Okunmaya Değer...

Yazıyorum. Onun için, söyleyemediklerim için. Okuyamayacak biliyorum ama ben hâlâ yazıyorum…

Gelme ! küçülüyorsun.. Öyle büyük bir acıyla gittin ki; Bıraktığın boşluğa küçük geliyorsun!:ssz:

Küçük İskender

Son düzenleme:
Yine de sen, kalbimin kırıkları arasından toparlayamadığım yüzünle kalacaksın zihnimde.
Ve burnumda ihanetinin kokusuyla hatırlayacağım seni.
Nasıl bilirdin diye sormaya bile gelecekler bana.
Ben yutkunurken adını duyduğumda, İyi bilirim bile çıkamayacak ağzımdan, affet...

~Kahraman Tazeoğlu

Yazıyorum Çünkü İçimde Susturamadığım Bir Ses Var...

Sylvia PLATH

Kişi bilmiyorsa ne istediğini; hem seni zayeder, hem kendini. Dibini görmediğin su gibi, sonunu görmediğin sevdaya kaptırma kendini.

// Hz. Mevlana //

Sen şimdi yazdığım şiirleri kendi üstüne alınıyorsun değil mi sevgili? Sana kafiyeli cümleler fazla gelir! Satır aralarındaki boşluklarda oyala kendini.
'
'-Can Yücel

Bir kadını sonsuza kadar gülümsetmekti aslında aşkın amacı.

Ayakların yere sağlam bastığı sürece herkes dostundur. Lakin ufak bir sarsıntı savurur herkesi! Bazen düşmelisin görmek için
gerçek yüzleri..!

Bozdum tüm oyunları şimdi satırbaşıyım
Sıcak uzun yazlardan, kış uykulardan
Sustukça derinleşen büyüyü bozdum
Karlar içinde yorgun bir selam gibi
Vakitsiz ve davetsiz giriyorum gecene
Gözlerinin sıcağına konuk et beni

Susmayı öğrendim çok konuşanlardan... Alçak gönüllü olmanın erdemini tattım çok bilmişlere inat...Gerçekten bilenlerin az konuştuğuna şahit oldum sessizce... Her yaşananın sadece bir deneyim olduğunu kavradım...Değmeyenlere çok anlam yüklem..S.enin ruhuma verdiği zararı keşvettim... Kendim olmayı seçtim başkalarından alınmış parçalardan oluşmayı değil... kendi hayatlarını YÖNETEMEYENLERİN diğer hayatlara müdahelelerine güldüm sadece!!... Kokuşmuş zihniyetlerin yalan gülümsemelerin içinde yer almaktansa uzaktan onlara seyirci kalıp İNSANLIĞIMI korumayı öğrendim.. Varlığımı hakedenleri hayatıma dahil etmeyi' haketmeyenlere HOŞÇAKAL demeyi' Bu uzun yolda yalnız yürümeyi öğrendim.

Hürrem Sultan’ın sözleri;

“Kaderimi talihin eline bırakamazdım. Zira talihin bana yardımcı olması yeterli değildi. Benim de ona yardım etmem gerekiyordu. Talih denen rüzgarın, yelkenimi doldurabilmesi için benimde hazır olmam gerekliydi”

“Hayatı zorluklarla bir mücadele olarak görmedim. Mücadeleyi bir yaşam biçimi olarak benimsedim. Daima hesaplı hareket ettim. Talih hazırlıklı olana yardım eder”

“Kaderimi bir an olsun kabullenmedim zira kaderim bana hep cimri davrandı.”

HAYATIMA format, geçmişime reset attım,.. Beni Üzen ne varsa geri dönüşüm kutusuna kattım... Kendimi de Yeniledim bundan böyle Hayat Sana Meydan Okuyorum; İstedğin kadar Virüs yolla Yaşantıma; Beni ASLA ÇÖKERTEMEYECEKSİNN..!..:=)

Kimsenin Seni Üzemeyeceği Kadar GÜÇLÜ Olduğunda Ve Sen Kimseyi Üzmeyecek Kadar İYİ Olduğunda; MUTLUSUN...!!!

Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar
olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın !!! belkiiii !!! Egolarında kara delik oluşmuş olanlar ve onun girdabına kapılanlar. Hüzünlü bir hikaye yazıkkk...@ "Hiç Kimse sınanmadığı günahın masumu zannetmesin Kendini! ..."@

Ben yaşamaya hep ters adımlarla başladım.. Bundan dolayı insanlara ters gelirim.. Hepte alakası olmayan düşlerle yaşarım.. ;mahkumiyeti değil özgürlügü severim.. Emretmekten değil; rica etmekten hoşlanırım.. Her türlü hileyi bilirim ama dürüstlüğe önem veririm.. Insanların tipine yada endamına değil yüreklerine değer veririm.. Benim dostluğumu yürekliler bilir; yürekli olduğun zaman ben pazarlık değil mezarlık dostuyum...!!!

Back
X