Okunmaya Değer...

‎"Ben seni severim de; düzenim bozulur diye korkuyorum..
Durduk yere başımıza saçma sapan bir aşk çıkar,
Sinemaya gitmeye, el ele tutuşmaya falan kalkarız.
İşin yoksa; saç tara, parfüm sık..
Küsmesi, barışması, ayılması bayılması,
Ona baktın, bunu süzdün tafraları.
Hatta; eninde sonunda kaçınılmaz ayrılması..

Bu kadar ceremeye ne gerek var?
Uzaktan sev beni yar.

// Muhsin Ünlü"

Sen şimdi beni seviyorsun ya
Yarın sevmeyeceksin bilirim
Oysaki ben yarınsız sevdim seni
Pişman değilim

Ümit Yaşar Oğuzcan

Yalnızlığın en kötüsü, seni anlamayanların arasında kalmaktır...

|Hz.Mevlana|

‎'Sana güveniyorum' diyebilmek ne büyük bir hataydı. Her seferinde yarım bıraktılar.

Alıntı

Ayrılık ne biliyor musun? Ne araya yolların girmesi, ne kapanan kapılar, ne yıldız kayması gecede, ne güz, ne ceplerde tren tarifesi, ne de turna katarı gökte... İnsanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık.

Şükrü Erbaş

geçmişteki bir kavgayı unuturak barış yaptıktan sonra o yere bir işaret kazığı çakmanın hiçbir anlamı yoktur.

sydney j. hartz

geleceğin en iyi yanı her günün teker teker gelmesidir.

a. lincoln

arada bir insan yapımı olmayan bir şeye dikkatle bak; bir dağ, bir yıldız, akan bir nehrin kıvrımları.o zaman bilgeliği ve sabrı bileceksin. daha da ötesi bu dünyada yalnız olmadığını..

sidney lovett

Sevdiğin birinden ayrılınca zamanla acın geçer derler ya, o yalan. Bazen geçmiyor, bir gram bile azalmıyor. İlk gününde nasılsa öyle kalıyor. Kocaman bir delik kalbinin orta yerinde duruyor ve sen onunla yaşayıp gidiyorsun..

|Hande Altaylı - Maraz|

Bana soracak Olursan Dönme derim..çünkü dönsen eskisi gibi sevemem seni. Çünkü ben kabullendim gidişini, çünkü ben gelmeyişine alıştım, çünkü en zor zamanımda yanımda olmadın, çünkü adını başkasının adına yakıştırdın, çünkü olmadığı kadar sana bağlıydim, çünkü kırıldım ve gittin. Ve ben ardından sadece baktım. Üzülmedin hiç düşünmedin bu bensiz ne yapar diye. Arayıp sormadın. Bunları yazdığımı bile bilmeyeceksn. Ama SENİN umursamadığın inancımda ben beni ve seni gören Allaha dua ettim. Ve kabul oldu biliyor'musun....iyiym... Bana kendini Hatırlatma yeter.!

Back
X