Okunmaya Değer...

"Tek bir kişiyi özlersiniz ve her yer ıssız gelir."

Alphonse de Lamartine

"Güçlü olmaya benden daha çok ihtiyacın var.
Çünkü haksız olduğunu, Kalbinin bir yerinde biliyorsun."

Murathan Mungan

Bazen, birinin yokluğuna o kadar alışırsın ki.
Başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsın...

H. Balzac

‎"Aklında bulunsun sevgilim; sen beni kandırmadın, ben inanmayı seçtim.”

-Can Yücel-

bir kadının ağlaması ancak böyle güzel anlatılabilirdi
kim söylemiş bu özenle seçilmiş cümleleri merak ettim

‎''Her şey değişiyorsa insanın umudunu bir ana bağlaması anlamsızdır. İyi ya da kötü zamanlar yoktur, sadece değişen zamanlar vardır.''

Herakleitos

Son düzenleme:
İnsan sabah kalkar, akşam yatağına gider ve arada da gönlünün istediğini yaparsa başarılı olmuş demektir.

Bob Dylan

Mutluluk, nedir biliyor musunuz ? Umudunu yitirmiş insanlara umut olabilmektir.Sadece kendini değil çevrendekileri de güldürebilmektir. Sadece kazanmak değil, kazandığını paylaşabilmektir. Varlığınla başka hayatlara ışık olabilmektir...!

Nasıl ki aşk bize çaresizce bir güç veriyorsa,
işte ayrılık da bize güçlü bir çaresizlik sunuyor.

~Kahraman Tazeoğlu

Vicdan azabı dedikleri şey ancak bir hafta sürer. Ondan sonra en aşağılık katil bile yaptığı iş için kâfi mazeretler tedarik etmiştir.

Sabahattin Ali

"Derin bir çukur kazıp bana acı veren her şeyi -ve onu- gömmek, üstünü örtmek ve bu mezara işaret koymamak demekti unutmak. Gerisi boşluk."

İnci Aral

"Ayrılık ne biliyor musun?
Ne araya yolların girmesi,
ne kapanan kapılar,
ne yıldız kayması gecede,
ne güz,
ne ceplerde tren tarifesi,
ne de turna katarı gökte...
İnsanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık... "

Şükrü Erbaş

Bir kalbi kırdıktan sonra özür dilemek fayda sağlamaz:
Çünkü; Telafisi olmayan şeylerin, izahı gereksizdir...

- Victor Hugo

‎''Biliyorum sahtekarlıklarını. Beni küçük düşürmek için yaptıklarını. Korkutsunlar beni başarabilirlerse eğer. Ama vazgeçmem inandıklarımdan.. Gördüğün ne ki? Kendi sefilliginden başka ne olabilirki? Yürürüm buralarda diledigim gibi.. Ve söylerim düşlerimi. Hangi melek bu çiçeklerle bezenmiş yatağımdan kaldıran beni? Ve görecekler korkmadığımı!! Yalvarıyorum asi ölümlü dökülsün sözler dudaklarından, senin sesin büyüleyen beni. Ve görünüşün olmalı kamaştıran gözlerimi. Seviyorum seni...''

Bir yaz gecesi rüyası (Shakespeare)

Hayatta kimseye güvenmeyeceksin' demek saçmalıktır inan.
Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan.

Victor HUGO

Seviyorsan ayrılamayacağını daha önce defalarca söyledim sana. ‘Severek ayrılınmaz’ yar, öyle bir şey olmaz. Ayrılık bir tercihtir ve herkes kendi tercihini yaşar. Sana ‘Gitme’ desem bir faydası var mı bunun? Eskilerden söz eksem, ‘Nasıl oturmuştuk şu parkta...’ desem, beni öpüşünü, dokunuşlarını hatırlatsam neye yarar? ‘Gideceğim’ diyorsun, git öyleyse,
bırak bu ‘Seni seviyorum ama...’ palavralarını...

Mehmet Coşkundeniz

Son düzenleme:
Aşka cesaretimiz yoksa
Başka zaman görüşürüz!

Yılmaz Erdoğan

Gerçek aşk kılıç yarası gibidir, yara kapansada izi hep kalır,

*Ahmet Altan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…