Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O şimdi onu özlediğimi sanıyor, fotoğraflarımıza baktığımı, sürekli aklıma geldiğini, gün içinde aramasını ya da mesaj çekmesini beklediğimi..
O şimdi onsuz nefes alamadığımı sanıyor, kokusunu özlediğimi hatta bende unuttuğu o aptal ayakkabılarına bakıp içimi ısıttığımı..
o şimdi hala onu deli gibi sevdiğimi sanıyor..
yanılmıyor..
Özcan Bülbül
Bu gün seni izledim… sadece 3 ay önce sana sarılarak izlerdim seni, oysa şimdi yabancı gibi uzaktan bakıyorum… o kadar acıtıyor ki hayatında olmamak, olamamak. biliyorum şimdi dönsen bana kabul edemem. tekrar senle olamam, olsakta eskisi gibi olmaz zaten. çabalarız ama unutamayız yaşananları. hem bunca şeyden sonra ben seni yanımda istemiyorum. e madem artık istemiyosun beni niye ağlıyorsun diyceksin çünkü ben özlüyorum… ben eskiyi özlüyorum. Belkide bi daha hiç o zaman ki gibi olamayacağımız için özlüyorum.Seni istemiyorum ama çok özlüyorum…
Bazen gidişini değilde seninle olduğum zamanları düşünüyorum. aslında hepsi çok güzeldi. ama bana bıraktığın her dokunuş bana acı çektiriyor. kokunu hatırlıyorum mesela birdenbire. sonra gözlerim doluyor. güçlü olmam gerektiğini hatırlıyorum. ve seni unutmuş gibi davranıyorum. ama bilemezsin işte.. her gün biri seni soracak diye o kadar korkuyorum ki..
Birkaç saat önce alıştım sanırken sensizliğe, nasıl bu kadar zehir zemberek bu gece,
Nasıl yalvarıyorum Tanrı’ya böyle,
“Ver onu bana, yeter artık!” diye…
Niye…
Niye dönmüyorsun aklını sevdiğim?
Özlemiyor musun?
Allah korusun değer mi bi erkek için![]()