sevgilimle romantizm yaşamaktansa bazen saatlerce beraber gülmeyi tercih ederim. Herkes teker teker iner merdivenleri bense inemem öyle. Sırtına atlarım beraber düşeriz. Ya da öyle çifter çifter atlaya zıplaya inerim işte. Yürüyen merdivenlerden tersten çıkabilirim mesela. Yemek yarışı da yapabilirim. Ben yemek yerken gülebilirim de. Fotoğraf çekilebiliriz. Ama ya dil çıkarırım ya da gözlerimi açarım. Düzgün bir fotoğrafım yoktur. Sinemadayken kahkkaha atarım, herkes bana baksa da devam ederim. Öyleyim işte. İçten, sade bir hayatım var.. Bazen çok tanıdık gelirim bazen çok yabancı ..Ben böyleyim....
En önemliside böyle mutluyum ....
"